- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi tatlialirim
-
plates gercekten etki yapiyor mu ya benim hic inancim yok ona nedensevalla minnosluktan tosunluga evriliyorum
yetis ya plates, yetis ya limon suyu
Ay bendd tutamıyorum napcez kiloları bilmiyorum yataga gırınce kıyıya vurmus balına gbı hissediyorum kendımı bu kiloylacok basariliydi cekirge
eee napiyorsunuz daha da
ben elimden geldigi kadar bogazimi tutmaya calisiyorum
bugün giydigim pantalondan yola cikarak .. aglamayacagim tamam
Limon suyu diyetin kutsalıdrvalla minnosluktan tosunluga evriliyorum
yetis ya plates, yetis ya limon suyu
plates gercekten etki yapiyor mu ya benim hic inancim yok ona nedense
esim bugun bana diyr ki bana dogru gelirken gozbebeklerim buyuyor diyo korkuttum adamiAy bendd tutamıyorum napcez kiloları bilmiyorum yataga gırınce kıyıya vurmus balına gbı hissediyorum kendımı bu kiloyla
bi tane aldim.biraktim bogazima dizildiNo no no bu saatte tatlı yok evlat sakince elindeki tatlıyı bırak ve yatagına dön hemen
Adamıda mı yıcen napcanesim bugun bana diyr ki bana dogru gelirken gozbebeklerim buyuyor diyo korkuttum adami
esim bugun bana diyr ki bana dogru gelirken gozbebeklerim buyuyor diyo korkuttum adami
Ne bilim ben hiç yapmadım ısınamadım belkı severım yaparsam. Leslie ye baslamıstım sürekli evde olunca sıkıldım bu ara yapamıyorum kızımda izin vermıyor 10 dk ağlamaya başlıyotKizlar en plates sayesinde baya bir sekil almistim
tabi birakinca eski seklini aliyorsun ama cok diri ve fit gösteriyor insani
ilk dogumdan sonra yaptim, kalca seklim degisti ya
bi tane aldim.biraktim bogazima dizildi
Banada bugun diyo ki zayıflamışsın ama hiç kalçadan gitmemiş sanki överken gömdüoha bu nasil bir laftir
savas ciksa söylemem
Ne bilim ben hiç yapmadım ısınamadım belkı severım yaparsam. Leslie ye baslamıstım sürekli evde olunca sıkıldım bu ara yapamıyorum kızımda izin vermıyor 10 dk ağlamaya başlıyot
Banada bugun diyo ki zayıflamışsın ama hiç kalçadan gitmemiş sanki överken gömdü
Valla ben yemeyi çok sevıyorum mutsuzken acayıp mutlu edıp ruhuma ıyı gelıyor owwww tam ağor yaşamlardaki tosunlar gbı konustumYa ben yemek sonrasi bir paket cikola yedim
acilisi yaptim
ki normal düzenimde cikolata yiyemem tiksinirsim agir gelirdi
noliy bana ya
günün günah levelini ben gectim
Valla ben yemeyi çok sevıyorum mutsuzken acayıp mutlu edıp ruhuma ıyı gelıyor owwww tam ağor yaşamlardaki tosunlar gbı konustum
İnanır mısın yanından kalktıgım an uyanıyor yanında sessiz sessiz tepinsem nefes alısıma uyanıyor bu defaya kizin uyursa yapmaya calis, motivasyon isi
yaparsan seversin
ben de bir türlü yogoya baslayamadim, miskinlik var üzerimde
ama cocuklar gündüz uykusu uyumadigi icin platesi de biraktim artik
alti yildir düzenli yapiyordum, 4 aydir biraktim ve cidden halsizlik basladi
Hiç deme ya haldur huldur söylüyorNe yediriyonuz bu adamlara, yürek mi?
Bendd balık eşittir salya sümükbenim yasam felsefem yemeye dayali zaten
burcunuz ne kizlar?
ben bogayim da, ünümü herkes bilir
yemek esittir boga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?