simarik kiz-ikinci es

o diilde şimdi sizinle mi yaşıyor bu şımarık kız!? Anlattığınız kadar yorum yapabilirim, kız samimi olmak istiyor siz kapristen hırstan göremiyorsunuz. Başka da sorun varsa burda kimse müneccim diil sizin ne yaşadığınızı bilemez.

O diilde benim anlamadığım sizin eşiniz kaç yaşında? Babası genç eş almış, yadırgıyor olabilir.

Iyi oldugunuza sevindim bugun aglamaktan ilk yazdiklarinizi hic anlamadim vallA ins hersey yoluna girer kafaniza takmayin uzmeyin kendinizi artik o 25 yasinda evlilik yasina gelmis bir kız bosverin onu dogacak olan cocugunuzla hayaller kurun esinle sorunlarin var galiba tam anlayamadim ama neden hata yaptiniz onuda anlamadim

neden aglıyorsunuz sizin neyiniz var hay allah.benim hatam hep susmakmıs. bu bir yanlısmıs. uzuldugum ve kırıldıgım zamanlarda konusmalıymısım ki hatta bazı olaylarda tartısmalıymısım. bunları yapmayarak saygınlıgımı yitirmişim. hiç boyle olacagını dusunmemıstım. örnek olmaya calısayım düzelir tum bunlar diye dusunmustum ama yanılmısım malesef.

Dertsiz insan yoktur iste kim diyor size bunlari

Dertsiz insan yoktur iste kim diyor size bunlari
sizşnde allah yardımcınız ın yeni dogan güneş ve yeni ümitlere uyanmak dileğiyle. terapist bulundugumuz sehirde önerilen terapistlerden. cokta güzl çözümlüyorduk ama erkekler işte. devam etmekten vazgecti. ben eşimi cok severim. onun sıkıntısı terapistinde dedigi gibi beni tam bir yere koyamamaktı. belkide kızını üzmemek falan istedi bilemiyorum. baska sıkıntımız cok sukur olmadı. bende o üzülmesin diye konuları hep gecıstırdım. zaten hep birseyleri gecistirdiğimizi zannetmiyor muyuz? hepsi omularımızda kalıyor...

Sanirim her seyi tam akratamadin bize
Cunku burada bu kizin yaptiklarindan seni tahammulsuzluge surukleyecek bir durum goremedim

Kusura bakmayın ama evlenirken eşinizin bir çocuğu olduğunu biliyordunuz.
Eşiniz sadece size ait değil, o bir baba, tabii ki kızının her türlü maddi ya da manevi isteklerini karşılayacak.
Buna laf söylemeye de hakkınız yok, ''Cici anne, cici anne!'' diye boynunuza atlamayacaktı herhalde.
Hele de kızlar babalarını ne kadar arar, akıllarına ilk baba gelir.
Size kötü davranması gayet normal, onun gözünde babasını çalan kadınsınız yani klişe üvey evlat düşüncesi.
Üvey kızınızın habire bir şey istemesi batar da kendi çocuğunuzun istedikleri size yetmez, ona her seferinde alınmasın diye uğraşırsınız, kendi çocuğunuza alınmasa kıyametleri kopartırsınız, babasız büyüyen çocuk da buna katlanan olur.
Buna da çifte standart denir.

Kaç yaşında evli barklı insanım,samimi söylüyorum babam annemden ayrılıp başka biriyle evlense kabul edemem şuan da bile,çok ciddiyim edemem yani.O yüzden ikinci eş olan arkadaşlar lütfen bu durumu bilerek evlensin,hiçbir genç/çocuk anne ve babasını başka insanlarla görmeye tahammül edemez.O yüzden bu konuda suçlayamayız onları.Babasıyla ilişkisine sizin karışmanız doğru değil,böyle bir hakkınızda yok zaten.Para için arar ya da başka bir şey için arar bu babasının ve onun bileceği iş.Ben konunuzda sizi bunalımlara sokan bir olay göremedim.Çok üstü kapalı konuşmuşsunuz.Varsa başka problemler anlatın ki ona göre yorum yapalım.Bu şekilde bakınca olaya haksız duruyorsunuz ne yazık ki.

Onlar baba kız parada ister başka şeyde ister
Et tırnaktan ayrılmaz
Siz ne yaparsanz yapın terpistede gitseniz ilaçta alanız onlar can ayiramazsiniz

yasınız 25 gorunuyor aramızda on yaaş var yazıp net yaşı yazmamışsınız?
15 yasındaki kızdan mı bahsediyorsunuz?

Siz her ne kadar yasananlardan dolayi sogumus belki kirilmista olsaniz, esinizin hatrina evinize geldiginde kotu davranmazsiniz olur biter.
Sizi kullandigini, kotuledigini vs hissederseniz de acik acik konusursunuz.
25 yasinda bir genc kizmis, kucuk cocuk degil..

Bence de, aynılarını kendi çocuğu yapsa ''Şımarık çocuğum'' diye konu açmaz ama.

sıkıntınız anlaşılmamış ki. kaldi ki tamamen kendi tarafınızdan anlatıyorsunuz. olayları anlatacaksınız ki gerçekten haklı mısınız konunuzda görülecek.
ama kusura bakmayın tam da uvey annenin karşılığınız. kendi babanızdan ilgi görmediniz mi bu
nedenle mi kıskanıyorsunuz kızın babasıyla ilişkisini? ya da sizin çocugunuz yok mu? neyse sormayayım daha fazla pirim ypmak istemiyorsunuz malum.
ama neyse ki kötülük eden kalbi kötü olan ıyılık bulmuyor iyi de olmuyor.

25 yaşındaysa kızı, adam en az bir 50 yaşında olmalı, 25 yaşında baba olduğunu varsayıyorum ki büyük ihtimalle 50'nin üzerindedir yaşı.
50'yi geçmiş babam, 35 yaşında genç bir kadınla evlense, bir de üstüne kadın hamile kalsa fare zehri atarım yemeğine bu kadar açık ve net söylüyorum.
Siz yine dua edin kız size düşmanca davranmıyor, ben kan kusturur yalatarak geri içirirdim.
Ayrıca genç bir kadının da 50'sini geçmiş yaşlı babamla ne işi var, neyin peşinde diye de sorgulardım.

Son düzenleme:
Babasını arayıp aramamasından ya da aralarındaki ilişkiden size ne anlamadım...benim de babamın eşi üvey annem var babamızı arama sıklığımız ya da maddi manevi ilişkimiz vs. onu hiç ilgilendirmiyor, umrunda da olduğunu sanmıyorum.
Bunun dışında bir sorun varsa onu yazın bence , mesela size bir saygısızlık zarar verme vs. bir şey varsa.Çünkü bu yazdığınız bir sorun değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…