• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Silver Şampuan ya da Mor Şampuan Kullanan Var Mı?

Röfleli saçlardaki dorelik için hangi silver şampuanı tavsiye edersiniz?

• SCHWARZKOPF BC Bonacure Color Freeze Renk Koruma Gümüş Yansıma Şampuanı

OY: 0 0,0%
  • TIGI Bed Head Dumb Blonde Röfleli Saçlar İçin Mor Tonlama Şampuanı

• KYANA Life Box Shampoo Silver Beyaz Saçlar İçin Parlaklık Şampuanı

• MATRIX Total Results Color Care Renk Koruyucu So Silver Saç Bakım Şampuanı

• MILKSHAKE Silver Beyaz Saçlar İçin Sülfatsız Parlaklık Şampuanı

• NASHI Life Silver Şampuan

• NATUR Vital Silver Şampuan

• SWISS O Par Silver Şampuan

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

SayyaS

Bir kedi annesi :)
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
12
1
286
Merhaba kızlar saçlarım platine yakın röfleli. Her dip röflem yapıldığında bu sefer dorelik olmasın, küllü tonlarda olsun lütfen diyorum yine de oluyor ara tonlarda ve saç diplerimde. Bu gibi durumlar için saça küllülük veren "Silver Şampuan ya da Mor Şampuan" diye bir ürün olduğunu duydum. Benim durumumda olup da kullanan ve memnun olanlar var mı? Biraz araştırdım bir çok marka bu şampuanlardan üretiyor kısıtlı yorumlardanda bazıları gri oldu saçlarım demiş bazıları çok memnun kalmış tereddütte kaldım. Sizler hangi markaları kullandınız ve ne gibi sonuçlar aldınız yardımcı olabilir misiniz?

Ben kullaniyorum hafta bir x yikiyorum saclarimi zilver sampuani ile cok faydali tavsiye ederim benim saclarim platin ve dip boyasi yaptimi biraz koyumsu oluyor o yuzden zilver cok faydali hemen aciyor saclarinin grimsi olmasini istemiyorsan haftada bir kez o sampuani kullanacaksin :)

Ben kullaniyorum hafta bir x yikiyorum saclarimi zilver sampuani ile cok faydali tavsiye ederim benim saclarim platin ve dip boyasi yaptimi biraz koyumsu oluyor o yuzden zilver cok faydali hemen aciyor saclarinin grimsi olmasini istemiyorsan haftada bir kez o sampuani kullanacaksin :)

Peki hangisini kullanıyorsun canım?

Benim saçlarım koyu kahve ve hiç boya yaptırmadım. Ama bir dönem saçlarım çok cansız ve matlatmıştı. O yüzden LOREAL Serie Expert Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan'ı kullanmıştım. Sadece 1 kutu kullandım. Kahve saçlara bile parlıklık verdiğini söyleyebilirim. Elinde gümüş kararmış bir yüzük yada kolye varsa bu şampuanla yıka, ne kadar parladığına kendin bile şaşıracaksın. Sanki gümüşçüde parlattırmış gibi oluyor. İşte sırf bu yüzden bir daha kullanmayı bıraktım. Bir metali o hale getiren Allah bilir bana nasıl zarar verir diye düşündüm. Birde şampuan mor renkte ve bizim banyo fayanlarımız beyaz renkte. Banyodan her çıktıktan sonra birde banyoyu yıkıyordum. Çünkü tüm banyo mosmor oluyordu

Bende loreal silver gri ve beyaz saçlara özel olanı kullanıyorum güzel ama saçta hafif turunculuk varsa onu giderceğini sanmıyorum

Turunculuğu alsın diye kuru saça sürüp bekletiyorlarmuş önce. Süre olarak bilmiyorum 5 dakikadır belki.

Teşekkür ederim kızlar bende o halde loreal alıp bi deneyim :)

LOREAL Serie Expert Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan yerine Loreal Shine Blonde şampuan kullanırsan daha iyi olur. Silver Şampuan saçı çok sertleştiriyor çünkü. Blonde yine mor ton şampuanı ama çok daha yumuşak ve düzenli olarak kullanılabilecek bir şampuan.

LOREAL Serie Expert Silver Gri ve Beyaz Saçlar İçin Parlaklık Veren Şampuan yerine Loreal Shine Blonde şampuan kullanırsan daha iyi olur. Silver Şampuan saçı çok sertleştiriyor çünkü. Blonde yine mor ton şampuanı ama çok daha yumuşak ve düzenli olarak kullanılabilecek bir şampuan.

Hımmm teşekkür ederim canım zaten yeterince sert saçlarım gördüğü işlemler yüzünden, biraz daha sert olsun istemem :(

Maalesef ben de kullandım ama saçımın diplerindeki turunculuk gitmedi. Bekletmedim diye mi istediğim sonucu alamadım,bilemiyorum...

Back
X