Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör 7891 kullanan var mı ?

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.016
1.608
698
Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör – Uzun süren yepyeni bir cilt hissi, üstelik tek geçişte !

Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör dünyada bir ilktir. Tek geçişte uzun süren yepyeni bir cilt hissi için epilasyonun uzun süreli etkilerini Pürüzsüzleştirme Özelliği ile birleştirir ve yepyeni bir tüy alma deneyimi yaşatır.

Tüy alma rutinlerinizi sonsuza kadar değiştirecek.

Yeni: Çift Etkili Epilasyon Teknolojisi

Braun’un en gelişmiş epilasyon teknolojisinin Gillette Venus Teknolojisiyle benzersiz kombinasyonu epilasyonu her zamankinden daha verimli hale getiriyor. Braun’un Close-Grip Teknolojisi ve entegre bıçakları tüyleri tek seferde alarak uzun süren yepyeni bir cilt hissini açığa çıkarıyor.

Close-Grip Teknolojisi

40 cımbız daha kısa tüylerin de alınabilmesi için en uygun açıda kapanacak ve tüyleri cilde daha yakın bir noktadan tutacak şekilde tasarlanmıştır.

Pürüzsüzleştirme Özelliği

Entegre bıçaklar epilatörün ardından gelerek cildi mükemmelleştirir ve her seferinde taze, yepyeni cilt hissini yaşatmak için ölü deri hücrelerini temizler.
Ultra nazik

Wet&Dry

Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör özellikle ılık suda epilasyon için tasarlanmıştır. Daha fazla rahatlık ve daha kusursuz bir deneyim için bir duş/tıraş jeliyle birlikte duşta ya da banyoda kullanabilirsiniz.

Dermatolojik olarak tavsiye edilmektedir

Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör, eşsiz cilt rahatlatıcı özellikleri sayesinde etkisi uzun süren nazik bir epilasyon çözümü olarak tavsiye edilmektedir *.
*Dr. Petra Staubach, University Skin Clinic, Mainz
Daha iyi performans

Oynar Başlık

İleri ve geri 15 derece dönebilen oynar bir başlığa sahiptir. Bu, daha fazla rahatlık ve en hassas epilasyon için vücut kıvrımlarınıza daha iyi uyum sağlayacağı anlamına gelir

SoftLift Uçlar

SoftLift Uçlar yatık tüyleri kaldırarak cımbızlara yönlendirir.

Smartlight

Smartlight aydınlatma ışığı epilasyon süresince size kılavuzluk eder ve en küçük ve ince tüyleri bile görmenizi ve kaçırmamanızı sağlar.
Kullanım Rahatlığı

Kablosuz kullanım

Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör size dilediğiniz zamanda ve yerde rahatlıkla epilasyon yapma özgürlüğü sunar. 1 saatlik şarj ile 30 dakikaya kadar çalışabilir.

Su geçirmez & tamamen yıkanabilir

Tüm Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör modelleri su geçirmez gövdelidir ve bu sayede daha iyi hijyen için suyla tamamen yıkanabilirler.

Kişiselleştirilmiş Hız Ayarları

Kişisel ihtiyaçlarınıza uygun doğru hızı seçebilirsiniz: Hız 1 ekstra nazik epilasyon için, hız 2 ise ekstra etkili epilasyon içindir.

özellikleri bunlar bundan alacağım kızlar kullanan var mı

Arkadaşım aslında ben de tam bu günlerde aynı konuyu araştırıyordum.Kullanan arkadaşlar bi değerlendirme yaparlarsa ben de çok memnun olucam.
Başka yerlerde bu model sadece şarjlı kullanılabildiği ve kısa sürede şarjı bittiği için pek kullanışlı olmadığı, suda kullanımın pek te rahatlık sağlamadığı
filan yazılmış. Bazıları da phillpsin daha iyi olduğunu söylüyor. Ben de bilemedim ne alıcağımı.

ben alamaya gideceğim yarın elektirikli olanını alacağım şarjlı güzel olmaz bence bende çok araştırdım en güzeli bu sanırım

Deneyimlerinizi merakla bekliyoruz, şikayetlerde bir kişi alerji olmuş bütün cildim tahriş oldu diyor, gerçekten öyle mi acaba?:26:

Deneyimlerinizi merakla bekliyoruz, şikayetlerde bir kişi alerji olmuş bütün cildim tahriş oldu diyor, gerçekten öyle mi acaba?:26:
benim bi arkadaş kısa süre önce anneler günü özelden aldı gayet memnundu

Bayanlar ben bir kaç aydır kullanıyorum..

Size bir iyi bir de kötü haberim olacak.. Önce hangisini söyleyeyim.. =))

İyi yönü bacaklarda batıklar olmuyor, pürüzsüzleştirdiğide azımsanamaz.. Tüylerde gözle görülür azalışta cabası..Tam şarj olmuşsa sizi yarı yolda bırakmıyor..

Kötü yönleri ise; entegre bıçakları çok çabuk körleşiyor, bu bıçaklar ayrı satılıyor, satıcı kız 20 Tl civarında olduğunu söylemişti, ben daha değişme fırsatı bulamadım açıkçası.. Su altında kullanıldığında acıyı azalttığını düşünmeyi sakın aldanırsınız...(Malumunuz bacak ve koltuk altı zaten pek acımaz, bikinibölgesi)

kızlar ben aldım çok güzel tek kötü tarafı şarjlı olması su altında kulanmadan hiç acı duymadan kolayca her yerinizi alıyorsunuz ben su altından aldığımda daha fazla acı duydum o yüzden susuz alıyorum

Ben elektriklisini aldım gerçekten kullanışlı ve pürüzsüz yapıyor şarjlı olan bana göre riskli daha rahat kullanırsınız ama işiniz bitmeden şarj bitebilir mesela geçen braunun şarjlı blendırını aldık şarjıda vardı ama tencerenin içinde kalakaldım Tabi sizin kararınız ama ben elektriklisini tavsiye ederim.

Reyyan'a...

Ürünü netten aldım.. ve alır almaz geri yollamayı düşündüm.. Jiletli olması saçma geldi.. kökünden alıp almadığını bilemeden jiletle almış olacak. Her neyse, jileti çıkartmaya çalıştım ama beceremedim.. Reyyan, bunun pratik bir yolu var mı.. çünkü sinirden duvara fırlatasım geldi..:84: Daha ürünü hiç denemedim bile ama sinir oldum.. tüyleri kısaltan bir aparatı olmaması çok kötü. Benim cildim çok hassas ve batıklarım çok fazla. çoğunlukla daha önce aldığım epilatörün kısaltma aparatını kullanırım. Jilet kullandığımda hep yara olur. Jileti çıkartabilsem, belki kullanıcam ama.. offf off... öyle işte..

en çok satılan Braun ürünü olması da beni düşündürüyor.. Şans vermeli miyim?:44:

Son düzenleme:

ben jiletlisini kullanma diğer başkıklı var onu kullan bir sürü başlık var içinde canım

bende aldim 2ay önce bu epilatöru.. ben jiletsiz olanini aldim 5 basligi var.. su altinda kulaniyorum koltuk altima sabun sürüyorum yada sampuan köpügü sonra aliyorum ve hic aci duyulmuyo.. zaten koltuk alti pek acimaz ama sanki jiletle aliyomus gibi hic hissetmiyorum.. bacaklarimada aynisini uyguluyorum ve gayet memnunum tüylerde gözle görünür azalma var zaten..
kuru hic kullanmadim acir diye.. ama ben gayet memnunum tavsye ederim ürünü..

sarj konusuna gelince bi iki saat icinde full doluyo ve asla yari yolda birakmadi beni :)

ben jiletlisini kullanma diğer başkıklı var onu kullan bir sürü başlık var içinde canım

valla benim aldığım ürünün 2 başlığı var.. (braun 7891) zaten diğeri başlık bile sayılmaz, hassas bölgeler için kısıtlayıcı bi plastik parçası diyeyim :)

jileti bıçakla çıkarttım..

ürünü kullandım.. bacağımda şimdiye kadar hiç olmayan bir kaşıntı, kaşıntı sonrası yaralar ve yaraların kabuk bağlaması ile görsel bir şölen oldu bacaklarımda :)

hele hassas bölge başlığı ile koltuk altlarımı aldığımda görmeliydiniz.. 1 hafta kollarımı açarak gezdim

inat ettim, yine kullandım.. şimdi yeni yeni düzeldi cildim.. sanırım ilk reaksiyonları çok acılı olmuştu.. şimdi kaşınmıyor..

hala batık oluyor o ayrı ama 2 günde bir jiletle almaktan iyidir..

2 günlük kılları bile alıyor.. ürünü beğendim ama hala tüy kısaltıcı aparatının olmaması canımı sıkıyor.. biraz önce netten gördüm, yetkili servisinden 7891' e uygun tüy kısaltıcı ataçmanı varmış.. bulursam alıcam.. işte o zaman ürün içime sinecek..

Normal Braun Silk epil çift etkili de istediğimiz de jiletsiz olarak kullanabileceğimiz bir başlık var mı?Yoksa ayrıca mı almamız gerekiyor?:44:

ben başlıklı aldım canım keşkede normal olanında alsaydım jiletli çok çıkarır diye korkuyorum almıyor bacaklarımı

azmine bayıldık canım jileti çıkarınca yine aldımı çıkarmanada gerek yoktu diğer başlığını kullansaydın

bu ürünü kullanan varsa jilet kılların artmasına neden olmuyor mu ya?Bunu söyleyebilir mi.
Bir de bütün ambalajlarında her başlığı oluyor mu?:44:

bende şimdi kullandım yeni aldım ve hiç memnun olmadım sarjı 10 dk bile dayanmadı jiletli aparatıda sadece jilet aldı bıcaklar etkisiz haldeydi diğer aparatı kullandım ama yinede kökden almıyor kırıyor hiç memnun değilim onca para verdim çok üzüldüm gerçekten bişi sorucam şimdi makina ıslak sarja takarsam elektirk çarpar mı ?

KIZLAR KIZLAR KIZLAAAR KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM BACAĞIM KAŞINIYOR VE NORMAL JİLETDEN HİÇBİR FARKI YOK HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL SZİDE BENİM GİBİ REKLAMINA VE SON ÇIKTI EN İYİSİ BUDUR DİYİP ALDANMAYIN BEN PHILIPSDE KULLANDIM O İLK BAŞTA ÇOK İYİDİ AMA 2 YIL SONRA ODA BOZULDU BIÇAKLARI KÖRELDİ VE 4 YIL OLDU ŞUAN HİÇBİR ŞEKİLDE ODA KILLARI ALMIYOR EĞER ÇOK İNCE TÜYLER VAR ONLARI ALIYOR BEN ANLAMADIM HİÇBİRŞEY :s

başlığında jilet olması bencede çok saçma..yetkili servisten jiletsiz başlığı edinebilirsiniz...benim 7681...5 tane başlık var çok ama çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…