Sevindim, umarım benimde öyle olur. Önden rahatsızlık veren bir durum yok çünkü. Doktorumun yaptığı simülasyondada pek değişmiyor gibiydi.Ben aynadan bakınca yüzüm çok degişmiş gibi gelmiyor,
Burnum hala şiş ondan belkide..
Ben pek sevinmedim aslındaSevindim, umarım benimde öyle olur. Önden rahatsızlık veren bir durum yok çünkü. Doktorumun yaptığı simülasyondada pek değişmiyor gibiydi.
Bn de ameliyat olmadan önce en cok merak ettiğim konu buydu. Simam degisecekmi die defalarca arastirma yaptım hatta. 3.ayimdayim inan bana herkes o kdr guzel tepki veriyrki özellikle onceden kemerli ve uzun bi burunun var ise emin ol cok iyi tepkiler aliyosun . Beni gorenler cok yakismis iste senin burnun bu yuzun daha cok guzellemis vs. Yorum yapiyolar . Hic korkma cnm doktorun alaninda iyise dogal yaptiktan sonra cok mutlu olursun . Ben hep iyiki de ameliyt olmusum diyrm :)
Tweety çok merak ediyorum eski ve yeni burnunu:)Ben pek sevinmedim aslındaherşeyi burnum bozuyor yüzüm biraz degişir diye düsünüyordum
Pek öyle olmadı gibi
Sen neden sevmedin istediğin gibimi yapmadı nesi varBurda herşey çok güzel anlatılıyor ne güzel ki mutlu olanlar var. Ben tam tersi olumsuz yorum söyleyim sana. Benim yuzum Sinan gülüşüm her şeyim degsiti. Ve 6 aydır bu pişmanlıkla yasiyrium. Kendini seviyor isen ve takıntılıysan olma.
Degişen birşey olursa haber veririmTweety çok merak ediyorum eski ve yeni burnunu:)
Yeni Burnun kötü degil gülden benceBurda herşey çok güzel anlatılıyor ne güzel ki mutlu olanlar var. Ben tam tersi olumsuz yorum söyleyim sana. Benim yuzum Sinan gülüşüm her şeyim degsiti. Ve 6 aydır bu pişmanlıkla yasiyrium. Kendini seviyor isen ve takıntılıysan olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?