- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.358
- 498
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yazdıklarını hayretle okudum.. sana inanmayan bir erkek ve sen hala diyorsun ki bir sonraki ilişkiye girdiğimizde kan gelmezse.. sen hala bu adamla devam etmeyi mi düşünüyorsun.. yazık derim senin gibi böyle kızlar kendini harcıyor bana kalırsa,, biz kızlar ya da kadınlar diyeyim, özeliz kıymetliyiz erkeğin başının tacı olmalıyız.. sen ona güvenmiş bir işe kalkışmışsın onun seni başının üstünde taşıması lazımken bir de sana inanmıyor,, üzüldüm adınaEvet erkek arkadaşım bakire olduğuma inanmıyor. Onunla ilişkiye girdik ama kan gelmedi zarım esnek büyük ihtimal. Ve bidaha birlikte olucağımız zaman eğer kan gelmezse bana zerre güveninin kalmıcağını söyledi ve bu laf çok ağırıma gitti. Ben ona doğru olanı söyledim ama kendisi buna inanmak istemiyor. Şuan endişeliyim eğer kan gelmezse diye. Gelmesi lazım ama eğer gelmezse ona yalan söylediğime inanıcak ve benim için bundan kötüsü olamaz. Onu çok seviyorum onun için herşeyi yapmayı göze aldım ama onun bu şekilde yaklaşımı beni inanılmaz üzüyor. Gerçekten kötüyüm eğer bir terslik olursa... Bana inanmıcak
Lütfen bana yardım edebilirmisiniz ??
Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam![]()
hatta sen de tekmeyi basarken şöyle de: "yatakta bu kadar beceriksiz çıkacağını bilseydim en başından seninle birliktelik yaşamazdım"
Siz onun bakir olduğuna inanıyor musunuz peki? O da kanıtlasın madem
Tam da bunu yazacaktım kiiiiiiiii, benim yerime de yazmış gibi olmuşsunuz. :)Size güvenmeyen bir adamla ne işiniz var ? Namusunuza dil uzatmak değil mi bu ? Jinekologa görünür zarın esnek olduğuna dair rapor alır sonra da tekmeyi basardım ben olsam![]()
kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yazdıklarını hayretle okudum.. sana inanmayan bir erkek ve sen hala diyorsun ki bir sonraki ilişkiye girdiğimizde kan gelmezse.. sen hala bu adamla devam etmeyi mi düşünüyorsun.. yazık derim senin gibi böyle kızlar kendini harcıyor bana kalırsa,, biz kızlar ya da kadınlar diyeyim, özeliz kıymetliyiz erkeğin başının tacı olmalıyız.. sen ona güvenmiş bir işe kalkışmışsın onun seni başının üstünde taşıması lazımken bir de sana inanmıyor,, üzüldüm adına
esnek , bisikletten düştüm , küçükken oldu gibi yalanlar o kadar yaygın ki erkekler napsın