1 ayı devirmişsin MaşallahBen ameliyat olalı bir ay oldu.
İlk başlarda çok garip geliyordu yüzüm bana,tamam burnum çok güzel olmuş ama sanki sonradan yüzüme konmuş gibi yapay göründüğunu düşünmüştüm.
Ama yavaş yavaş yüzüme oturduğunu dusuniyorum,halen çok sis ama inecek insallah:)
Bu arada eski burnum da oldukça kemerliydi ve ucu düşüktu.
Yani aslında ayna karşısında burnumu çok incelersem birkaç kusur buluyorum fakat eskisinden iyidir deyip geciyorum1 ayı devirmişsin Maşallah
Umarım herşey yolundadır
Benim isteğim dışı müdahale etti yuvarlak burun ucunu üçgen oldu kisacik küçücük kaldı burnum. Yüzümle alakasız. Ayrica estetik riskleri çok olan bir ameliyat. Neyle karşılaşacağın belli degil. Allah vergisi en guzeli. Doğal gibisi yok. Ben simdi milletin dogal burunlarina bakıp iç çekiyorum. Bana yakışan güzelim burnumdan oldum. Yan profilin hic bir önemi yok. Önemli olan kendini önden beğenme. Ben şu an hiçbir tarafini beğenmiyorum. Evt guzel olmuş diyen var. Ama doğal burnumla bir farkım vardi. kasap doktorum sağ olsun bir şey birakmadi.Sen neden sevmedin istediğin gibimi yapmadı nesi var
İlk aylar zaten öyle oluyor,Yani aslında ayna karşısında burnumu çok incelersem birkaç kusur buluyorum fakat eskisinden iyidir deyip geciyorum
Yapay bir organla yaşamak zormuş vesselam,zamanla alışırız insallah
Mesela bugün burnumun yamuk olduğunu düşünüyorum,yarına Allah kerim
Evet ben takıntılıyım inşallah olumlu yönde değişim olur doktorum kesinlikle kavisli kalkık burun yapmıyor o yüzden kendisine güveniyorum. Sanırım burun delikleri dışa bakanlarda burunu çok kaldıranlarda bu sima değişikliği daha çok gibi. İnşallah sadece deviasyon ve burun kemerim gider.Burda herşey çok güzel anlatılıyor ne güzel ki mutlu olanlar var. Ben tam tersi olumsuz yorum söyleyim sana. Benim yuzum Sinan gülüşüm her şeyim degsiti. Ve 6 aydır bu pişmanlıkla yasiyrium. Kendini seviyor isen ve takıntılıysan olma.
Tweety çok merak ediyorum eski ve yeni burnunu:)
o dert bendede var yaklaşamıyorum 3 yaşında kızımBen bir soru daha sormak istiyorum olanlara burun yaklaşık ne kadar sonra eski burnunuz gibi oluyor koruyup kollamayı bırakıyorsunuz? Benim 3 yaşında kızım var doya doya öpüp sevemeyecek miyim? Yoksa belli bir süreden sonra yine yumulabilirmiyim kızıma?
Daha rahat hissetmene sevindim,darisi başımıza inşallah.İlk aylar zaten öyle oluyor,
Sürekli şekil degiştiriyor burun
Merak etme ben 4.aydayım daha rahat hissediyorum,
İlk aylar benimde emanet gibiydi,
Dışarı çıkınca şişiyordu sanki içi,
Tabi biz yaz sıcagına denk geldik,
Senin daha iyi havalar serin
Öyle mendille bastıra bastıra silemiyorum tabi :)Daha rahat hissetmene sevindim,darisi başımıza inşallah.
Yaza kadar tam oturur diye düşünüyorum.
Peki sen burun temizliğini rahatça yapabiliyor musun şu anda?
Benim böyle akıyor sürekli su gibi nezlede değilim ama yaşayan varmı böyle bişey 20 günü doldurdum sanırımÖyle mendille bastıra bastıra silemiyorum tabi :)
Yumusak mendil yada makyaj temizleme pamukları varya yuvarlak genelde onunla bastırmadan delikleri assagıdan yukarı dogru silmeye calısıyorum
Gerçektenmi valla yara oldu burnumun ucu uyuşuk aktıgınıda hissetmiyorum rezil oluyorum resmenBenim de 37. Günüm bende de aynı akıntı var.
Benim ilk 2 ay bi tarafı akıyordu,Benim böyle akıyor sürekli su gibi nezlede değilim ama yaşayan varmı böyle bişey 20 günü doldurdum sanırım
İyi bari geçiyorsa sevindim güzel olcaz derken rezil olmayalım devamlımı olucak diye endişe etmiştim teşekkürlerBenim ilk 2 ay bi tarafı akıyordu,
Yeşil sarı bi akıntıydı,
Genelde çok mimik yaptıgımda güldügümde oluyordu,
Sabah kalkıyordum kabuklanmış burnumun içi,
Geçti sonra..
Doktoruna sor yinede bilgisi olsun.İyi bari geçiyorsa sevindim güzel olcaz derken rezil olmayalım devamlımı olucak diye endişe etmiştim teşekkürler
İlk aylar doya doya öpemezsiniz bence çocuktur çarpar yanlışlıkla elini vurur falan ben 4.aydayım hala hassasiyet var burnumda.Ben bir soru daha sormak istiyorum olanlara burun yaklaşık ne kadar sonra eski burnunuz gibi oluyor koruyup kollamayı bırakıyorsunuz? Benim 3 yaşında kızım var doya doya öpüp sevemeyecek miyim? Yoksa belli bir süreden sonra yine yumulabilirmiyim kızıma?
Kafadan 1 yıl dikkat ister gibi ama hep düzmü yattınız dalıp dönüyorum ben uykuda şimdide boyunluk takıyorum dönmiyeyim diye ama oda boğazımda işkenceİlk aylar doya doya öpemezsiniz bence çocuktur çarpar yanlışlıkla elini vurur falan ben 4.aydayım hala hassasiyet var burnumda.
İlk bi kaç ay düz yatmaya dikkat ettim ama ister istemez kafa saga sola düsüyor,Kafadan 1 yıl dikkat ister gibi ama hep düzmü yattınız dalıp dönüyorum ben uykuda şimdide boyunluk takıyorum dönmiyeyim diye ama oda boğazımda işkence
Kemerli burun insanin yuzunde sanki asilik havasi katıyor yani sert bi durusa neden oluyo sahsen bnde oyleydi smdi oldukca yumusak sevecen bi yuz hattına sahip oldum ozellikle yandan oyle yani. Ailem bile bunu soyluyorBenim burun ucum düşük değil, ideal kalkıklıktaymış ucunu kaldırmıcak sadece gargamel gibi yandan kötü bir görüntüsü var alın burun geçişim biraz yüksek falan. Yüz hatlarımda küçük burnum kaba duruyor yandan umarım benim de güzel olur. Böyle yorumları okuyunca çok mutlu oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?