K kocbey25 Yarına kalır ama yanına kalmaz Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2013 336 24 68 23 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kocbey25 #1 Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..
Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..
Gossipgossip Guru Kayıtlı Üye 1 Nisan 2013 173 29 323 25 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kocbey25 #2 Hiç kullanan yok mu bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum remington mu bu mu kararsz kaldm
K kocbey25 Yarına kalır ama yanına kalmaz Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2013 336 24 68 13 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kocbey25 #3 Gossipgossip .!.: Hiç kullanan yok mu bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum remington mu bu mu kararsz kaldm Genişletmek için tıkla... Bu konu ile ilgili yorumları aynı başlıkta diğer konuda takip edebilirsiniz
Gossipgossip .!.: Hiç kullanan yok mu bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum remington mu bu mu kararsz kaldm Genişletmek için tıkla... Bu konu ile ilgili yorumları aynı başlıkta diğer konuda takip edebilirsiniz