• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Simdi ben bu adama ne yapayim, gideyimmi kalayimmi :((

Nasil
Beceriyorsun en istesemde denesemde tas catlasa bir kac gun dayanabiliyorum aklim hep orda ve onda benim asil
Tedaviye ihtiyacim var galiba ;((

Senin yok da onun var :D yani onun gibi erkeklerin...rtışınbeni tanısan ben belki senden beterim ama kendime ediyordum baktı olmuyor ki boşver tartışınca değişiyor mu konuşunca yok.. eee ben neden kötü oluyum aynı tas aynı hamam isse
ya bu deveyi böyle kabul edeceksin ya da terk edeceksin cesaretin varsa... gitmiyorsanda kendine yapma kötülüğü boşver...

Senin yok da onun var :D yani onun gibi erkeklerin...rtışınbeni tanısan ben belki senden beterim ama kendime ediyordum baktı olmuyor ki boşver tartışınca değişiyor mu konuşunca yok.. eee ben neden kötü oluyum aynı tas aynı hamam isse
ya bu deveyi böyle kabul edeceksin ya da terk edeceksin cesaretin varsa... gitmiyorsanda kendine yapma kötülüğü boşver...
Dusunuyorum ama cesaret edemiyorum neden dersen iste + lari - lerden cok. Bu sepeple gidesimde gelmiyor acikcasi :43: ama kendi kendime bugun buna bakan yarin gercegini yaparsa diyorum? Bu soruda icimi yiYip bitiriyor

Yasak elma her zaman dikkat çekicidir.
Yasaklamayın yorum yapmayın görmezden gelin.
Ne güzel kocanızla aranız iyi mutluluğunuz huzurunuz yerinde.
Şükredin burada her gün neler okuyoruz.
Bir evliliği yıkmak bu kadar kolay mı?
Kafanızı da bu kadar takmayın bu konuya, değmez.
Mutluluklar:71:

Off cok bunaldim kizlar ya bir akil verin allah askina :( kisaca konuyu anlatmak istiOrum.
Kocam olacak adam ..... izliyordu, ilk hamilelikten, lohusaliktandir dedim sabrettim tabiki arada cikislarimda oldu, kavga gürültü biriktikce icimde patladim.özür diledi, Eskiden kalan bi huy oldugunu soledi, birakmak istesemde yapamiyorum felan, benle alakasi olmadigini, sadece kendini tagmin edene kadar 1-2 dk baktigini vs vs.. Sonra lohusalik bitti, hersey normale sondu yine yakaladim bu sefer fittirdim aldim kizimi 5 aylik bu arada annemlere gidiyorum dedim madem sen vazgecemiyorsun sana ihtiyacim yok, isim gücüm param var cok sukur dedim. Yalvardi yakardi geri don bu son yapmicam etmicem felan yoldan geri döndüm. Ikinci kez olursa bu sefer dönmem dedim. Kizimin üstüne yemin etti. Dedim ona bali kizimi karistirma, senin yemininden ne olur diye. Bugun görmez olaydim gene yakaladim bu sefer twitterden sanalsex diye bir seI takip ediyor ordada malum resimler videolar felan paylasiliyor. Daha ona bir sey demedim ilk biraz akla ihtiyacim
Var ne yapayim simdi nasil davranmaliyim mantikli dusunemiOrum :43: off off ha demeyinki kendine bak ozen goster felan.. Cunki hepsini yapiyorum yaptimta. Bakimliyim, güzelim onla ilgileniyorum hic bir zaman reddetmedimde geldiginde. Beraber izlemeyi bile teklif etmistim. Bu olay disinda iyi birisidir, beninle ilgilenir sever, isteksiz felan degildir hatta sanki cok istekli doymuyormu anlamadim gitti. ama buna katlanamiyorum duzeltemiyorumda onu ne yapayimm ne olur bir sey diyin bana :43: nasil tepki veriyim :43: gerci soyleyince yine suclu ben olucam
Neden kontrol ediyorsun diye ama off off :((

Kişilik problemi. Benim kocam da gençliğinde bekarken izlemiş, bana da dürüstçe söyledi bunu yaptığını. Ama evlendikten sonra 1 kere bile yakalamadım ve yapmayacağına da adım gibi eminim. Bu ne ya? Bakımlısın, güzelsin, bir probleminiz de yok kendine gelsin azcık. Ayrıl demiyorum ama kararlı bi şekilde gözünü korkut, seni kaybedeceğini kesin olarak hissetsin, hala devam ederse de bitir. Kendi kaşınmış yapacak bişey yok.

çocuğunuz da varmış, yuvanızı yıkmaya değecek birşey mi sizce?
bu anlattığınız olay dışında başka probleminiz de yokmuş, kocanız iyi bir insanmış, çok takmayın kafanızı bu konuya, izler izler birgün artık o da vazgeçer bu huyundan sanırım :)

acıkca esınızle konusun.. offf kime guvenecegız bılemıorum

acıkca esınızle konusun.. offf kime guvenecegız bılemıorum

Demin konustum sorsum baktinmi diye hayir valla billa bakmadim diyo. Demedimki ona gordum diye twitterden takipe almis bir sayfayi sayfada bunu bu ne peki? Demedim ona gordugumu. Ama seninderdin gene ne felan benden ne istiyorun dedi yatmaya gelmistik sonra sinirlendi asagi indi yatmaya gitti. Defolsun off ya hem suclu hem guclu bnde su cenemi tutamiyorum iste napim :43:

günahlar, ahlâkî bozulmalar müstehcene bakışla başlar, bakışın ısrarıyla gelişir, sonra fiilî günaha dönüşür. Üstelik gözler baktıklarının resimlerini de çeker, hayal arşivinde depo eder. Nereye gitse, nerede olsa artık çektiği bu resimler, hayal âleminde gözlerinin önündedir.
Öğrenciyse dersine çalışamaz, işçiyse mesleğine tam yönelemez, fikir adamıysa zihnini toparlayamaz, derken her konuda gerileme ve düşüş söz konusu hale gelir.:49:

bence siz misilleme olayına sakın girmeyin bakın böyle olaylar ahlak zincirinden kademe kademe halka koparır hadi açtınız birlikte izlediniz ya daha farkılı birşey isterse ilerde ?
yada siz nasıl eşiniz hissettiğinizi anlasın diye başka erkekleri izleyebileceksiniz şaştım doğrusu eşinizin buna karşı çıkması çok doğal çıkmasaydı şüphe ederdim...
allah yardımcınız olsun çok kötü bir durum ben üzüldüm eşiniz umarım doğru yolu bulur...

Demin konustum sorsum baktinmi diye hayir valla billa bakmadim diyo. Demedimki ona gordum diye twitterden takipe almis bir sayfayi sayfada bunu bu ne peki? Demedim ona gordugumu. Ama seninderdin gene ne felan benden ne istiyorun dedi yatmaya gelmistik sonra sinirlendi asagi indi yatmaya gitti. Defolsun off ya hem suclu hem guclu bnde su cenemi tutamiyorum iste napim :43:

neden söylemedin yakaladığını gösterseydin ya
böyle hem trip atıp hem kanıtını göstermezsen seni suçlu çıkarır

bence siz misilleme olayına sakın girmeyin bakın böyle olaylar ahlak zincirinden kademe kademe halka koparır hadi açtınız birlikte izlediniz ya daha farkılı birşey isterse ilerde ?
yada siz nasıl eşiniz hissettiğinizi anlasın diye başka erkekleri izleyebileceksiniz şaştım doğrusu eşinizin buna karşı çıkması çok doğal çıkmasaydı şüphe ederdim...
allah yardımcınız olsun çok kötü bir durum ben üzüldüm eşiniz umarım doğru yolu bulur...

Canim ben tabiki izlemicem sadace acip birakicaktim kendimi yani bile bile yakalaticaktimki gorsun nasil bir duygu hos yapmadim yapamicamda galiba. Galiba boyle kabul etmekten baska carem yok :43:

neden söylemedin yakaladığını gösterseydin ya
böyle hem trip atıp hem kanıtını göstermezsen seni suçlu çıkarır
Onuda gostercem ilk dedim agzini yoklim dogruyu soylicekmi hos soylemedide simdi bir kac gun bekleyip telefondan bir sey bakma bahanesiyle alip dicem bana bakmiyorum demistin bu ne diye.. Bide geliyo sabah sabah askim canim siz benim herseyimizsiniz seni seviyorum felan diyor :( yuzune guluyorum ama icim
Kan agliyor :43:

kaçıp gitmek en kolayı, olduğu gibi kabullenmekte hata olur. Kızının üzerine yemin ettiği halde böyle bişey yapıyosa ortada ciddi bi sorun tedavi edilmesi gereken bi durum var demek ki. tedavi olmasını, yardım almasını sağlayın. ya da oturun sizde izleyin madem izlemenizi istemiyo caydırıcı olabilir
Bi ara tamam izle dedim bende izlicem o zaman ters tepki verdi hayir olmaz felan diye :( simdi canim ordaki kadinlarimi kiskancaksim diyosun ama neden kiskanmayayim gelip karisinda yapmadigi seyleri gidip orda izliyo zevke geliyo buda benim zoruma gidiyor monoton bi cinsel yasamimiz var kac defa dedim ona yeniliklere acigim gibisimden vs vs ama degisen bir sey yok izlerken iyi ama yapmaya gelice is yok sanki bunu gorev gibi goruyor buda benim zoruma gidior.

Onuda gostercem ilk dedim agzini yoklim dogruyu soylicekmi hos soylemedide simdi bir kac gun bekleyip telefondan bir sey bakma bahanesiyle alip dicem bana bakmiyorum demistin bu ne diye.. Bide geliyo sabah sabah askim canim siz benim herseyimizsiniz seni seviyorum felan diyor :( yuzune guluyorum ama icim
Kan agliyor :43:

ama resmen alışkanlık olmuş bu tedavi olması lazım demek ki
bi de söz verip tekrar etmesi çok can sıkıcı insan tüm güvenini kaybeder böyle
bu erkeklerin hem suçlu hem güçlü olması durumu beni sinir ediyo
bi de yaptıklarını kimse görmüyo sanıyolar aslında pat pat söyliyceksin ki hiçbirşeyin gizli kalmayacağını anlasın

ama resmen alışkanlık olmuş bu tedavi olması lazım demek ki
bi de söz verip tekrar etmesi çok can sıkıcı insan tüm güvenini kaybeder böyle
bu erkeklerin hem suçlu hem güçlü olması durumu beni sinir ediyo
bi de yaptıklarını kimse görmüyo sanıyolar aslında pat pat söyliyceksin ki hiçbirşeyin gizli kalmayacağını anlasın

Ya varya adam gibi gelip
Kendisi itiraf etse baktim diye yaa ben soliyince inkar etmese yine bu kadar kizmicam en azindan durust diye avuturum kendimi ama boyle daha sinir oluyorum :(( zaten izlemiyorum yapmiOrum dese bile artik inanmiyorum paranoyak oldum resmen nerde acik secik visi gorsem gerek yolda gerek tvde gozum onda bakiyormu diye acaba ereksiyon oluyomu diye kafayi yicem artik resmen :43: kendime olan öz güvenimi kaybediyorum yavas yavas ama anlamiyor bunu bu ökuz kac defa konustum anlatmaya calistim.. Onla
Izleyememki cunki cepten bakior genelde sabah ise giderken tuvalaette okuz

Ya varya adam gibi gelip
Kendisi itiraf etse baktim diye yaa ben soliyince inkar etmese yine bu kadar kizmicam en azindan durust diye avuturum kendimi ama boyle daha sinir oluyorum :(( zaten izlemiyorum yapmiOrum dese bile artik inanmiyorum paranoyak oldum resmen nerde acik secik visi gorsem gerek yolda gerek tvde gozum onda bakiyormu diye acaba ereksiyon oluyomu diye kafayi yicem artik resmen :43: kendime olan öz güvenimi kaybediyorum yavas yavas ama anlamiyor bunu bu ökuz kac defa konustum anlatmaya calistim.. Onla
Izleyememki cunki cepten bakior genelde sabah ise giderken tuvalaette okuz

valla işin zor Allah sabır versin ne diyelim
kesin bi dille konuş bence

Off cok bunaldim kizlar ya bir akil verin allah askina :( kisaca konuyu anlatmak istiOrum.
Kocam olacak adam ..... izliyordu, ilk hamilelikten, lohusaliktandir dedim sabrettim tabiki arada cikislarimda oldu, kavga gürültü biriktikce icimde patladim.özür diledi, Eskiden kalan bi huy oldugunu soledi, birakmak istesemde yapamiyorum felan, benle alakasi olmadigini, sadece kendini tagmin edene kadar 1-2 dk baktigini vs vs.. Sonra lohusalik bitti, hersey normale sondu yine yakaladim bu sefer fittirdim aldim kizimi 5 aylik bu arada annemlere gidiyorum dedim madem sen vazgecemiyorsun sana ihtiyacim yok, isim gücüm param var cok sukur dedim. Yalvardi yakardi geri don bu son yapmicam etmicem felan yoldan geri döndüm. Ikinci kez olursa bu sefer dönmem dedim. Kizimin üstüne yemin etti. Dedim ona bali kizimi karistirma, senin yemininden ne olur diye. Bugun görmez olaydim gene yakaladim bu sefer twitterden sanalsex diye bir seI takip ediyor ordada malum resimler videolar felan paylasiliyor. Daha ona bir sey demedim ilk biraz akla ihtiyacim
Var ne yapayim simdi nasil davranmaliyim mantikli dusunemiOrum :43: off off ha demeyinki kendine bak ozen goster felan.. Cunki hepsini yapiyorum yaptimta. Bakimliyim, güzelim onla ilgileniyorum hic bir zaman reddetmedimde geldiginde. Beraber izlemeyi bile teklif etmistim. Bu olay disinda iyi birisidir, beninle ilgilenir sever, isteksiz felan degildir hatta sanki cok istekli doymuyormu anlamadim gitti. ama buna katlanamiyorum duzeltemiyorumda onu ne yapayimm ne olur bir sey diyin bana :43: nasil tepki veriyim :43: gerci soyleyince yine suclu ben olucam
Neden kontrol ediyorsun diye ama off off :((

herşeyi geçtim twiterdan takip etmek nedir herkese kendini rezil ediyorsun benide rezil ediyorsun demelisin bence takip listesini arkadaşlar görebiliyor cunku!

Ya Böyle kısa ve geçici bişey için ailenin huzuru bozma,kocan izlese izlesin sana zararı yok,kendine zarar verir

kötü birşey ama film izliyor diye boşanılması bana garip geldi . izlemesi hiç hoş değil ama takıntı yapmış belli . belki piskoloğa gitse düzelir .

Back
X