benim bi arkadaş kısa süre önce anneler günü özelden aldı gayet memnunduDeneyimlerinizi merakla bekliyoruz, şikayetlerde bir kişi alerji olmuş bütün cildim tahriş oldu diyor, gerçekten öyle mi acaba?:26:
Reyyan'a...
Ürünü netten aldım.. ve alır almaz geri yollamayı düşündüm.. Jiletli olması saçma geldi.. kökünden alıp almadığını bilemeden jiletle almış olacak. Her neyse, jileti çıkartmaya çalıştım ama beceremedim.. Reyyan, bunun pratik bir yolu var mı.. çünkü sinirden duvara fırlatasım geldi..:84: Daha ürünü hiç denemedim bile ama sinir oldum..tüyleri kısaltan bir aparatı olmaması çok kötü. Benim cildim çok hassas ve batıklarım çok fazla. çoğunlukla daha önce aldığım epilatörün kısaltma aparatını kullanırım. Jilet kullandığımda hep yara olur. Jileti çıkartabilsem, belki kullanıcam ama.. offf off... öyle işte..
en çok satılan Braun ürünü olması da beni düşündürüyor.. Şans vermeli miyim?:44:
ben jiletlisini kullanma diğer başkıklı var onu kullan bir sürü başlık var içinde canım
Normal Braun Silk epil çift etkili de istediğimiz de jiletsiz olarak kullanabileceğimiz bir başlık var mı?Yoksa ayrıca mı almamız gerekiyor?:44:
valla benim aldığım ürünün 2 başlığı var.. (braun 7891) zaten diğeri başlık bile sayılmaz, hassas bölgeler için kısıtlayıcı bi plastik parçası diyeyim :)
jileti bıçakla çıkarttım..
ürünü kullandım.. bacağımda şimdiye kadar hiç olmayan bir kaşıntı, kaşıntı sonrası yaralar ve yaraların kabuk bağlaması ile görsel bir şölen oldu bacaklarımda :)
hele hassas bölge başlığı ile koltuk altlarımı aldığımda görmeliydiniz.. 1 hafta kollarımı açarak gezdim
inat ettim, yine kullandım.. şimdi yeni yeni düzeldi cildim.. sanırım ilk reaksiyonları çok acılı olmuştu.. şimdi kaşınmıyor..
hala batık oluyor o ayrı ama 2 günde bir jiletle almaktan iyidir..
2 günlük kılları bile alıyor.. ürünü beğendim ama hala tüy kısaltıcı aparatının olmaması canımı sıkıyor.. biraz önce netten gördüm, yetkili servisinden 7891' e uygun tüy kısaltıcı ataçmanı varmış.. bulursam alıcam.. işte o zaman ürün içime sinecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?