- 10 Şubat 2015
- 365
- 595
- 103
- 36
- Konu Sahibi Kucukmucit
-
Kendi çocuğunuz babasına şımarıklık yapsa yine gidermiydiniz terapiste
Kuz sen burda bizim beyaz patik in arkasından mı konuşuyorsun abooowww :) Tatlım ama onun durumu da tuhaftı yani çocuklar her gece babalarıyla uyumaz zaten sağlıklı değil.Dikkat ettim ilk eşten olan çocuklar hep sorun oluyor evliliklerde. 8 yaşindaki çocuk babasiyla uyumak istiyor diye bile sorun edenler okudum şu forumda.
Çocuklara üzülüyorum.
siz kimsiniz? siz eşssiniz tıpkı eski eşi gibi, sonra sizi bulmuş
siz cocuga bu şekilde mudahele ya da yüz vermeme yapamazsınız o babasıyla halleder işini
25 yaşına gelen bir kız yeri geliyor size laf sokuyor aşağılıyor vs.25 yadında oldugunu yazmayı unutmusum pardon.
muhmetemelen konu sahıbını kendınden yasca buyuk bır adamla oldugu ıcın kucumsuyorçocuk değil ki.. 5 olur 10,15 hadi 17 olur ergendir der alttan alırsın işini görürsün.. de 25 yaşında kocaman kızdan bahsediyor konu sahibi arkadaşları geldiğinde hizmetçi muamelesi göstermesi normal mi?
konu sahibi sizde rahatsızlık duyduğunuz konuları konuşun kendisiyle o artık çocuk falan değil bir birey iki yetişkin gibi konuşacaksınız..şimdiye kadar tatsızlık olmasın diye birşey demedim ama bu tavırlarına kırılıyorum üzülüyorum birbirimizi anlamaya çalışalım vs deyin..
ilk eşten olan çocuklarla ilgili o kadar konu açıldı ki forumda inanamazsın canım.Kuz sen burda bizim beyaz patik in arkasından mı konuşuyorsun abooowww :) Tatlım ama onun durumu da tuhaftı yani çocuklar her gece babalarıyla uyumaz zaten sağlıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?