Şımarık ve salakmışım

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.164
548
29
Ablama misafirlige gittim 1 saat oturup biraz gülüp eğlenelim diye .yemin ediyorum ortada hicbisi yok.ablamin kızı 20 yaşında iyi anlaşıyoruz once bana dediki bakıyorum iyi anlısiyorsunuz ama x ( kızı) arkandan konuşuyor. Ne konuşuyor dedim baktım yeğenim dedi öyle bişi yok .ablama döndüm dedim madem ordaya bişi attın devamını getir ne konuşmuş .hareketlerim çocuk gibiymis . Hadi yeğenim öyle bişi söyledi ablam neden bana söylüyor ...konu hareketlerime geldi .hareketlerim dediği sohbetimden bahsediyor .ben bişi anlatırken gülerim hep söylediklerim acılı bişi olsa bile bu benim huyum ben dışa yansıtmayı sevmiyorum uzulsem bile gülerim bunda bişi yok bana göre .bana dedi sen şımarık ve salaksın .bende orda sinirlendim ben buraya laf yemeye gelmedim tabi haliyle ağladım üzüldüm .sonuçta misafirliğe gitmisim bunları duymaya değil .kalktım ben gidiyorum dedim .bana diyor bu şekil gidemezsin eğer gidersen bidaha size gelmem .bende çıktım geldim dinlemedim ... Daha çok şey söyledi bana ama okadar detaya girmek istemiyorum ... Görüşmek istemiyorum artık ne ablamla ne annemle.annemde onun gibi . Bı ton laf ederler sonra bana sen alıngansin sen böylesin diyorlar .eve gelene kadar da ağladım gerçekten çok kirildim .sizin ablamız kardeşiniz böyle dese sizin tepkiniz nolurdu ?

Ben gerçekten çok kirildim biraz açilirim hava alırım diye gittim bi ton laf yiyip geldim .ben ona saygısızlık yapmıyorum. Benim yeğenim ve kardeşim okuyor bana diyorki sen ilerde bunlara hep bilmiş gibimi davranicaksin saygı duymuyacakmisin .ben onların bilmediğim konularda fikir aldımi biliyor bana bunu bile bile nasıl söyler .ne demek ya şimdi benim yeğenm kardeşim okuduğu için herşeyin en iyisini onlarmi biliyor .ablamda okumadi sonuçta bunu söylerken kendini dusunmuyormu .? Bildiğim konularda elbet bende konuşurdum bunun diplomayla ne alakası var smdi

Ablanız sizi kıskanıyor. Muhtemelen doğdunuz günden beri. O da arada istemeden ağzından böyle saçma cümlelerle dışa vuruyor. Yoksa saçmalık yani durup dururken kardeşe hakaret etmek

Hiç normal değil. Deli mi ablanız? En azından hadsiz olduğu kesin. Bi de kızını ortaya atmış. Ay çok anlamsız.

Ben olsam ablanız hiç yere neden öyle konuştuğunu anlatmadan ben bir daha senle konuşmam derim.

Ablanız sizi kıskanıyor. Muhtemelen doğdunuz günden beri. O da arada istemeden ağzından böyle saçma cümlelerle dışa vuruyor. Yoksa saçmalık yani durup dururken kardeşe hakaret etmek
Bunu bana biri daha dedi .ben buna inanmak istemiyorum .çünkü giyimimede laf ediyor.ben halbuki onu gerçekten seviyorum . neden bana böyle davranıyor anlamiyorum

Ya bunu bende idrak edemiyorum sürekli kızıyla ilgili x böyle dedi şöyle dedi diyor. Yahu dediyse bile sen neden bana diyorsun .kötü bişi derse bile sen orda ona o senin teyzen ne biçim konuşuyorsun demen gerekirken neden bana soyluyorsun

Bunu bana biri daha dedi .ben buna inanmak istemiyorum .çünkü giyimimede laf ediyor.ben halbuki onu gerçekten seviyorum . neden bana böyle davranıyor anlamiyorum
Her insanın kalbi ruhu yaradılışı bir değil maalesef. Siz sevmeye devam edin Gün sonunda herkes kendinden sorumlu. Ben olsam bana her hakaret ettiğinde, sen beni sevme abla ben seni yine de seviyorum derdim başka da bir şey demezdim

Sevdigimi bal gibi biliyor .KOAH hastası hastaneye gitmiyor sigarayı bırakmak için ben kosturuyorum .sigara bırakma hapini alayimda o kullansın daha çok hastalanmasin diye

o senin teyzen ne biçim konuşuyorsun demen gerekirken neden bana soyluyorsun
Ya hadi bunu da demesin, onu da anlarım. Ama size yetiştirmesi çok garip. Sanki aranızı bozmaya çalışıyor gibi. Anne dediğin kızının ayıbını saklar, böyle ortaya mı döker.

Kardeşinizin sizinle alıp veremediği birşeyler var. Mutlu olmanızı kaldıramıyor gibi.

Ama biz tekrar bu konuyu konuşursak ki büyük ihtimalle gündeme tekrar gelicek ben ona soyluyecegim .hepsini tek tek sinirden ağladım kendimi savunamadim . hepsini yazdım kenara .mutlu olması gerekir kızıyla anlasiyoruz diye .neden aramızı bozmaya çalısiyor amacı ne

Olayin öncesi var mı? durduk.yere böyle bir sey söylenmez.. oncesinde size baska bir konuda kizmis ama öfkesini bu sekilde yansitmis gibi geldi bana..
Aynen banada.. Zaten bişeyler daha soyledi ama bosverın gıbısınden yazmıs konu sahıbesı. O yuzden tıkandım yorum yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…