Şimarik misafir cocuklari:(

ben rahat annelerdenim, çocuklarımı kısıtlamıyorum, kırıyorlar döküyorlar, dağıtıyorlar.
kendi evimde böyleyim.
başkasının evine de gitmiyorum:21:
başkası benim evime gelirse benim çocuklarla aynı özgürlüğe sahipler.

konu sahibi siz de çağırmayın gitmeyin.
ama bu sözcükler beni çok rahatsız ediyor, arsız çocuklar falan, bunları da konuşmayın, hiç yakıştırmıyorum ben, neticede karşıdaki çocuk ve siz bir yetişkinsiniz.
Cocuktur evet ama her cocuk boyle degilki sonucta cok uslularda var kibar naziklerde var bazilari.gercekten zivanadan cikiyor

Odayi kilitlesen arsız cocuklar baska yerleri karistiriyor
O yuzden ben böyle arkadaslarimla arama mesafe koydum gorusmuyorum en güzeli
Bende oyle yapicam gorusunce madem.iskence cekiyorum kizimla en iyisi disarda gorusmek .ona da nedense onlar yanasmiyor ee insanlarin maksadi pasta borek.yemek.ne de olsa disarda arkadasla vakit gecirmek degilki

Bana biraz fazla tepki veriyorsunuz gibi geldi. Çocuk bu bide 3, 4 yaşlarındalar illaki merak edecekker dağıtacaklar.
Hee çocuk laftan anlar hale gelmiştir, arsızdır, annesi umursamazdır o zaman koyarsınız mesafe. Ama bu durumda kızınızın arkadaşları olsun paylaşmayı öğrensinler ne güzel.
Kızınızın sevdiği kırılacak oyuncakları kaldırın, altlarına büyük bi örtü serin sizde biraz daha rahat olursunuz. Kesmeyin görüşmeyi çocukları yalnızlaştırmayın.
Kiz arkadaslari var onlar oyle degil..erkei cocuklariyla benim derdim..hadi oyuncak kirdilar onu da gectim ama neden vuruyorlar kizima neredeyse bana vuracak cocuk.neden buladar yaramazlik ne yani almiyom daha eve:ddd

Bende oyle yapicam gorusunce madem.iskence cekiyorum kizimla en iyisi disarda gorusmek .ona da nedense onlar yanasmiyor ee insanlarin maksadi pasta borek.yemek.ne de olsa disarda arkadasla vakit gecirmek degilki
Tabi ki niye disari gelsinler disarida masraf olacak onlara
Hem hazirlik yap hem yesin icsinler sonra da arkalarindan temizlik yap bide sinir oldugunla kal
Öyle sosyalleşmek yerine asosyal olurum daha iyi

Bence yanlış kişilerle görüşüyorsunuz. Bazı çocuklar 20 çocuktan fazla zarar veriyor. Ben sitede ne kadar çocuk varsa çağırtırdım. Bütün gün oynarlardı. Birşey olmazdı. Yaramaz 2 çocuğu çığırmazdım. Anneleri çok sitem ederdi. Anlaşamıyorlar. Oyun kurmuyorlar ayrı ayrı oynuyorlar. Kusura bakmayın derdim. O anneler de aslında kendi evlerine başka çocukları çağırabilirlerdi ama uğraşmak istemiyorlardı.

Gıcık olurum bende şımarık orayı burayı karistiran çocuklara. Eskiden çocuklar anne sözü dinlerdi en azndn kendimi hatırlıyorumda biyere gittigimizde yerimden kalkmzdim bişey verdiklerinde anneme bakar al derse alırdım. Gittigim spor salonunda 3 yaşında bi minnak var annesi çıkana kadar spordan babasıyla oturuyo bi saat 2 saat bi çocuk bu kadar sakin uslu olabilir yani. çocuğun şımarık olması yetiştirmeye bagli bi durum. 3 yaşında 4 yaşinda çocuk tabi şımarcak diyenlere katilmiyorm. Sağı solu kurcalamak etrafa zarar vermek yetiştirmeye ve aldığı terbiyeye bağlı bi durum. Bence odanın kapısını kitleyin girmesinler
Kesinlikle canim benim kizimda ayni o dediklerinizden..okadar narin davranir ki hittigi yerlerde ufacik.oyincaga nasil.narij davranir ama evime gelip.cocuguma vurmalar oyuncaklarini kirmalar kalp kirmalar cocuk.deyip.gecenlere katilmiyorum bizimki niye oyle degil yetistirmeklw.alakali

Bence yanlış kişilerle görüşüyorsunuz. Bazı çocuklar 20 çocuktan fazla zarar veriyor. Ben sitede ne kadar çocuk varsa çağırtırdım. Bütün gün oynarlardı. Birşey olmazdı. Yaramaz 2 çocuğu çığırmazdım. Anneleri çok sitem ederdi. Anlaşamıyorlar. Oyun kurmuyorlar ayrı ayrı oynuyorlar. Kusura bakmayın derdim. O anneler de aslında kendi evlerine başka çocukları çağırabilirlerdi ama uğraşmak istemiyorlardı.
Yani en iyisi asla eve almamak ..

Çok değerli,küçük parçalı veya tehlikeli olabilecek oyuncakları saklayın,gerisini bırakın dağıtsınlar,oynasınlar.
Çocuklar da oynamak istiyor haliyle.

Rahat olmayan,çocuğu ortaya salmayan annelerin çocuklarından söz ediyoruz ya,ben de öyle annelere kıyamadım şimdi...

Yani bana boyle cocuklu arkadaşlar çatti diyelum ..ugrasmak istemezler tabi cocuklari baskasinin evini dagitsin analari da yesin icsin kalksin

Evim her zaman misafir doludur ama hiç şımarık misafir çocuğuna denk gelmedim. En fazla oyuncaklar darmadağın olur.3 yaşında yahu ne bekliyorsunuz?

Kırılırsa kırılsın benim için mühim değil. Çok pahalı değerli oyuncakları kaldırırım gerisini yığarım önlerine. Bana gelenler de kapıdan girer girmez çocuk odasına yöneliyorlar. Normali bu değil mi zaten? Sizinle mi oturacaktı 3 yaşındaki bebe?

Herkes gittikten sonra siler süpürür toplarım. Arkadaşlarımı çok seviyorum ve çocukları da başımın tacıdır.
3 yasinda ama gelip yetiskine vurmayi car car laf yetistirmeyi iyi biliyor bazisi..bazisida narin davraniyor...

sizin kızınız bunların hiç birini yappmıyorsa bence sizin kızınızda biraz sorun var. bastırmışssın kişiliğini. benim de çocuklarım çok dağıtırlar banyodan mutfaktan yatakların içinden mutfak dolaplarından oyuncakları çıkar. çocuk onlar bırak oynasınlar. herkes sizin çocuğunuz gibi değil. oynatmak istemiyorsan onlar gelmeden topla herşeyi kaldır bi odaya.
valla siz benim arkadaşım olsanız ne evime davet ederim ne evinize gelirim.
Benim cocugumun sorunu arkadaslarina vurmamak narin davranmak oyuncaklari canavar gibi kullanmamaksa sizin cocugunuz bu konuda basariliysa sizi tebrik ediyorum.ozaman...zaten bende artik cocuk yetistirmeyi bilmeyenleri evime asla kabul etmeme karari aldim evlerine de davet edilsem de asla gitmem

3 4 yaşındaki çocuklar için böylesine konuşmanız çok ilginç. hele oğlan çocukları diye ötekileştirmeniz hiç hoş değil. madem huylarını biliyorsunuz o çok kıymetli oyuncakları alın saklayın başka bir yere çünkü önemli olan mal tabi kızınızın oyun oynamayı, kendini savunmayı öğrenmesi değil. aman ince narin nazenin kızınız incinmesin.
3-4 yaş yahu. anneleri de ilgili diyorsunuz. hani ortalığa salsalar analara suç bulacağım da.. benim de evime geliyor arkadaşların çocukları o ev savaş alanı oluyor koltuklar bile boya.. ama canları sağolsun ne anneleri gerilsin ne ben gerileyim mal yerine konur, eşyalar temizlenir ama insanlık bulunmaz.
Valla evime gelip de kizima vuran deger verdigi seyleri kiran insanlik bulunmasin zaten

Bı iki oyuncak bırakıp kaldırın gerisini . Odanın kapısını kitleyin. Çocuk tabi bunlar yaramaz ama kimseyi itme kakma kırma hakkını vermiyor. Bidaha o odaya sokma yin açıklama yapmak zorunda değilsiniz açık açık söyleyin kızım uzuluyo diye milletin alınmasını düşünceksiniz. Bozuluyolarsa gelmesinler

Benim oğlum var sakin uyumlu paylaşmyı seven bi çocuk. Komşu çocukları da öyle fırlama ki. Arkadaşımın biri gözünü yırmıyo üstlerinden diğeri saldım çayıra mevlam kayıra cinsinden..

Oğlumun odasını kitlemekte buldum çareyi. Aa çocuk kaş göz arası odayı açmış ne var ne yok dağıtmış... kırılanları saymıyorum bile. En son akülü arabasının şarjını kırınca bana gelenler geldi. Bu oda açılmıycak içerdekiler yetmiyosa oynamayın madem dedim.

Bazen de oğlumun elindekini zorla almaya çalışır vermezse de ısırırdı kan çıkarana kadar. Annesinin yanında söylendim çocuğa. O oğlumun oyuncağı isterse verir istemezse vermez zorla elinden almak nedir çok ayıp ediyosun.. Senin elinden çekip alıyolar mı elindekini falan diye.. Eee nnesi susarsa ben söylerim tabi. Her şey bi yere kadar. Burda kızdığım çocuk değil annesiydi zaten.. Annesine de hiç iyi yapmıyosun bi dur de arkadaşım.. Yarın başınız çok ağrır bu mevzulardan okula başladığında.. Her istediği de olmaz öğrensin bunları dedim. Kaygısız annelere çok kızıyorum..
Okurken anı yasadim...aküyü nasil.kirdin arkadas canavar degilsin ki sen cocuksun yahu otur bin sür oyna koy yerine nasil.bir terbiye vermisler bu cocuklara ya

Bir cocuk usluysa ve etrafa zarar vermiyorsa bunun neresi kisiligi bastirilmis oluyo yaa
Pess gercekten
Güzel yetiştirilmis demeye korkar canim bazi cocuk yetistirmeyi bilmeyenler...bastirilmjs cocuk karakteri cok farklidir..narin kibar kimseye zarari olmayan cocyk baskadir..

Back
X