• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi ayrıldık

sinuss20H

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
54
2
18
İzmir
Kızlar 1 bucuk yıllık iliskim biraz önce bitti.. Hemde ortada bir sebep yoktu diyebilirim. Bir süredir ilgisizdi biraz yani ben aramadan aramazdı, daha yeni vücut gelistirmeye basladı. Hani görseniz bana karşı tavrını nasıl ayrıldı diye şaşırırsınız. sürekli beni bırakma diyen bir tipti. Gecen yaz ayrıyken kötü bir olay yaşadıgımız bir cafe vardı ikimizde gitmezdik oraya bugün o gitmiş. Kısacası bana severek bitirelim dedi size üzüntümü paylaşmak istedim şaşkınlıktan ne yapacagımı bilemiyorum yanlış anlaşılmak istemem.. Teşekkürler şimdiden.

Kızlar 1 bucuk yıllık iliskim biraz önce bitti.. Hemde ortada bir sebep yoktu diyebilirim. Bir süredir ilgisizdi biraz yani ben aramadan aramazdı, daha yeni vücut gelistirmeye basladı. Hani görseniz bana karşı tavrını nasıl ayrıldı diye şaşırırsınız. sürekli beni bırakma diyen bir tipti. Gecen yaz ayrıyken kötü bir olay yaşadıgımız bir cafe vardı ikimizde gitmezdik oraya bugün o gitmiş. Kısacası bana severek bitirelim dedi size üzüntümü paylaşmak istedim şaşkınlıktan ne yapacagımı bilemiyorum yanlış anlaşılmak istemem.. Teşekkürler şimdiden.

Hiçbişey yapma bekle. Dönecek nasılsa. Bu erkekleri anlamıyorum ben ya. Oyuncak gibi davranıyorlar ilişkilerine

Kesilnlikle seni arayacak. Ama sakın mesaj falan atayım deme... Hiiiççç arama, ondan vazgeçtiğini düşünsün etekleri tutuşacak.

Arama mesaj atma umursamıyor tavırları sergile sakın ortak arkadaşlarınıza fırsat verme ki ona uzgun oldugunu soyleyemesinler ve tüm bunların sonucu olarak sana dönecek pişman olacak ama neden dönecek sevdiğinden mi yoksa ayrılınca kimsenin onu senin mutlu ettigin gibi edemiyosa mi dersen orası meçhul ışte.. ah bu salak erkekler hem bırakma diye yalvarirmis hem kendisi bırakmış pat diye :/

Samimiyet mesafeye bağlı olsaydı eğer güneşe yakın olduğu halde buz tutmazdı zirveler..

Son düzenleme:
Sakin bir adim atma. Daha fazla totosunu kaldirmaya degmez.

Kesinlikle arama mesaj da atma, o zaman kendilerini bişey zannediyolar. Burnu sürtsün bak nasıl dönüyo tipis tipis. Kimse bir buçuk yılı öyle kolay unutamaz canım benim icin rahat olsun

Arkadaslar cok guzel ozetlemis bence de adim atma eger sen yazarsan bu sefer kacan kovalanir triplerine girecek doncegi varsa da donmez ama eger baska kizla takilip sonra gelip sana donuyorsa o zaman sen bas tekmeyi bu da cok farkli bi zihniyet gidip iki gonul eglendirme cabasi tabi eski sevgilin ne dusunuyor bilmiyorum

Sakin arama.
Disarda umdugunu bulamayinca donecek zaten ama is isten gecmis olacak.

Aranizda halledemedigniz kronik bir sorun yok ise severek ayrilma hikaye, yedegi vardir...

Çok ilgi verince totoları kalkıyo o yüzden hiiiiiçç mesaj falan atmaa arama etme sen cool cool takıl onu umursamadığını anlasın ne kaybettiğinin farkına varınca pişman olacaktır zaten ona inat o cafeye gideyim falanda deme beni takip ediyo bak bak der sosyal ağlarında ekliysede normal bişiler beğen falan yanda çıkacak ya anlasın normal halde olduğunu ayrılığın koymadığınııı sana dönerse bu seferde güzel bi laf sokar tekmelersinnnnn :34::34:

Derdi neymis , Severek ayrilalimmis .. Buda moda oldu galiba!
Bosver takma , Hatta cok mutlu pozlari ver .. Eminjmki geri donecektir...

Heh al işte aynısını bende yaşadım benim ilişkimde 1,5 senelikti :27: geri döner diyemem kaç ay oldu benimkinden ses seda yok, bence sen unutmaya bak böyle yapan adamdan hayır gelmez

peki ayrılık sebebi son anlaşamadığınız biriken konu nedir?

Bir kaç ay öncesinde fazla kavga ediyorduk o zamanlar beni çok yıprattı ama bitti demedim. Ortada belli bir sebep yok diyorum ya yalnızca 2 gündür aşırı uzaktı 12 saatten fazla uyuyor,sürekli arkadaşlarıyla buluşuyor ya da oyun oynuyordu.
Daha dün gündüz niye böyleyim bilmiyorum özür dilerim filan dedi seni bırakamam dedi üzülmeni istemiyorum dedi ve gece ayrıldık kafama takılan da bu neden yani ?

Hepinize tesekkür ederim dediğiniz kaçan kovalanır sözündeki kovalayan olmayacagım. Pişman olacagını biliyorum ama neden ortada bir şey yokken kafama takılan bu,en son bana başka biri oldugu gelmesin aklına sakın dedi bende gelmedi değil dedim ve öyle bir şey yok dedi olursa söylerdim dedi :53:
Kafamda kocaman bir soru işareti var bunu çözemiyorum...

Severek bitirelim demek, yarın öbür gün geldiğinde tekrar geri dönebileceği bir kapıyı garantilemek demek ..
Uzak dur (!) =)

canım içine kurt düşürmek istemem ama başka birisi ilgisini çekmiş olabilir ama arkadaşların dediği gibi sana mutlaka geri dönecek hatta demet akalının şarkısı geldi aklıma bu geçici hevesin tadını çıkar ikinizden birisi yarına bıkar gözünün kamaştığına sakın aldanma yıldızların ışıltısı ay çıkana kadarrr sakın taviz verme gez dolaş eğlen 3 günlük dünya takmaya değmez :21::34:

Geçmiş olsun canım. Üzülme değmeyecek biriymiş anlaşılan. Geri dönersede iyi düşün;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X