Sima çok mu değişiyor?

1 ayı devirmişsin Maşallah
Umarım herşey yolundadır

1 ayı devirmişsin Maşallah
Umarım herşey yolundadır
Yani aslında ayna karşısında burnumu çok incelersem birkaç kusur buluyorum fakat eskisinden iyidir deyip geciyorum

Yapay bir organla yaşamak zormuş vesselam,zamanla alışırız insallah

Mesela bugün burnumun yamuk olduğunu düşünüyorum,yarına Allah kerim

Sen neden sevmedin istediğin gibimi yapmadı nesi var
Benim isteğim dışı müdahale etti yuvarlak burun ucunu üçgen oldu kisacik küçücük kaldı burnum. Yüzümle alakasız. Ayrica estetik riskleri çok olan bir ameliyat. Neyle karşılaşacağın belli degil. Allah vergisi en guzeli. Doğal gibisi yok. Ben simdi milletin dogal burunlarina bakıp iç çekiyorum. Bana yakışan güzelim burnumdan oldum. Yan profilin hic bir önemi yok. Önemli olan kendini önden beğenme. Ben şu an hiçbir tarafini beğenmiyorum. Evt guzel olmuş diyen var. Ama doğal burnumla bir farkım vardi. kasap doktorum sağ olsun bir şey birakmadi.

İlk aylar zaten öyle oluyor,
Sürekli şekil degiştiriyor burun

Merak etme ben 4.aydayım daha rahat hissediyorum,
İlk aylar benimde emanet gibiydi,
Dışarı çıkınca şişiyordu sanki içi,
Tabi biz yaz sıcagına denk geldik,
Senin daha iyi havalar serin

Evet ben takıntılıyım inşallah olumlu yönde değişim olur doktorum kesinlikle kavisli kalkık burun yapmıyor o yüzden kendisine güveniyorum. Sanırım burun delikleri dışa bakanlarda burunu çok kaldıranlarda bu sima değişikliği daha çok gibi. İnşallah sadece deviasyon ve burun kemerim gider.

Ben bir soru daha sormak istiyorum olanlara burun yaklaşık ne kadar sonra eski burnunuz gibi oluyor koruyup kollamayı bırakıyorsunuz? Benim 3 yaşında kızım var doya doya öpüp sevemeyecek miyim? Yoksa belli bir süreden sonra yine yumulabilirmiyim kızıma?

Tweety çok merak ediyorum eski ve yeni burnunu:)
o dert bendede var yaklaşamıyorum 3 yaşında kızım

Canım. Benim burun ucun düşük ve kemerliydi. Ben bakınca kendimde değişiklik görmüyprum ama ailem yüzüm daha önce uzun duruyorken şuan yuvarlak durduğu söylüo. Değişim iyi anlamda oluyor.

Daha rahat hissetmene sevindim,darisi başımıza inşallah.

Yaza kadar tam oturur diye düşünüyorum.

Peki sen burun temizliğini rahatça yapabiliyor musun şu anda?

Daha rahat hissetmene sevindim,darisi başımıza inşallah.

Yaza kadar tam oturur diye düşünüyorum.

Peki sen burun temizliğini rahatça yapabiliyor musun şu anda?
Öyle mendille bastıra bastıra silemiyorum tabi :)
Yumusak mendil yada makyaj temizleme pamukları varya yuvarlak genelde onunla bastırmadan delikleri assagıdan yukarı dogru silmeye calısıyorum

Öyle mendille bastıra bastıra silemiyorum tabi :)
Yumusak mendil yada makyaj temizleme pamukları varya yuvarlak genelde onunla bastırmadan delikleri assagıdan yukarı dogru silmeye calısıyorum
Benim böyle akıyor sürekli su gibi nezlede değilim ama yaşayan varmı böyle bişey 20 günü doldurdum sanırım

Benim böyle akıyor sürekli su gibi nezlede değilim ama yaşayan varmı böyle bişey 20 günü doldurdum sanırım
Benim ilk 2 ay bi tarafı akıyordu,
Yeşil sarı bi akıntıydı,
Genelde çok mimik yaptıgımda güldügümde oluyordu,
Sabah kalkıyordum kabuklanmış burnumun içi,
Geçti sonra..

Benim ilk 2 ay bi tarafı akıyordu,
Yeşil sarı bi akıntıydı,
Genelde çok mimik yaptıgımda güldügümde oluyordu,
Sabah kalkıyordum kabuklanmış burnumun içi,
Geçti sonra..
İyi bari geçiyorsa sevindim güzel olcaz derken rezil olmayalım devamlımı olucak diye endişe etmiştim teşekkürler

İlk aylar doya doya öpemezsiniz bence çocuktur çarpar yanlışlıkla elini vurur falan ben 4.aydayım hala hassasiyet var burnumda.

İlk aylar doya doya öpemezsiniz bence çocuktur çarpar yanlışlıkla elini vurur falan ben 4.aydayım hala hassasiyet var burnumda.
Kafadan 1 yıl dikkat ister gibi ama hep düzmü yattınız dalıp dönüyorum ben uykuda şimdide boyunluk takıyorum dönmiyeyim diye ama oda boğazımda işkence

Kafadan 1 yıl dikkat ister gibi ama hep düzmü yattınız dalıp dönüyorum ben uykuda şimdide boyunluk takıyorum dönmiyeyim diye ama oda boğazımda işkence
İlk bi kaç ay düz yatmaya dikkat ettim ama ister istemez kafa saga sola düsüyor,
Şimdi normal yatıyorum yan :)

Kemerli burun insanin yuzunde sanki asilik havasi katıyor yani sert bi durusa neden oluyo sahsen bnde oyleydi smdi oldukca yumusak sevecen bi yuz hattına sahip oldum ozellikle yandan oyle yani. Ailem bile bunu soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…