Kaç yaşında yaptırmıştınız ? Çocuk var mı emzirmek vs sıkıntı olmuyor mu Varsa tabirica ederim benim bi bucuk yıl oldu yaklaşık üçüncü ayda şeklini alıyo moralini bozma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında yaptırmıştınız ? Çocuk var mı emzirmek vs sıkıntı olmuyor mu Varsa tabirica ederim benim bi bucuk yıl oldu yaklaşık üçüncü ayda şeklini alıyo moralini bozma
var bir kızım ama ameliyat öncesiydi. emzirme konusuna gelecekseniz şayet meme estetiği topicinde silikon sonrası emzirenlerde bir sıkıntı yok
Hayir yok 21 yaşımdayimKaç yaşında yaptırmıştınız ? Bebek var mı
Bende hep böyle düşünüyordum hatta 4 5 senedir göğüs büyütme forumunda kızlarla çaba harcıyoruz bu konuda ama hem şeklini beğenmedim hem istediğim boyutta olmadi ödemler gidince daha da inicek zaten bunları düşündüğümde bosuna yaptırdım diyorumYaa ben de istiyorummmPara ve cesaret lazım. . Bende para olsa az kendimi gaza getirip gidip taktırırdım :)
Ödemler gidince küçülmüyor ki şekli ortaya çıkıyor.Bende hep böyle düşünüyordum hatta 4 5 senedir göğüs büyütme forumunda kızlarla çaba harcıyoruz bu konuda ama hem şeklini beğenmedim hem istediğim boyutta olmadi ödemler gidince daha da inicek zaten bunları düşündüğümde bosuna yaptırdım diyorum
Bende hep böyle düşünüyordum hatta 4 5 senedir göğüs büyütme forumunda kızlarla çaba harcıyoruz bu konuda ama hem şeklini beğenmedim hem istediğim boyutta olmadi ödemler gidince daha da inicek zaten bunları düşündüğümde bosuna yaptırdım diyorum
Özel mesaj atıyorumYok ya sanmıyorum. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ben de zamanla beğeneceğini düşünüyorum. Ne kadar kötü olabilir ki yani. .
Bazen ''çok uzak bana'' diyorum ama sonrasını düşününce ve seksi kadınları görünce bende de olsun istiyorum, katlanırım diyorum. .
Hiç uzak değil aslında, düşününce öyle geliyor ama ameliyat olunca fikri değişiyor insanın..Yok ya sanmıyorum. Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ben de zamanla beğeneceğini düşünüyorum. Ne kadar kötü olabilir ki yani. .
Bazen ''çok uzak bana'' diyorum ama sonrasını düşününce ve seksi kadınları görünce bende de olsun istiyorum, katlanırım diyorum. .
Hiç uzak değil aslında, düşününce öyle geliyor ama ameliyat olunca fikri değişiyor insanın..
meme estitiği topicine gelin birçok bekar kişi var yaptıran böyle bi istek ve hayali erteleek cidden anlamsız eşimi çok zor ikna etmiştim ameliyat sonrası gördüğünde neden ilk istediğinde yaptırmamışız diye pişman olduAnladım.Bekarım ben de yaptırmak istiyorum ama tedirginim.
İnşallah canım, hayatımdaki en doğru kararlardan bir tanesiydi.Kafamda uzun zamandır var Tikka. . Ben de karar veririm umarım bi gün :) Tabi her şeyin uygun olarak bir araya gelmesini de bekliyorum. Bakalım. .
İnşallah canım, hayatımdaki en doğru kararlardan bir tanesiydi.
27 yeşındaydım çıcuk var ama önceden yapmıştım emzirmeye engel bi durum yok meme estetiği topic inde emzirenlerde var.Kaç yaşında yaptırmıştınız ? Çocuk var mı emzirmek vs sıkıntı olmuyor mu Varsa tabi
Ben de kilo problemi var ama göğüsler yine de küçük ,sırt kısmına parça atıyorum öyle kullanıyoru. Sütyenleri , genelde içerileri boş sırt kısmı dar oluyor maalesef , yaptırsammı ki etraf görüncebariz anlaşılıyor mu silikon durumu , etraf mutaassıp çekinirim sanırım. Bi de zayıflamam gerekir mi silikon için , sonradan zayıflarsam silikon olsa da sarkma olur mu acaba27 yeşındaydım çıcuk var ama önceden yapmıştım emzirmeye engel bi durum yok meme estetiği topic inde emzirenlerde var.
ben kızım emziremedim silikonum olmadığı halde :)
zayıflayabiliyorsan tabi ki zayıfla daha iyi olur.Ben de kilo problemi var ama göğüsler yine de küçük ,sırt kısmına parça atıyorum öyle kullanıyoru. Sütyenleri , genelde içerileri boş sırt kısmı dar oluyor maalesef , yaptırsammı ki etraf görüncebariz anlaşılıyor mu silikon durumu , etraf mutaassıp çekinirim sanırım. Bi de zayıflamam gerekir mi silikon için , sonradan zayıflarsam silikon olsa da sarkma olur mu acaba
Güle güle kullanın o haldezayıflayabiliyorsan tabi ki zayıfla daha iyi olur.
belli olmuyor bende kimse anlamadı yaş a ve cilt yapısına bağlı normal meme nasıl sarkıyorsa oda sarkabilir. kas altı kas üstü durumuna göre değişebilir. normal meme nasıl deformasyona uğruyorsa oda uğrayabilir. benim babam abim aynı evde olduğum halde anlamadılar gerçi ben açık giyinmiyorum ama yazları kadınlara özel plaja gidiyorum orda bikini giyiyorum kimse anlamadı
teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına olsun.Güle güle kullanın o halde![]()