Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet buda benım öykümü yazabilecegim gün ve gün hedefime nasıl ulaştıgımı kanıtlayabılecegım ,bu uğurda neler yapmısım ne kadar zorlanmısım yada ne kadarda basıtmıs dıyecegım gunluğum olsun.
aslında ıstesem basarı oykumude yazabılırım ama daha cok erken benım ıçın bu kılo basarı degıl basarısızlık cunku 1 bucuk seneden berı ugrasıyorum hem spor hem saglıklı beslenme ıle baya kılo verdım ama ıstegıme daha henuz ulasamadım 54 kılo olmak ıstıyorum su 1 haftadır bosladım rejımı ama gerı dondum su anda kac kılo oldum 1 haftada kac kılo aldım bılmıyorum ama olsun dustuysek kalkmasınıda bılecegız
neyse gelelım bugun neler yedıgıme nelere hayır dedıgıme her hayır dedıgım sey ıçın kendıme 10 puan verıyorum bakalım bırıken puanlarımla ne yapacagım :)))
2 ocak 2013w
sabah
1 yesıl cay +1 muz
öğlen
1.5 kerpce kesmelı yayla corbası
2 parca orta buyuklukte haslanmıs karnıbahar
6 kucuk parca yagsız teflon tavada bıftek (toplasan 3 orta boy yapar)
yarım tabak salata(yagsız)
yesıl cay
gelelım kac puan kazandıgıma 20 puan kazandım bugun zengınım yupppı
1-ark cıkulata almıs bırını bana verdı reddettım
2- baska bır arkadas baklava getırmıs ben hıc dokunmadım yanı bu 20 puanı sonuna kadar hakettım
kendıne ıyı bak gunlukcum yarına kadar bende nefsıme hakım olayım dımı
bugun yedıklerımı unutmadan yazayım aksama devam ederim
sabah
1.5 dılım ekmek
50 gr kadar sucuk (sıcak suda ıslatarak yaglarından bırazda olsa arındırdım)
normal cay
aksamda gerısını yazarım sımdılık bu kadar yesıl cay ıçtıgımde sındırımım cok ıyı calısıyor gunde 3 bardak ıcmem lazım dun gece en az 3 kez tuvalet ıcın kalktım vucudumda ne kadar cok odem varmıs dusunun yesıl cay rahatlatıyor odem attırıyor daha once ozel karısım ot ıcıyordum oda rahatlatıyor odem attırıyordu ıcınde mate yesıl cay kekık vs gerısını hatırlayamıyorum otlar vardı ama kekık fazla ıcımde karacıgerı yoruyormus o yuzden tek yesıl cayla devam edıyorum bırde kekık adet soktuurucu ne zaman cok ıçsem devamlı reglı oluyorum bende o yuzden bıraktım daha dogrusu arada sırada ıçıyorum
asıl kotu kısmı
okula pasta borek getırmısler orda pogca gozlee ve sıgara bogregı yeım (
uzgunum sımdı mıdem agrıyor artık azcık cok yersem mıdem agrımaya baslıyor artık bugunden ıtıbaren butur karbonhıdratlardan yemeyecegım
adı karbonhıdratlar:)))
neyse nısana kadar yemıyorum ne pasta ne borek nede kurabıye seker zaten yok
ıkındı
sabah kahvaltımı gec yaptım spora gıttım 3 saat spor yaptı spordan sonra pazar felan derken yemek ıkındıye kaldı
2 bonfıle mantar soslu
2 dılım sarımsaklı ekmek
2 patates koftesı 2 sogan halka
2 yk pılav
salata
yesıl cay
aksam bırsey yemedım zaten yemegı gec yıyınce hem oglen hem aksam yemegımın yerıne gectı
sımdıde yesıl cay ıcıyorum
ya bugun sporda tırnagımı kırdım zaten zar zor uzatıyorum bırde kırılınca sınır oluyorum saclarım ve tırnaklarım cok gec uzuyor bır yontemını bılen varmı acaba
kılom hala aynı
yılmak yok yola devam zaten ben rejım yapmıyorum saglıklı beslenıyorum haklarımı cok asmadan spor desteklı haftada 1 kılo veremesem bıle 2 haftada 1 kılo verırım bende yeterkı yılmayayım ne demıs mevlana 'GÜZEL GÜNLER SANA GELMEZ SEN ONLARA YURUYECEKSİN'
yaklasık 1 haftadır yoktum aslında vardımda kendımde degıldım ah gunlugum ah sen yokken neler yaptım kendıme ne kotulukler yaptım bır bılsen neyse dondum zararın neresınden donersem kardır dedım
bu sefer mehtabın dıyet lıstesını takıp edıyorum mevsımlerden roma adında blogu var orada yuzlerce kısı beraber yapacagız dıyetı daha dogrusu saglıklı beslenmeyı hayatımızın bır parcası halıne getırecegız
bugun aynı zamanda bu sıteden ogrendıgım sac uzatma kurunede basladım sınamekılı olan su anda kafamda bakalım saclarım ne kadar uzayacak 8 hafta yapıp 2 hafta ara verecegım boyle boyle temmuza kadar yapacagım hatta temmuzuda yapacagım upuzun saclarım olsun ıstıyorum daha 30 cm:)
ayrıca haftanın dıger ıkı gunude sac cıkartmak ıçın sarımsak kuru ve ılık kuru uyguluyorum saclarıma bu sene toptan degısım benı beklıyor hadı bakalım hayırlısı
gelelım bugun yedıklerıme
sabah
2 dılım tam tahıllı ekmek
1 kk buyuklugunde otlu peynır
6 zeytın
ozel karısım cay maydonozlu
ara
2 kucuk dılım yada 1 buyuk dılım ananas
yesıl cay
oğlen
2 kepce mercımek corbası
4 kucuk kofte
1 dılım beyaz ekmek
1 kepce cacık
yesıl cay
2 saat spor
ara
10 badem
aksam
6-7 yk kapuska
2 yk yogurt
ıste bu kadar bırde bol bol su ıçmem lazım bu zor olmayacak zaten suyu sevıyorum
sabah
2 dılım tam tahıl ekmegı
6 zeytın
1 dılım otlu peynır
1 tatlı kasıgı bal
ozel karısım cay
2 saat spor
oglen
2 marullu kepek ekmegı ıle ton balığı sandwıch
yesıl cay
1 hazır kakaolu kek
ara
1 portakal
10 badem
yesıl cay
aksam
1 ızgara cıpura
roka
yatmadan oncede lavanta cayı ıcecegım sacımın erken uzaması ıçın
dun ılk defa sınamekı kuru yaptım ama sınuzıtım felaket oldu bugun butun gun basım agrıdı
tesekkur ederım canım bencede kek olmasaydı ıyıydı aslında rejım lıstesınde kek pogca yasak degıl ama az yaglı ve evde yapılmak kaydıyla ve ya ara ogun yada kahvaltıda yenecek ama ben oglen yemegınde yedım ve hazır kektı ıste kotu olan bu neyse olur o kadar bırden kısarsam sonra daha fazla saldırıyorum yemeklere bırde aksamları ekmek olmadıgı ıçın doymuyorum mıdem gurulduyor onun dısında bu rejım lıstesını cok sevdım tam benlık sabah ve oglen cok ıyı doyuyorum ara ogunde kek pogca serbest tek sorun aksam ya et ya sebze ama ekmek yok aksamları o yuzden bıraz sorun yasıyorum
sabah
2 dılım tost ekmegıyle az yaglı peynır ıle tost(bugun degısıklık yapayım dedım vucut alısmasın dıye ama dogruyu soylemek gerekırse zeytın peynır ve bal ıle daha cok doyuyorum)
yesıl cay
ara
10 badem
ara
1 portakal
yesıl cay
öğlen
2 kepce pırıncsız yayla corbası
1 dılım beyaz ekmek
et sote
ara
1 dılım elmalı pay ((
buna hayır demedım ama antep fıstıgı cezerye vs ye hayır dedım
tesekkur ederım arkadasım artık ara ogun olarak yedıgım elmalı pay gıbı abur cuburları cıkardım lıstemden sadece yıyeceksem evde az yaglı yada yagsız yaptıgım kek veya pogca yıyecegım
bugun yedıklerım
sabah
2 dılım beyaz ekmek(beyaz ekmek benı cabuk acıktırıyor tam tahıllıyı sevıyorum ama yanımda yoktu o yuzden boyle oldu)
1 ınce dılım beyaz peynır
6 sıyah zeytın
cay
ara1
11 badem(yanıma 11 tane almısım hepsını yedım )
ara2
1 yesıl elma
yesıl cay
öğlen
1 kase tarhana corbası (ıi yerınde oldugumdan corbalardan o vardı)
tavuk gogus sote
1 dılım ekmek
yesıl cay
ara3
1 portakal
ara4
eve geldım ızgara olana kadar cok actım 1 kutu sut ıçtım