simarik kiz-ikinci es

Az cok okuduklarimdan yola cikiyorum. Hic bir ana baba evladin tapulu mali degildir. Biz nasil bir bireysek onlarda oyle ve yanlis bir evlilikten sonra mutlu olmak onlarinda hakki. Bunu kabul edemeyen insanlar benim icinde bencildir. Sirf kendini dusunerek hareket ederler cunku. Yazik ama yapabileceginiz bir sey yok. Oncelikle baba kiz olarak bu adaptasyon problemini asmalilar. Siz bu surecte geride durmalisiniz.
Ve bende bosanmis bir aileden geliyorum. Annem ikinci kez de evlenip bosandi. Yani uvey babam oldu. Simdi babam bir bayanla gorusmeye basladi ve inanin onu mutlu gormek beni inanilmaz mutlu ediyor. Tum sevincler onlarin olsun insallah.

Ben de babamı bir şey isteyeceğim zaman arıyorum ne var bunda.
Ya biz kadınlar ne lanet yaratıklarız.
Hamileymişte diğer çocuğu görmek istemiyormuş,dua et çocuğun aynı duruma düşmesin .

Bu kabullenmek zorunda oldugunuz bir gercek. Onlar baba kiz. O kizcagiz babasina yapmayacakta kime simariklik yapacak. Empati kurabilirseniz anlayacaksiniz. Hamile olduğunuz için hormonlarıniz sizi ele geçirmiş :) bu kadar insafsiz olmayin.

Yüzünü görmek istemiyorsunuz diye bir kızla baba arasına girme hakkını nerden buluyorsunuz? Sizin de babanız var. Sizin de cocugunuz olacak. Etraftakilerin laflarıyla problem yaratan sizsiniz bence. Baba kiz arasına girmeyin.

Sanane babasıyla olan ilişkisinden ? Babası o onun. Elbette isteyecek ! Elbette ihtiyaçlarını söyleyecek ! Bundan doğal ne var !
Sen kıskançlıktan terapist terapist gezdiysen kızın suçu ne. Hayret bi şey.

Dikkat ettim ilk eşten olan çocuklar hep sorun oluyor evliliklerde. 8 yaşindaki çocuk babasiyla uyumak istiyor diye bile sorun edenler okudum şu forumda.
Çocuklara üzülüyorum.
Kuz sen burda bizim beyaz patik in arkasından mı konuşuyorsun abooowww :) Tatlım ama onun durumu da tuhaftı yani çocuklar her gece babalarıyla uyumaz zaten sağlıklı değil.

bahsedilen kiz 25 yasinda..yani kiz 15 yasinda olsa ergenliktir derim..bende 28 yasindayim ama surekli babami arayip isteklerde bulunmuyorum kaldi ki annemle beraberler bi uvey anne durumumuz yok,rahatsiz etmekten cekiniyorum acikcasi..
ama madem kiz babasiyla yakin iliskide kalmak istiyor birakin kalsin.siz aralarindaki iliskiye karismayin.zaten evladiniz dogduktan sonra esinizinde sizinde tek mesgaleniz bebek olacak.
hamilelikte hormonlari altust eden ayri bi durum,onun hassasligi da vardir uzerinizde,uzulmeyin..

Valla bilip bilmeden kadına esip gürleyenler sizin basınıza gelmediği için bu kadar rahat suçluyorsunuz . Çoğunuz yok eşimin kıskanç kardeşi yok şöle kv şöle kp yok efendim görümcem bizden çıkmıyor konular acıyorsunuz onlarda eşinizle et tırnak neden ilişkilerine karışıyorsunuz tahammül edemeyip konu acıyorsunuz madem öle ...Sizde konu sahibine söyledikleriniz gibi karışmayın ozaman aile işlerine eşinizin sorun kalmasın madem o kadar basit

Ben de 25 yaşındayım; babam sizin yaşlarınızdaki bir kadınla birlikte yaşıyor. Yorumumu babasıyla annesinin ayrılmasında payınız olmadığını düşünerek yazıyorum; eğer babasıyla birlikte annesini aldattıysanız zaten şu anki sıkıntılardan çok daha büyüklerini yaşıyor olurdunuz. Bir diğer varsayımım da babasıyla çözülmemiş problemleri olduğu. Sorunlu evliliklerden doğan çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar ebeveynleri ile çözülmemiş meseleleri olabiliyor.

Öncelikle benim 81 doğumlu arkadaşlarım var; sizin bir hatanız bu yaşında annelik yapmaya, örnek olmaya, hizmetini görmeye çalışmanız. O 10 yaşındayken tanışmış olsanız 19 yaşında genç bir kadın olarak model olursunuz; ama 20 yaşındaki bir kadına 'rol model' olmaya çalışırsanız 29 yaşında, orada duvara toslamanız normal.

İkincisi, karşınızdakinin sizinle normal, hiçbir sorun yokmuş gibi ilişki kurmasını beklemek hata. Dediğim gibi bizim de durumumuz benzer; ben daha sizin yerinizdeki kadını görmedim bile, çünkü ilgilenmiyorum. Kendisi hakkında sevmiyorum bile diyemem, o kadar yani. Ama iletişimim olsaydı da, babamla olan sorunlarımdan dolayı kesinlikle seviyorum da diyemezdim. Çünkü babam benim birçok mutsuzluğumun müsebbibi; ben de onun sorunsuz bir ilişkide mutlu olmasını istemiyorum.

Son olarak, koskocaman kızın ve onun misafirlerinin hizmetini neden siz görüyorsunuz? Biraz "Bana ne" demeyi öğrenin. Siz misafirlerine hizmette bulunuyor olmasanız nasıl size hizmetli muamelesi yapacak?

Gelip size "ıy sini binimsiyimimiş" diyen ortak tanıdıkları da tebrik ediyorum insan ilişkilerindeki üstün maharetleri için.

Coluklu cocuklu adamlarla evleniyorsunuz, güya cocuğunu da seviyorsunuz sonra da "ama bon yopomoyorom" diye sızlanıyorsunuz.

siz kimsiniz? siz eşssiniz tıpkı eski eşi gibi, sonra sizi bulmuş
siz cocuga bu şekilde mudahele ya da yüz vermeme yapamazsınız o babasıyla halleder işini

21 yaşındayım, babam başka kadınla evlense, bu yaşta gider gırtlağına yapışır yolarım. Ne demek benim ilk aşkım annemden başka kadınla olacak??? Beterin beteri vardır dua edin.

siz kimsiniz? siz eşssiniz tıpkı eski eşi gibi, sonra sizi bulmuş
siz cocuga bu şekilde mudahele ya da yüz vermeme yapamazsınız o babasıyla halleder işini

çocuk değil ki.. 5 olur 10,15 hadi 17 olur ergendir der alttan alırsın işini görürsün.. de 25 yaşında kocaman kızdan bahsediyor konu sahibi arkadaşları geldiğinde hizmetçi muamelesi göstermesi normal mi?

konu sahibi sizde rahatsızlık duyduğunuz konuları konuşun kendisiyle o artık çocuk falan değil bir birey iki yetişkin gibi konuşacaksınız..şimdiye kadar tatsızlık olmasın diye birşey demedim ama bu tavırlarına kırılıyorum üzülüyorum birbirimizi anlamaya çalışalım vs deyin..

25 yadında oldugunu yazmayı unutmusum pardon.
25 yaşına gelen bir kız yeri geliyor size laf sokuyor aşağılıyor vs.
eşiniz buna göz yumuyor ki kızım sen küçüksün ağzından çıkana dikkat et bile demiyor..
sanırım taşlar yeni yerine oturuyor.
yıllarca siz bu kızı benimsemiş ve iyi davranmışsınız ama o sizi kabullenememiş ve bunu hareket ve sözle ifade etmiş buna rağmen siz ona neden hep iyi yaklaştınız ki...
bir çocuk geliyor artık o bundan da çok rahatsız olacak emin olabilirsiniz. sevmeyecek benimsemeyecek. belki de kötü davranacak.
her insana hakettiği kadar değer verilmeli. ha bu çocuktur dememek lazım ağaç yaş iken eğilir.
üvey ilişkilerinde iki tarafında özverili olması gerek yoksa bir yerde mutlaka tekliyor

Reactions: anu
muhmetemelen konu sahıbını kendınden yasca buyuk bır adamla oldugu ıcın kucumsuyor

Kuz sen burda bizim beyaz patik in arkasından mı konuşuyorsun abooowww :) Tatlım ama onun durumu da tuhaftı yani çocuklar her gece babalarıyla uyumaz zaten sağlıklı değil.
ilk eşten olan çocuklarla ilgili o kadar konu açıldı ki forumda inanamazsın canım.
Mutlaka 2. eşlerinde haklı olduğu konular vardır. Üstelik hamile iken daha hassas oluyoruz doğru.
Fakat benim yeğenim babasını annesinden bile kıskanıyor yan yana yatmalarını istemiyor. Kendi çocuğumuz yaptığında katlanacağımız şeylere başkasının çocuğu yapınca katlanamıyoruz.
Ben sadece çocuklar için üzülüyorum. Yaşı büyük olanlar bir şekilde atlatır belki ama 7-8 yaş çok küçük yaşlar.
Niyetim kimsenin arkasından konuşmak değildi bu arada aklımda o kalmış :)
Yoksa 6 yaşındaki çocuğu sorun edenlerde konu açmıştı bu forumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…