Şımarık ve salakmışım

Bedenimlede dalga geçer .bişi diyimmi ablam haric herkez beğenir tipimi halbuki biraz kilo alsam sen siskosun falan böyle şeyler der

Canim anlatamiyormuyum sana diyorum ki ben hep böyleydim .yeni olan bişi değil .ben bunu yaparken farkında bile olmuyorum genelde saçma olsada olmasada ben böyleyim . Ablamda bı zahmet gıcık olmayı versin
Ben anlıyorum. Burada fark ettiğim sadece bir tek saçma davranış. Ve bunu savunuyorsunuz. Ablanız da geçmişten beri böyle olduğunuzu düşünüyordur zaten. Bir tek hareketinizle karar vermemiştir.

Cokopremses cokmu kiloluyum .bununla sürekli dalga geçer .ben uzulmemis gibi görünsemde içten içe üzülüyorum aslinda

Eklentiler

• IMG_20210531_012420.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 70
Zaten başbasayken söylese bukadar uzulmezdim aslında .ablam sonuçta varsa bı hatam söylesin evine biraz açılmaya gittim bu laflari duymaya değil

Hakaret edip sonra da böyle gidemezsin mi dediler enerji emicileri bunlar işte
Işığından da rahatsızlar haberin olsun

Daha beteri bende var. Ablam Kafamı cep telefonuyla darp etti. Annemde çocuk ayırır, onun sesi çok çıkıyor diye ondan taraf olur. Geçenlerde ben de burda konu açtım. Şu an hamileyim. Önceden annem yalnız kalıyor diye vicdan yapıyordum ama gelen yorumlarda bebeğimi herşeyin önüne koymam gerektiği yönündeydi. Evladımı sağlıkla kucağıma alana kadar annemle görüşmeyeceğim.
biraz kilolusunuz. Kilo herşeyden önce sağlık için zararlı. Kendiniz için zayıflayın.

Sağlıcakla kucağıniza alın inşallah aldim kilo doğru . buaralar dikkat ediyorum aslında enazindan gece makarna yemeyi bıraktım:)

Birçok kişide vücut ağır stresle karşılaştığında gülerek mücadele ediyor, takılmayın. Zaten gerçek gülümsemeden çok farklı olduğu belli oluyor.

Açıkçası ablanızın kıskanıyor olduğu görüşüne katılıyorum. Durup dururken laf sokması çok önemli bir işaret, sizi görünce siniri tetikleniyor.

Benim önerim kızı ile ilgili dediği hiçbir lafa inanmayın, sizin yeğeninizle doğrudan görüşün zaten yaşı da büyük. Yeğen o lafları dememiştir, hepsi kendi düşünceleri çok belli.

Zaten “aranız da iyi...” lafından duygularını da belli etmiş.

Ablanızla ilgili mesafelerin mesafesini koyun diyorum. Evine gezmeye gitmeyin, nasılsın diye aramayın. Alışmış laf sokup sokup bedel ödememeye, bırakın biraz da o paniklesin. Artık bir sözüyle sizi tak diye ayağına çağıramasın.

Şimdiye kadar ilişkiniz için emek vermemiş, uğraşsın bakalım.

Geçende çaydanlık mevzusu olan ablanız mi? Üzüyorlarsa görüşmeyin. Si zaten annenizle nasil görüşüyorsunuz hic anlamiyorum. O kadar sıkıntılı zamanlarda sizi sigdirmadi resmen eve, esinizle barıştınız mi annenizle kalmıyorsanız biraz mesafe koyun

Annemle ablam barıştırdı bizi .bayramdi anneyle konuşmazsan bende konuşmam seninle dedi onun hatırı için gittim bayramda elini öptüm .ama değmiyor işte..eşimle barıştım .bikeresinde bana dediki eşim bak seni kıskanıyor ablan kıyameti koparmıştim başına nebicim konusuyosun sen ablamla ilgili diye .ama sanırım haklıymış .annemle evlerimiz çok yakın gelip gidiyor bana.ve çaydanlık meselesi olan da o ablam di işte.zaten başka ablam yok .ablam farklı bı şehirde oturuyor du buraya taşındılar.

Doğru .ne annemle ne ablamla görüşmek istemiyorum .kendisi gelip özür dilemek demeyeceğim zaten yapmaz bunu .hatasını kabul ederse konusurum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…