• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinsin lütfen

seni sırf zardan ıbaret gören kıt beyinli bu adamdan acilen uzaklaş. seni sen olduğun için sevecek,zara değil sana ve duygularına değer verecek birini bul.

Erkek arkadasin bakire oldugunu bal gibi biliyor. Ileride sorumluluk almamak icin sebebini sundu sana sadece.

Sen bu adama istedigin kadar kanitla, iliskinin sonu terkedilmek olacak. Neden dersen iki damla kanin pesine dusen adamdan hayir gelmez.

Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
Ondan ayrildiktan sonraki sevgiline hangi zarin hesabini vereceksin peki...bu dallamada hakkini kaybediyosun bak demedi deme:KK53::KK53:

OTE="vivelamour, post: 36615947, member: 527437"]Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam:KK12:[/QUOTE]
Cok
Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam:KK12:
Cok namuslu is yapiyorlar dimi ablasi...

en alta bakın sayfanın.
orada
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 8, Ziyaretciler: 27)
  1. okypete
  2. HuzuraErdim
  3. haddibe
  4. kirmizi86
  5. kekiksuyu
  6. krixpt
  7. Gui
  8. Spagetti_
  9. şu an 27 ziyaretçi var. ilginç bu yüzden dedim
en alta bakın sayfanın.
orada
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 8, Ziyaretciler: 27)
  1. okypete
  2. HuzuraErdim
  3. haddibe
  4. kirmizi86
  5. kekiksuyu
  6. krixpt
  7. Gui
  8. Spagetti_
  9. şu an 27 ziyaretçi var. ilginç bu yüzden dedim
Tlf dan giriyorum belki ondan gormedim

Bas tekmeyi resmen 2. Birlikteliğe garanti almak istemiş.
Eğer birlikte olmayacağım derseniz de bak demek kan gelmeyeceğine eminsin falan diyecek..
Sen de saflığını kenara bırak ve direkt ayrıl.

Babasi bir bardak su istese verirken of pof diye kizlar buyuyunce bekaretlerini onlarla yatarak mi kanitliyorlar erkek arkadaslarina?

Bakir ve bakire olmak nedir biliyor musunuz, daha evvel kimseyle birlikte olmamis olmak.

Yani erkek de kimseyle birlikte olmadiysa ona bakir deniyor, adamda zar olmadigina gore bekaretin zarla ilgisi olmadigini anlayalim once.

Gece gunduz aglamaniza uyanip size sut, mama yetistiren, en azinan ilk ogretimi bitirene kadar para emek veren bir anne babaya su zihniyetten daha agir bir ceza veremezdiniz.

Bilmem kac cmlik organi tatmin etmek icin harcadiginiz cabanin onda birini ebeveynlerinize, insanliga harcasaniz iyi bir insan olursunuz ustelik bu, ergen kafali bir oglana kolelik etmekten daha kolaydir.

Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
erkek arkadasın cahılın tekı
sende hala onun ıcın uzuluyosun
kan gelmedıyse bakırede olabılırsın ıkıncı hataya dusme
cok pısman olursun

Bu nasıl bi zihniyettir yahu? Evlilik öncesi iliskiye girmeyi normal gören bir erkek, senin bekaretini mi sorguluyor? :KK64: Bu ne perhiz bu ne tursu kısacası :KK20:

Babasi bir bardak su istese verirken of pof diye kizlar buyuyunce bekaretlerini onlarla yatarak mi kanitliyorlar erkek arkadaslarina?

Bakir ve bakire olmak nedir biliyor musunuz, daha evvel kimseyle birlikte olmamis olmak.

Yani erkek de kimseyle birlikte olmadiysa ona bakir deniyor, adamda zar olmadigina gore bekaretin zarla ilgisi olmadigini anlayalim once.

Gece gunduz aglamaniza uyanip size sut, mama yetistiren, en azinan ilk ogretimi bitirene kadar para emek veren bir anne babaya su zihniyetten daha agir bir ceza veremezdiniz.

Bilmem kac cmlik organi tatmin etmek icin harcadiginiz cabanin onda birini ebeveynlerinize, insanliga harcasaniz iyi bir insan olursunuz ustelik bu, ergen kafali bir oglana kolelik etmekten daha kolaydir.

Duygu ve dusuncelerime resmen tercuman olmussunuz. Sizi tebrik ediyorum + aynen katiliyorum

Back
X