• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simarik kiz-ikinci es

bu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.
Hiç bir şey anlatmazsaniz nasil yorum yapacağiz?

Sanki kendi çocuğuna hizmet etmeyecek çocuğu olmadığı için daha anlayamaz
Oğlum beni resmen köle gibi kullanır
Anne acıktım susadim şuram agriyo burası niye böyle hiç sorun etmem yeterki çocuğum üzülmesin mutlu olsun
Ancak kendi evladı olunca anlar böyle konu açanlar
Evet ablam çok doğru( ablam profiline yorum yapamıyorum seni izleyebilirmiyim)
Ne olursa olsun o bir çocuk tamam belki devri hareketleri bazen tahammülsüz davranışları olabilir ama biraz objektif olmaya ihtiyaç var galiba. İşte ozamanda kendi çocuğu olduğu zaman lafının nekadar doğru olduğu ortaya çıkıyor ablam.

bu konu benim düşüncemin dısına saptı arkadaslar. ben sadece yasamıs oldugum sorunlar sonunda hic birsey belli etmedim. durumu kimseyi kırmadan nasil cözerim dıye onerilerinizi bekliyorum. kimseyi evimizden dısladıgımız veya kötü davrandiğimiz yok ki. bu konuda bilmeden fazla ileri gitmenize izin veremem kusura bakmayın.
Keske sorunlarinizi daha ayrintili anlatsaydiniz yoksa burda herkes uzerinize gelecek

bir daha okuyun isterseniz ben yas belirtmemiştim! arkadas cocuk oldugunu yazınca belirttim.

konunuzda eşininizin kızı için aramızda 10 yaş var dediniz,sonradan kızın 25 yaşında olduğunu söylediniz,ama profilinizde sizin de 25 yaşında olduğunuz yazıyor,bence siz profil bilgilerini yeniden düzenleyin ve yazdığınızı tekrar okuyun.

Yazdiğiniz kadariyla bizde uyandirdiğiniz izlenim, kendini çok iyi davraniyor sanan tahammülsüz bir üvey anne. Dolayisiyla hiçbir şey açiklamadan öneri istemeniz saçma. Daha fazla üstünüze gelecekler bu arada, haberiniz olsun.

Neden hemen konu sahibi suçlanıyor ? Daha olayı tam anlatmamış bile .

Toplum olarak anne babası ayrı olan cocukları yetiştiremiyoruz çoğunlukla . Çok fazla şımartılıyor , üvey anneye karşı kışkırtılıyor bazen .Bazıları da babaya düşman ediyor.

Tabi ki üvey evlat kendisine batan üvey anneler var , ama mağdur olan ikinci eşlerin sayısı da az değil .

konunuzda eşininizin kızı için aramızda 10 yaş var dediniz,sonradan kızın 25 yaşında olduğunu söylediniz,ama profilinizde sizin de 25 yaşında olduğunuz yazıyor,bence siz profil bilgilerini yeniden düzenleyin ve yazdığınızı tekrar okuyun.
profilimde 25 yazdıgını bilmiyorum bile iki sene once uye olmustum guncelleme yapmamısım. bu konuda kusuruma bakmayın. 81 dogumluyum ben.

Neden hemen konu sahibi suçlanıyor ? Daha olayı tam anlatmamış bile .

Toplum olarak anne babası ayrı olan cocukları yetiştiremiyoruz çoğunlukla . Çok fazla şımartılıyor , üvey anneye karşı kışkırtılıyor bazen .Bazıları da babaya düşman ediyor.

Tabi ki üvey evlat kendisine batan üvey anneler var , ama mağdur olan ikinci eşlerin sayısı da az değil .
dikkatiniz icin tesekkur ederim. ben detaylara girmek gercekten istemedim. ama anladımki ne kadar cok sorun anlatılırsa o kadar cok prim yapılıyor. benim derdim bunları nasil cozebilirim konusuydu. esas olan buydu. ama anlasılmadı.

Sizin çocuğunuz sizi köle gibi kullanabilir ki bu yanlış bir durum ama üvey evlat bu şekilde davranmamalı .

Nasıl ki kadın kendi çocuğu gibi ona karışamazsa o da kendi annesine davrandığı gibi davranamaz .

dikkatiniz icin tesekkur ederim. ben detaylara girmek gercekten istemedim. ama anladımki ne kadar cok sorun anlatılırsa o kadar cok prim yapılıyor. benim derdim bunları nasil cozebilirim konusuydu. esas olan buydu. ama anlasılmadı.
Burda en cok dert anlatan benim ama hicde prim olmadi bana valla oyle yorumlar geliyor ki banada ama madem buraya derdinizi yazdiniz neden terapiste gittiginizi neler yaşıyorsunuz uvey kizinizdan daha cok yardımcı olurdu arkadaslar

Bu ne ya herkez konu sahinin üstüne geliyor tam bilip anlamadan.. konu sahibi diyorki ilklerde iyiydik sorun yoktu sonra kendisinin beni kabullenmedigini anladim ve duydum ne yapabilirim diyor.. buda zamanla kendisini rahatsiz etmis onu yok sayiyor gibi yapmasi vs. ... simariklik konusuna gelince, babasi kendisi görüyordur bunu kendiside mesafeyi koymuyorsa karisamazsiniz ..cünkü o onun öz evladi

Cok agir konusup evladimi üvey anneye düsürme felanda demeyin lütfen .. kiza nasil davrandigini görmüyorsunuz etmiyorsunuz .. sanki siddet uygulamis sevgisiz birakmis..

ben anladım galiba. siz şimdi hamilesiniz ve baba paylaşmazlığı diye bi durum söz konusu. ama merak etmeyin sizin çocuğunuza da yeter sevgisi. 2.eş olmak çok zordur. hele bi de çocuk varsa ilkinden. ama yapacak birşey yok. ne olursa olsun baba kız arasına girmeyin

Burda en cok dert anlatan benim ama hicde prim olmadi bana valla oyle yorumlar geliyor ki banada ama madem buraya derdinizi yazdiniz neden terapiste gittiginizi neler yaşıyorsunuz uvey kizinizdan daha cok yardımcı olurdu arkadaslar
farklı iki terapiste gittim. bunlardan birine eşimde eslik etti. iki terapisttin yaklasimida benim üzerimeydi. eşime sadece beni hala benimsememiş oldugununa farkında olup olmadıgını sordu. yine bu konuyla alakalıydı. benim hatamınsa susmak ve hersey güsel olsun diye fazla caba sarfetmemdi. buda beni farkında olmadan yormuş ve panikataga kadar sürüklemişti. yeşil receteli ilaclar kullandım ve coo sukur iyiyim. gercekten zor bir donemdi. dediğim gibi benim hatam belli ama kendimi nadıl onarıcam bunu bilemiyorum

adamın kızı kaç yaşında bilmiyorum ama belki anne babasını birleştirmek için sizinle kötü oluyordur.

Back
X