Eğerki ölmediyse (Allah korusun);
- ya senin son halini görünce soğudu..(dişinde karnıyarık yada burnunda kucuk deniz anası görmüş olabılır)
-ya imkansız aşk modunda eve kapandı,içki içip kahroluyor..fonda rahmetli Müslüm Baba..
biliyorum ailesini de biliyorum tanıdğım insanlar. evet olabilir sebep kendi içinde ne yaşıyorsa artık onu da Allah bilirYerini, yurdunu, işini, gücünü gözünle gördün mü? Nelerini duyuyoruz, görüyoruz. Belki evli, sevgilisi var, eski sevgilisine döndü vs. Ya da biz artık kötü düşünüyoruz başına bir şey geldi. Bilemiyoruz.
Bu saatten sonra iyisi mi, aramadan üstüne gitmeden unutmak. Bir gün kendi arar ya da dönmek isterse sebebini sorar, nefretini anlatır bitirirsin. Sen sebep yok diyorsun ama illa vardır, sen bilmiyorsundur. Bazen sebepler sonradan çıkar.
yok yok ölmedi yaşıyor :) belli :)Eğerki ölmediyse (Allah korusun);
- ya senin son halini görünce soğudu..(dişinde karnıyarık yada burnunda kucuk deniz anası görmüş olabılır)
-ya imkansız aşk modunda eve kapandı,içki içip kahroluyor..fonda rahmetli Müslüm Baba..
Bi sebep olmadan böyle hop diye ayrılmaz bence.
Ya sevgili buldu, ya halihazırda zaten sevgilisi vardı. Ya da seninle dalga geçti.
En iyisi hangisi sen sec .
acaba arar mı diye salakça bir düşünce var o yüzden silmekle geciktimSilmekle geç bile kalmışsın bence.
açıkçasıı- geçen hafta iş yerindeki arkadaşımdan aradık. arkadaşım konuştu baya keyifliydi sesiBaşka numaradan ara belki acar ağzına mıc kapat.
Eğerki ölmediyse (Allah korusun);
Ararsa,mantıklı bir açıklama yaparsa yeniden eklersin ne var bunda?acaba arar mı diye salakça bir düşünce var o yüzden silmekle geciktim(
açıkçasıı- geçen hafta iş yerindeki arkadaşımdan aradık. arkadaşım konuştu baya keyifliydi sesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?