• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simarik kiz-ikinci es

ben anlamadım ki, şiddetli kavga etseniz ne olacak? "sanane" dediği an iş biter, baba onun babası.. sizin çocuğunuz kadar onun da babası bunun nesini kabul edemediniz?
siz yanlis anladiniz yada ben anlatamadim. benim kabullenmemek gibi bir sorunum olmadi. aslinda onun boyle bir sorunu varmis ve bunu ortak tanidiklarimizlada paylasmis oldugunu inanilmaz uzulerek ogrendim. benim uzuntum bunla ve sonrasinda yasanmis olaylarla arttı. ve samimiyetsiz davranmam imkansiz yapima uygun değil. eskisi gibi hissetmezsen eşim üzülmesin diye rol yapmak beni yordu artık.

siz yanlis anladiniz yada ben anlatamadim. benim kabullenmemek gibi bir sorunum olmadi. aslinda onun boyle bir sorunu varmis ve bunu ortak tanidiklarimizlada paylasmis oldugunu inanilmaz uzulerek ogrendim. benim uzuntum bunla ve sonrasinda yasanmis olaylarla arttı. ve samimiyetsiz davranmam imkansiz yapima uygun değil. eskisi gibi hissetmezsen eşim üzülmesin diye rol yapmak beni yordu artık.

aslında buna rağmen yapabileceğiniz bir şey yok.. yani bir çocuğu olduğunu bilerek evlendikten sonra gerisi çocuğun sizi ne kadar sürede ve nasıl kabul edeceğine kalıyor.. naçizane tavsiye ortak tanıdıklarınızı asla ailenizin iç işlerine dahil etmeyin.. belli ki etkileniyorsunuz, sizi değişik bir şekilde yönlendiriyorlar.. konuşmayı denediniz mi? sizinle iletişimi nasıl?

Canm walla kaba bir tabir gibi gelirse çok özür dilerim ama. Hay o lafını diyen ağzını seveyim ya. Şu baba Kız :KK47:ilişkisine girip çocuklu adamla evlenip sonrada gerekli herseyi yaptım ama onu artık görmek istemiyorum kafasınıda bi anlasam
Sanki kendi çocuğuna hizmet etmeyecek çocuğu olmadığı için daha anlayamaz
Oğlum beni resmen köle gibi kullanır
Anne acıktım susadim şuram agriyo burası niye böyle hiç sorun etmem yeterki çocuğum üzülmesin mutlu olsun
Ancak kendi evladı olunca anlar böyle konu açanlar

KK burası ben ne bileyim :KK70: Neden paragraf bütünlüğü arıyorsam zaten.

Bu üvey çocuklara da çok üzülüyorum, aklıma hep bir atasözü geliyor; kararsızlık üvey çocuk gibidir, elini yıkamasa pis derler, yıkasa suyu boşa harcıyor derler.
Kadının derdine bak çocuk babasını bir şeyler istemek için arıyormus.e peki bundan sana ne?

Babasini kıskanıyor olabilir valla anlanam ki neden böyle yarış icine girersiniz ki kabullenmeye bilir sizi onemli olan esinizin nasil davrandigi size

evde uzun bir süre beraber yasadik. calisma hayatıma ragmen evimi cok severim.ev deki tum işleride severek göguslerim. ancak bazı olaylarda beni suistimal ve rencide etmeye calistigini dusunmeye basladim. ornegin arkadaslarini eve davet ettigimize bile onlarin yaninda bir hizmetliymisim gibi davranislar. benim arkadaslarimin yaninda beni ve zaman zamanda beni hedef alan ancak babasinida icine katan saka adı altında igneleme ve kucumsemeler. ki bu olaylar cevremiz tarafindan da uzulerek izlendi. evde hep ben yokmusum gibi davranislar. aslinda o kadar cok sey var cok detay vermek istemiyorum arkadaslar. bu yasanmis uzucu olaylarin degismesi mumkun değil bunu biliyorum. ama bir cikarimda olmali ya.

Valla kusura bakmayin da, ayrinti vermeyip kabaca anlattiğiniz bu şeylerin hiçbiri terapiste gidecek kadar önemli şeyler gibi durmuyor. Bence size fazlasiyla batiyor kizin yaptiklari, hepsi bu. Öz çocuğunuz olsa bunlarin hepsini tolere ederdiniz..

Ben 25 yasindayken babam 35 yasindaki biriyle evlense ne yalan soyleyim ben de garipserdim durumu. Kucuk olsa sizi severdi belki ama...

Gorumce gibidir simdi ister istemez. Ancak babasiyla iliskisine karismayin. Ben de 25 yasindayim babama yeri geliyor 10yasinda gibi simaririm babam yani kimseyi baglamaz.

bu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.

Kadının derdine bak çocuk babasını bir şeyler istemek için arıyormus.e peki bundan sana ne?

Hayır derdin çözümünü de yazmış zaten kocişi kırma ama kızla sert kavga et. :KK53:

Konu sahibi kendi hamileliğinize odaklanmayı sürdürün, enerjinizi kendi çocuğunuzla onu kıyas davalarına saklayın bence.

Ben 25 yasindayken babam 35 yasindaki biriyle evlense ne yalan soyleyim ben de garipserdim durumu. Kucuk olsa sizi severdi belki ama...

Gorumce gibidir simdi ister istemez. Ancak babasiyla iliskisine karismayin. Ben de 25 yasindayim babama yeri geliyor 10yasinda gibi simaririm babam yani kimseyi baglamaz.
tatlım ben zaten ilişkilerine hic karısmadım. hatta sırlarına kadar bilirim ve saklarım. aslında onda bir sıkıntı varmıs. bunu sonradan anlamak beni cok uzdu. haliyle kırıldım. şimdi bunu nasıl çözebileceğimi bilemiyorum. sıkıntı bu ama herkes sanki ben ikisi ayrılsınlar yazmısım gibi yorumlamıs.

Back
X