Silmeli miyim bilemedim

ilk buluşmada yakınlık gösterilmesi vs bana samimi gelmiyor. İlk date tanışmadır sohbettir ne münasebet el tutma falan. Adam aslında ilkten belli etmiş gibi geldi bana.

Böyle peşinden haldır huldur koşmayacaksiniz. Daha 1 görüşme olmuş. Sadece 1 görüşme ya. Yapmayin gercekten. Azicik mantikli düsünün. Adam belki baska kizlarla da konusuyor?

Ben eksi sözlükte cok güzel bi yazi okumustum. Yazida sey diyordu; insanlar iletisimde panik yapiyor. Gözüne iyi görünen birisiyle hemen samimi olmasi gerektiklerini düşünüp, bağ kurmak için panikliyorlar ya da önce ben bitireyim de, yara almayayim :) kafasinda güdümleniyorlar.

Fakat sakin olunca hepsi geciyor:)
Karsindakine kendini kanitlamak zorunda degilsin, o da sana degil. Sıkılmış olabilir, sessizleşmiş olabilir bunu sen de isteyebilirsin. Bu seninle ilgili degil.

Ama daha 1 kez buluştuğun birisiyle bu şekilde tabakhanehe b*k yetistirir gibi acele acele hareket edersen karşındaki insan da kaçma isteğiyle boğulur. Biraz sabır, kendinize çekilin ve üstüne düşmeyin. Daha en baştan bu kadar hevesli olmaniz karşı tarafta sizdeki muhtaçlık enerjisini geçiriyor, o kişiye muhtaçmış algısını yaratıyorsunuz.

Dogru iliskide su akip yolunu buluyor, boyle zorlama seyler olmuyor, silin gitsin.

Erkeklerin istemiyorum deme şekilleri yavaş yavaş kendinden soğutma . Bir insan isterse neler yapar yogun calısıyormuş bahanelerine mi sıgınacak

Benimde sevdiğim arkadaşlarım var böyle aynı şehirdeyiz bi gün buluşalım diyoruz her seferinde ama aksiyon almıyoruz. O geldi aklıma.

Pek etkilenmemiş bence sizden
Yedekte tutuyor işte iyisini bulamazsam elimde kalsın hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…