silsem mi silmesem mi kararsızım?

bence silme..Belki bilmediğin bi sorunu var..erkekler öyle her derdini ortaya dökmez ki..kardeşlerimden ve sevgili durumlarımdan biliyorum...Belki bi hastalığa fln yakanladı psikolojik bunalıma girdi Belki...bi süre kimseyle görüşmek istemiyor olabilir...Her zaman senin yanında olmuş o kadar vefa göstermiş sana sen 20 gündür yok diye hemen silersen zaten bencede sil..hayır adama yazık ilk düştüğü yerde tekmeyi basıcaksanız..silme kalsın 1 2 ay öyle sonra çıkar kokusu baktn ters bi durum var silersin..zaten silmeyede gönlün el vermiyor..öyle olsaydı buraya sormaz silerdin..

Ona bakarsan serenay sarıkaya ' nın sevgilisi o küçük denizanasını gördükten sonra aylarca savggli olmaya devam etti . Karnıyarık olabilir mi ?
Denizden babam çıksa yerim diyenlerden olabilir Çağataycık..

Karnıyarık görsem ben soğumazdım aslında,ne kadarda turk motifli bir kız derdim..

yine ikilemde kaldım :)) ama yine o eskisi gibi davranıyor facede falan arkadaşlarıyla baya güzel sohbetler ediyr. psikolojik sorunları olsa bile bunu sadece bana mı gösteriyor. ben de sordum kendime acaba sorunu mu var diye ama adam eski haline devam ediyor. bir mesaj atıp en azından görüşmek istemiyorum demek bu kadar zor olabilir mi (

elinden geleni yapmışsın bir kaç kere aramışsın cevap bile vermemiş .
daha ne yapıcaksın ki ?
insan bir cevap verir bare birşey söyler . saygısız biiriymiş . kesin başkasını bulmuştur . odur karın ağrısı . 20 gün sessiz kalmak için uzun bir süre ki sen aramışsın yani .

ikilemde kalmanın sebebi aslında açık.. hala döneceğine umudun var..yani şuan bile arada tel çalsa nası kalbin tık tık atıcak arkadaş çizgisiniz azıcık geçmişsin sen kendi içinde ama dalgalı deniz misali hafif hafif için esiyor ona karşı ..Ama son yazılanları şuan okudum ..cidden görüşmek istemiyor da olabilir..Ama sen silme kalsın nasılsa bi kaç haftaya çıkar kokusu..ha çok yüklenme kendine yazmada ararsa arar..aramazsada kendi bilir :)

evet nasıl da içimi okuyorsunuz valla :)) mesajlarıma cvp vermemesi ve aradığım zaman açmaması geri dönmemesi bence de görüşmek istemediğini gösteriyor ama yine de acaba mı diye düşünüyorm :)) biraz daha bekleyeyim ama yazma cesaretim yok

20 gün az bir zaman değil, mesajlarına telefonlarına dönmemesi de terbiyesizlik.
Bence hiç uğraşmadan sil.

Ben olsam aramazdım da göreceği yerden mesaj atardım
Görüp de cevap vermezse silerdim galiba
Ama kesinlikle silmeden önce durumu öğrenirdim

Bi sıkıntısı olabilir bence de, içine atıyor olabilir

Ben olsam aramazdım da göreceği yerden mesaj atardım
Görüp de cevap vermezse silerdim galiba
Ama kesinlikle silmeden önce durumu öğrenirdim

Bi sıkıntısı olabilir bence de, içine atıyor olabilir

vatsaptan da yazdım okuduğu halde yazmadı. aradım açmadı geri de dönmedi. çocuk gibi hareket ediyor valla. bense sadece sorunun ne olduğunu öğrnemek istiyorum. böyle bir anda yok olmasından nefret ediyorum kim olursa olsun yani.

Denizden babam çıksa yerim diyenlerden olabilir Çağataycık..

Karnıyarık görsem ben soğumazdım aslında,ne kadarda turk motifli bir kız derdim..

Yani varya Sıradan Bir Kız Da Deniz Anası Şeysi Olsa Ayıplarlar Iğrenç Filan Derler Ama Çakma Sarışın Olunca Iş Değişiyor.

Hakkında bi şey mi duydu acaba? Yani daha önceden erkek arkadaşın var mıydı şu an hala peşinde koşan falan.. Belki kafasında kurup mesaj atmış olabilir çocuğa

Hakkında bi şey mi duydu acaba? Yani daha önceden erkek arkadaşın var mıydı şu an hala peşinde koşan falan.. Belki kafasında kurup mesaj atmış olabilir çocuğa
hayır öyle birşeye ihtimal vermiyorum

Bu dert mi sence? Seni umursamiyor sn neden taktin ki

Senin gbi olmasada bnmde kank vardi beni seviyordu ve biliyordum biriyle cikmaya basladim onlsri tanistrdm hersey iyiyken birden msji aramayi kesti. 2 yil sonra gecenlerde yazdi acik acik kiskwndgni degil ama ustu kapali olarak kafam bozuktu flan dedi. Belki oda senin onu sevmedigini ya da biseyler duymustur

Hmm.. Baskasini bulmuş olabilir. Ama birden bire ilişkiyi kesmesi de normal değil. Silin gitsin diyeceğim de aklınızda soru işaretleri varken silseniz de aklınızdan çıkmaz. Ortak tanıdıklarınız yok mu? Sadece sebebi öğrenmek için. Yani başka biri varsa bile en azından cevap bulmuş olursunuz.

Buna benzer bir durumu bende yaşadım.Neden iletişimi kestiğini sormak istedim, ama sormadım.Baktım beni hala umursamıyor önce numarasını sildim.Bir kaç gün sonra " Hayırlı Cumalar. " diye altına adını da yazdığı toplu bir şekilde attığı mesajı bana da geldi.Numarasını kaydettim.Birde whatsapp profiline baktığımda ne göreyim.Bir kızla yan yana fotoğrafları durumunda da kıza ithafen sözler.Bunları size örnek teşkil etmek için anlatıyorum.Yani uğraşmaya değmez.Boşverin, o sizi önemsemiş olsaydı bir açıklama yapardı.Afraima durum bu konuşmayalım dahi diyebilirdi.

Bu maddi imkansızlık ailevi sorunlar vs dev yalan ne alakası var bi insanı sevmekle bu durumların? Aramayın sormayın artık çıkar ortaya o zaman da koyvermeyin kendinizi

bazı gelişmeler oldu arkadaşlar konumu düzeltme yaptım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…