- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.083
- 158
- Konu Sahibi Kucukmucit
-
yok sanmıyorum. annesinden pek hoşlanmıyor. en azından bizim yanımızda oyle hiseettiriyor.bizde hep olur bazen bunlar gecer hallolur diyoruz.adamın kızı kaç yaşında bilmiyorum ama belki anne babasını birleştirmek için sizinle kötü oluyordur.
Iyi oldugunuza sevindim bugun aglamaktan ilk yazdiklarinizi hic anlamadim vallA ins hersey yoluna girer kafaniza takmayin uzmeyin kendinizi artik o 25 yasinda evlilik yasina gelmis bir kız bosverin onu dogacak olan cocugunuzla hayaller kurun esinle sorunlarin var galiba tam anlayamadim ama neden hata yaptiniz onuda anlamadimfarklı iki terapiste gittim. bunlardan birine eşimde eslik etti. iki terapisttin yaklasimida benim üzerimeydi. eşime sadece beni hala benimsememiş oldugununa farkında olup olmadıgını sordu. yine bu konuyla alakalıydı. benim hatamınsa susmak ve hersey güsel olsun diye fazla caba sarfetmemdi. buda beni farkında olmadan yormuş ve panikataga kadar sürüklemişti. yeşil receteli ilaclar kullandım ve coo sukur iyiyim. gercekten zor bir donemdi. dediğim gibi benim hatam belli ama kendimi nadıl onarıcam bunu bilemiyorum
neden aglıyorsunuz sizin neyiniz var hay allah.benim hatam hep susmakmıs. bu bir yanlısmıs. uzuldugum ve kırıldıgım zamanlarda konusmalıymısım ki hatta bazı olaylarda tartısmalıymısım. bunları yapmayarak saygınlıgımı yitirmişim. hiç boyle olacagını dusunmemıstım. örnek olmaya calısayım düzelir tum bunlar diye dusunmustum ama yanılmısım malesef.Iyi oldugunuza sevindim bugun aglamaktan ilk yazdiklarinizi hic anlamadim vallA ins hersey yoluna girer kafaniza takmayin uzmeyin kendinizi artik o 25 yasinda evlilik yasina gelmis bir kız bosverin onu dogacak olan cocugunuzla hayaller kurun esinle sorunlarin var galiba tam anlayamadim ama neden hata yaptiniz onuda anlamadim
Dertsiz insan yoktur iste kim diyor size bunlarineden aglıyorsunuz sizin neyiniz var hay allah.benim hatam hep susmakmıs. bu bir yanlısmıs. uzuldugum ve kırıldıgım zamanlarda konusmalıymısım ki hatta bazı olaylarda tartısmalıymısım. bunları yapmayarak saygınlıgımı yitirmişim. hiç boyle olacagını dusunmemıstım. örnek olmaya calısayım düzelir tum bunlar diye dusunmustum ama yanılmısım malesef.
sizşnde allah yardımcınız ın yeni dogan güneş ve yeni ümitlere uyanmak dileğiyle. terapist bulundugumuz sehirde önerilen terapistlerden. cokta güzl çözümlüyorduk ama erkekler işte. devam etmekten vazgecti. ben eşimi cok severim. onun sıkıntısı terapistinde dedigi gibi beni tam bir yere koyamamaktı. belkide kızını üzmemek falan istedi bilemiyorum. baska sıkıntımız cok sukur olmadı. bende o üzülmesin diye konuları hep gecıstırdım. zaten hep birseyleri gecistirdiğimizi zannetmiyor muyuz? hepsi omularımızda kalıyor...Dertsiz insan yoktur iste kim diyor size bunlari
aminnnAllahim sen evladimi üvey anne eline düşürme. Tek diyecegim budur..
Babam ben 8 yasindayken 2. Evliligini yapti ve benimde bir anne olarak evladim icin hep ettigim bir duadir.Allahim sen evladimi üvey anne eline düşürme. Tek diyecegim budur..
Bence de, aynılarını kendi çocuğu yapsa ''Şımarık çocuğum'' diye konu açmaz ama.Valla kusura bakmayin da, ayrinti vermeyip kabaca anlattiğiniz bu şeylerin hiçbiri terapiste gidecek kadar önemli şeyler gibi durmuyor. Bence size fazlasiyla batiyor kizin yaptiklari, hepsi bu. Öz çocuğunuz olsa bunlarin hepsini tolere ederdiniz..
dikkatiniz icin tesekkur ederim. ben detaylara girmek gercekten istemedim. ama anladımki ne kadar cok sorun anlatılırsa o kadar cok prim yapılıyor. benim derdim bunları nasil cozebilirim konusuydu. esas olan buydu. ama anlasılmadı.
arada mevzu gecmişti aslında ama o detayları okuyamamıssınız sanırım . 25 yasında ben 34 u bıtırıyorum.yasınız 25 gorunuyor aramızda on yaaş var yazıp net yaşı yazmamışsınız?
15 yasındaki kızdan mı bahsediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?