Silmeye Kıyamadığınız SMS Mesajlarınız

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
123
haydi bayanlar ne olursa olsun silmeye hiç kıyamadığım dediğimiz mesajlar hepimizin olmuştur önce ben başlayım.

"bir daha dokunursan bir kez daha bana dokunursan karışırız karışır dünle yarın, bizi üzen neyse burda bitsin" 12.08.2006 den beri telefonumda durur. hiç kıyamam silmeye okudukça gözlerim dolar bu şarkıyı dinledikçe taaa 600 km uzağıma gider onun kokusunu hala alırım...:1no2:

sizlerinde var mı böyle mesajlarınız??

benimde vardı ama bende masaj sığmıyokii yer kalmıyoo mesaj gelmiyo sonra kaydirigubbakcemile2 tümünü sil yaptım yanlıslıkla olan olmayan gitti valla Çok üzgünüm çoook

ama güzel smsleri çalabilirim burdann :jeyyar:

sevdim konuyu kızlarr yazın yazın çalıym bnde kaydirigubbakcemile3

Benim esimin bana ara sira gönderdigi "seni seviyorum, askim"
falan gibi mesajlarini kiyamiyorum silmeye.Yenisini yazana kadar sakliyorum.
YEni güzel bisey yazinca eskileri siliyorum.

silmeye kıyamadığım 15 tane msj ı var aşkımın telefonumun arşivinde saklı :))
aslında aşkımın tüm msjları aşk ve özlem dolu
ama nedense o msjları duygusal anımda geldiğindenmidir nedir hiç silemiyorum

valla ben bütün msjları siliyorum nerdeyse çünkü msj kutum hemen doluyo sinir oluyorum.. sadece komik msjları saklarım aradabi bakıp bakıp gülerim tekrardan kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- birde çok sevdiğim arkadaşlarımın duygusal msjlarını saklarım ama nadirdir sakladığım... kaydirigubbakcemile4

seni seviyorum ve senden hayat arkadaşım olmanı istiyorum.çıktığımız bu yolda birbirimizi asla yalnız bırakmıcaz.herşeyimsin...
bunu bi kavga sonrası göndermişti canım bana.silemiyorum kıyıpta:))

Kocamla ben öyle güzel sözlerle mesaj göndermeyi seven bir çift değildik biz..
Ayrıldıktan sonra telefonlarını açmadığım için mesaj göndermeye başlamıştı derdini anlatmak için..Tam 3 gün boyunca hiç konuşmadık o sürede tam 37 mesaj göndermiş,şimdi baktım,silmemiştim,silmek istemedim..:delphin:
Yine şiir,şarkı sözü,örnek güzel mesaj şablonları değil bunlar..
Sadece yalvarma,yakarma,ağlama mesajları..:1closedeyes:

Yüzlerce mesajı var bitanemin morukumun:asigim:
2 aydır mesajlaşmıoz:mymeka::kızgın: Özledim mesajlaşmayı onlasenağlama

Silmek hiç aklımdan gecmiyor. Bir şekilde arşiv ediyorum. Deftere dökcem kısa zamanda hatta:lepi:

Bir mesajı var her okudugumdan ona daha bi baglanıyorum.
Canım kadınımlı bir mesajdı:asigim:

16/03/2003 ten bu yana saklarım mesajları dosyaladım hatta
evet şuan ayrıyız ama benim için bir ilkti o
18/04/2003 gene yağmur yağıyor bu mesaj her yağmurda seni hatırlayan birinden ve 15/20 mesajını saklarım telimde bitsede silmeye kıyamadım
birde yine yağmur yağıyor o güzel gözlerin nerelere nakıyor yazmıştı.
şimdi hepsi hatıra bakıp bakıp düşünüyorum o güzel günleri bitse bile herşey güzel bitti kimse kırılmadan incilmeden allaha şükürler olsun rabbim yolumuzu açık etsin ikimizinde

300 küsür mesajı silemiyorum
çünkü ömrüm askerdee :(:(:(
son hafta attığı tüm mesajlar duruyor okuyup okuyup ağlıyorum işte :(

en son çok hoşlandığım birisinden arkadaşlarla hep beraber gezip aramızda bi elektriğin oluştuğu bi gecenin sabah 6sında gelen "tatlı rüyalar gülüm" dediği mesajı silmeye kıyamıyorum, birde tatili beraber geçirdiim, bi ilişki olması için denediğimiz ama olduramadığımız birisiyle gittiğimiz yerde birbirimizden uzaktayken mesajlaşmamız var iyisiyle kötüsüyle. bi klasörde saklıyorum,bide daha önceden güzel başlayıp sonu ii gelmeyen bi ilişkimin sonrasında görüşmeye devam ettiimizde yaptığımız msjlaşmalar pek güzel deil ama yinede saklıorum işte :utangac:

Bi çanta msj kağıtlarıyla dolu bütün mesajlarını yazarım silmeye kıyamam telefonda ilk seni seviyorum dediği msjı saklıyorum....

20/02 dolmasın artık o badem gözlerin papatyam

kıyamıyorum silmeye ama bugun yine doldurdu gözlerimi

benim telfonumda iki tane mesajım var...
ikisi de kızımdan ve aynen şöyle....

-Melek annem iyiki benim annemsin...
Şeni Şoook Şeviyorum....

-Annecim beni hiç yalnız bırakmayın emi...
Seni çok seviyorum,canım annem....

işte okuda ağlama...hergün okurum,
kızımda benim gibi duygusal ne yapayım...
sevgiler...

"oooo istedik bilee çiçeğimm, artık benimsin..."

istemeye geldikleri gün babasının beni istediğini duyamamış eşime "neden beni istemiyorsunuzzz :( " diye msj atmıştım, bu cevabı 3 yıldır saklıyorum, bunun gibi bikaç tane daha özel msjlar var :)

eşimle çok aşk mesajları yazmayız birbirimize. genelde "gelirken ekmek alır mısın" ya da "minibüse binince haber ver yemeği ısıtıyım"dan ibarettir mesajlar. bunları da ikimizde saklamayız. fisfisfis

ama telefonumda iki mesaj kayıtlıdır hiç silmediğim.
biri kardeşimden gelen bir mesaj; benim için çok önemli.

diğeri de internet bankacılığı parolamın olduğu mesaj. sırnaşık şey

uyu bitanem uykusuz kalma kıyamam gozlerine.uyuki sen uyuken opeyim seni.seni seviyorum.eşimle ilk çıkamya başladığım zamanlardan kalma mesaj.
ve bunun gibi bir sürü mesaj avr.
sorna askerdeyken gönderdikerlini saklamıştım.ama telefon tamire giderken onları bilgisayara atmak zorund aklaım bunalr kartta olunc ahep elimin aldında:))))))

" Bazen yaramaz olurum böyle.Yanına gelince birşeyim kalmaz,uslanırım.Sen benim herşeyimsin, yerim ulan seni :) "

"Sana kötü davranmayı bırak, dokunurken bile dikkat ediyorum.İncinme diye bebeğim.Benim için çok değerlisin "

" Mavi denizin en ulaşılmaz yerinde,Mercanların arasında buldum seni.Ürkmüştün insanlardan.Kimse görmemişti senin gözyaşlarını.Duymamışlardı hıçkırıklarını.Deniz kızı ararken duydum sesini,düşünmeden daldım en derin yalnızlığıma.Ben çok zor buldum seni mercanların arasında..Deniz kızı sandım..Meğer sen yalnız bir İNCİ'ymişsin deniz kabuğuna hapsolmuş yalnızlığında.Korkma artık ben varım ve yeni yuvan benim kalbim..Ve sen kalbimin tek incisisin, Seni seviyorum..":asigim::nazar:

Daha çok var 180 msj -tatlicadiarzu-

eskiden silmeye kiyamadigim mesajlarim günlüklerim ve siirlerim varid
hepsini yok etmek zorunda kaldim
ohhhhh iyikide silmisim yakmisim diyorum
simdilerde sadece kocisimin yazdiklarini silmeye kiyamiyorum
hele bir tene varki cok kötü bir günümdeydim yani aglamaktan helak olmusum esim beni o halde görmeye dayanamayip kendini disari atmisti
o gece bana durmadan msj atti
en cok kiyamadigim da SEN BENIM BU DUNYADAKI TEK VARLIGIMSIN mesajidir

konu çok güzelmiş.
bayadır klasörlerimde duran ve muhtemelen duracak olan birkaç mesajım var.
eski sevgilimden..

-bana öyle bakmanı,dokunmanı,öpmeni,sarılmanı o kadar çok özlemişim ki anlatamam
(bu mesajı uzun süreli bi küslükten sonra atmıştı. yani küs değildik. ama ben tavırlı davranıyordum. en sonunda barıştığımızda yelkenleri indirmiştim. o gün beni eve bıraktığında attı bu mesajı..)

-ben hep seninim bunu bil sadece bunu bil seni çok seviyorum bunuda bil hepte sevicem! bunu bil! suanda kafam cok güsel cok icmedim ama kafam gusel! seni seviyorum ya bunu bil!

Back
X