Silikonlar ve pişmanlık

Zamanla iner o zaten hatta bazı silikonlar buzusuyo içerde ve taktirmadan önceki halleriyle arasında çok az bir boyut farkı kalıyor. Biraz zaman geçince pismanligin da geçecek. endişe etme :)

Yaa ben de istiyorummm :( Para ve cesaret lazım. . Bende para olsa az kendimi gaza getirip gidip taktırırdım :)

Yaa ben de istiyorummm :KK43: Para ve cesaret lazım. . Bende para olsa az kendimi gaza getirip gidip taktırırdım :)
Bende hep böyle düşünüyordum hatta 4 5 senedir göğüs büyütme forumunda kızlarla çaba harcıyoruz bu konuda ama hem şeklini beğenmedim hem istediğim boyutta olmadi ödemler gidince daha da inicek zaten bunları düşündüğümde bosuna yaptırdım diyorum

Bende hep böyle düşünüyordum hatta 4 5 senedir göğüs büyütme forumunda kızlarla çaba harcıyoruz bu konuda ama hem şeklini beğenmedim hem istediğim boyutta olmadi ödemler gidince daha da inicek zaten bunları düşündüğümde bosuna yaptırdım diyorum
Ödemler gidince küçülmüyor ki şekli ortaya çıkıyor.

Yok ya sanmıyorum. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ben de zamanla beğeneceğini düşünüyorum. Ne kadar kötü olabilir ki yani. .

Bazen ''çok uzak bana'' diyorum ama sonrasını düşününce ve seksi kadınları görünce bende de olsun istiyorum, katlanırım diyorum. .

Yok ya sanmıyorum. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ben de zamanla beğeneceğini düşünüyorum. Ne kadar kötü olabilir ki yani. .

Bazen ''çok uzak bana'' diyorum ama sonrasını düşününce ve seksi kadınları görünce bende de olsun istiyorum, katlanırım diyorum. .
Özel mesaj atıyorum

Hiç uzak değil aslında, düşününce öyle geliyor ama ameliyat olunca fikri değişiyor insanın..

Anladım.Bekarım ben de yaptırmak istiyorum ama tedirginim.
meme estitiği topicine gelin birçok bekar kişi var yaptıran böyle bi istek ve hayali erteleek cidden anlamsız eşimi çok zor ikna etmiştim ameliyat sonrası gördüğünde neden ilk istediğinde yaptırmamışız diye pişman oldu

İnşallah canım, hayatımdaki en doğru kararlardan bir tanesiydi.

Senin adına çok sevindim. Çünkü eminim verdiği his başkadır. Sonuçta kadını en seksi hissettiren yer diye düşünüyorum. Hele ki o çamaşırları rahatça giyebilmek ve içinde nasıl göründüğünüze bakmak eminim çok farklı. Ben de ilerde artık. Çok teşekkür ederim :)

27 yeşındaydım çıcuk var ama önceden yapmıştım emzirmeye engel bi durum yok meme estetiği topic inde emzirenlerde var.

ben kızım emziremedim silikonum olmadığı halde :)
Ben de kilo problemi var ama göğüsler yine de küçük ,sırt kısmına parça atıyorum öyle kullanıyoru. Sütyenleri , genelde içerileri boş sırt kısmı dar oluyor maalesef , yaptırsammı ki etraf görüncebariz anlaşılıyor mu silikon durumu , etraf mutaassıp çekinirim sanırım. Bi de zayıflamam gerekir mi silikon için , sonradan zayıflarsam silikon olsa da sarkma olur mu acaba

Ben de kilo problemi var ama göğüsler yine de küçük ,sırt kısmına parça atıyorum öyle kullanıyoru. Sütyenleri , genelde içerileri boş sırt kısmı dar oluyor maalesef , yaptırsammı ki etraf görüncebariz anlaşılıyor mu silikon durumu , etraf mutaassıp çekinirim sanırım. Bi de zayıflamam gerekir mi silikon için , sonradan zayıflarsam silikon olsa da sarkma olur mu acaba
zayıflayabiliyorsan tabi ki zayıfla daha iyi olur.
belli olmuyor bende kimse anlamadı yaş a ve cilt yapısına bağlı normal meme nasıl sarkıyorsa oda sarkabilir. kas altı kas üstü durumuna göre değişebilir. normal meme nasıl deformasyona uğruyorsa oda uğrayabilir. benim babam abim aynı evde olduğum halde anlamadılar gerçi ben açık giyinmiyorum ama yazları kadınlara özel plaja gidiyorum orda bikini giyiyorum kimse anlamadı

zayıflayabiliyorsan tabi ki zayıfla daha iyi olur.
belli olmuyor bende kimse anlamadı yaş a ve cilt yapısına bağlı normal meme nasıl sarkıyorsa oda sarkabilir. kas altı kas üstü durumuna göre değişebilir. normal meme nasıl deformasyona uğruyorsa oda uğrayabilir. benim babam abim aynı evde olduğum halde anlamadılar gerçi ben açık giyinmiyorum ama yazları kadınlara özel plaja gidiyorum orda bikini giyiyorum kimse anlamadı
Güle güle kullanın o halde ;)

Back
X