• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silinsin lütfen

Zarın esnek olduğunu bir şekilde kanitlasan bile bu sefer daha önce de birileriyle birlikte olmuşsun der. Sonuçta Zarın "belirleyicilik(ki alakası bile yok ) özelliği ortadan kalkmış oluyor . Biliyorum zor biliyorum yapamayacaksin ama ayrılman en doğrusu

Senin zarının esnek olup olmadığı, bakire olup olmadığın, kaç tane erkekle yatıp kalktığın yalnızca seni ilgilendirir. seni bu denli aşağılama hakkını kendinde bulan adamcığın layığı da bir an evvel öfke ve hışımla tekmeyi basmaktır.

Kusura bakma ama bunu yapmazsan her türlü aşağılanmayı peşinen kabul ediyorsun

Onunla seviştin diye kendini suçlu hissetmene de gerek yok. sevmişsin, sevişmişsin bunda bir tuhaflık yok, nereden bilebilirdin bu kadar şerefsiz çıkacağını?

hatta sen de tekmeyi basarken şöyle de: "yatakta bu kadar beceriksiz çıkacağını bilseydim en başından seninle birliktelik yaşamazdım"

kime neyi ispatlamak zorundasın ki.. senin tek sözüne inanmayan güvenmeyen adama hala daha niye bunca çaba..yol yakınken vazgeç bence..

Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??

Onun problemi.
Siz kendinizi biliyorsunuz, açıkça da söylemişsiniz. Buna rağmen inanmıyorsa sizin probleminiz değil onun problemi. Bu konuda yalan söylediğinize inanan biriyle de daha fazla ilişkiniz olmasın bence.

Evlenmeden birlikte olmak veya olmamak tamamen sizin kararınız ve kimse sizi yargılayamaz bu konuda. Ama sonrasında arkasında durabileceğiniz kararlar verin sadece.

Birincide gelmezse ikinci de,
o da olmazsa üçüncü de,
canı sıkılınca da çok denedik kan yok deyip terk edecek.

benimde esnekti eşim dile bile getirip söylemedi bu ne curret kime ne hem kendi istediğini yapsın erkek ne de olsa dimi ... Onun ilk ilişkisi olduğunu nasıl ispatlıyor eğer bu kadar önemliyse o zar

Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yazdıklarını hayretle okudum.. sana inanmayan bir erkek ve sen hala diyorsun ki bir sonraki ilişkiye girdiğimizde kan gelmezse.. sen hala bu adamla devam etmeyi mi düşünüyorsun.. yazık derim senin gibi böyle kızlar kendini harcıyor bana kalırsa,, biz kızlar ya da kadınlar diyeyim, özeliz kıymetliyiz erkeğin başının tacı olmalıyız.. sen ona güvenmiş bir işe kalkışmışsın onun seni başının üstünde taşıması lazımken bir de sana inanmıyor,, üzüldüm adına

bakire olmasına inanmayan adam,kendini namus timsali göstermeye çalışır ama gel gör ki evlenmediği bayanla da birlikte olur.

Vay be adamdaki rahatliga bak, bir daha da gelmezse guveni kalmayacakmis pasanin. Bak sen... O bekaret o kadar onemliyse neden kizla birlikte oluyorsun. Deneme yanilma yontemi mi bu? ...ama sende de suc var. Buna bu kadar yuz verirsen tepene cikar. xtir et gitsin.

hatta sen de tekmeyi basarken şöyle de: "yatakta bu kadar beceriksiz çıkacağını bilseydim en başından seninle birliktelik yaşamazdım"

Ben onunla cinsellik için birlikte olmadım ki. Hatta aklımda öyle birşey hiç yoktu bile. Ben onu gerçekten sevdiğim için onunla oldum..

Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam:KK12:
Tam da bunu yazacaktım kiiiiiiiii, benim yerime de yazmış gibi olmuşsunuz. :)

kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yazdıklarını hayretle okudum.. sana inanmayan bir erkek ve sen hala diyorsun ki bir sonraki ilişkiye girdiğimizde kan gelmezse.. sen hala bu adamla devam etmeyi mi düşünüyorsun.. yazık derim senin gibi böyle kızlar kendini harcıyor bana kalırsa,, biz kızlar ya da kadınlar diyeyim, özeliz kıymetliyiz erkeğin başının tacı olmalıyız.. sen ona güvenmiş bir işe kalkışmışsın onun seni başının üstünde taşıması lazımken bir de sana inanmıyor,, üzüldüm adına

Daha bu ne ki birçok şey var ama ben yinede hepsini bir kenera bırakıyorum çünkü onu seviyorum. Belkide çok aptalca davranıyorum onurumu gururumu hiçe sayıyorum ama elimden başka bişey gelmiyor. Ben onunla sonsuza kadar devam etmek isterken nasıl olurda git derim

Back
X