• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinsin lütfen

Gerçekten çözemiyorum ben bunu. Baştan beri sırf çözemediğim içinde buralara kadar geldim zaten

Cok uzuluyorum bir hem cinsimin bu hallere dusmesine...

Bastan beri cozemediginiz icin buralara kadar geldiginizi soyluyorsunuz da cozulemeyecek ne var?

Adam sizin ona karsi kendinizi ispatlamayi hirs yapmanizi istemis, siz de bir guzel uygulamissiniz.

Siz bu kadar net bir seyi cozemiyorsaniz adam sizi boyle dugumler iste.

Anlamaniz icin adamin daha ne yapmasi, sizden daha ne istemesi lazim bilemedim.:KK12:

Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??

Eğer biraz gururunuz varsa değil erkek arkadaşınızla bir daha birlikte olmak selam bile vermezsiniz.

Gerçekten çözemiyorum ben bunu. Baştan beri sırf çözemediğim içinde buralara kadar geldim zaten
neyini cozemiyosun anlamiyorum besbelli zaten
Cunku emin ol seni gercekten sevaeydi sana kiyamazdi
Elini tutarken bile narin olurdu kiyamazdi sana
sana cocugumuz olcak evlencez cok mutlu olcaz dedi sen de o an inandin nasilsa evlencez dedin ama evdeki hesap carsiya uymadiseni kesinlikle kinamiyorum ama saf olma... Bu karaktersiz senin saf ona deli gibi asik oldugunu anlamis ve seni sonuna kadar kullanip atmak istiyo
Gelin ata binmis ya nasip

Back
X