- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.095
- 128
- Konu Sahibi tatlialirim
-
basak ama hic bir ozellgini tasimiyorum o nasil oluyosabenim yasam felsefem yemeye dayali zaten
burcunuz ne kizlar?
ben bogayim da, ünümü herkes bilir
yemek esittir boga
Hiç deme ya haldur huldur söylüyor
Bendd balık eşittir salya sümük
Kocam boğa sürekli yemek videosu izliyor deli
basak ama hic bir ozellgini tasimiyorum o nasil oluyosa
boga keyif duskunu oluyor biraz da
cok zekice ya. benim dana da oyle olsa ya lafin ardini onunu hic dusunmezBak benim herif asiri zeki bu konularda
popoma kat ciksam aaa senin popon cok ideal der
süper bir yalancidir kendisi. asla ama asla kendisini zor duruma düsürecek tek bir laf dahi etmez
dinlemese bile bu böyledir
elime koz vermiyor
Benımkı dd öyleydı doğruyu soyle kandırma benı dıye diye adamı bu hale getirdimBak benim herif asiri zeki bu konularda
popoma kat ciksam aaa senin popon cok ideal der
süper bir yalancidir kendisi. asla ama asla kendisini zor duruma düsürecek tek bir laf dahi etmez
dinlemese bile bu böyledir
elime koz vermiyor
mesela basaklar asiri titiz olur yok degilim oncu lider ruhlu olurlar yine degilim ozguven tavan olur ö sü yok ozguveninYükselen falan filan devreye giriyor
ya aslinda benim de tutmasi dikkatimi cekiyor, hani pek inanasim gelmiyor ama cogu da tutuyor
basaklari hic bilmem mesela ben tanidigim yok, annem basak geliba emin degilim
Olabülür kocamlada çk iyi anlasırım kavgamız eksık olmaz ama en iyi arkadasımdrAy bak ondan bana isindin sen
Kizim balik benim de
cok zekice ya. benim dana da oyle olsa ya lafin ardini onunu hic dusunmez
Acep doğum tarihin mi yanlısmesela basaklar asiri titiz olur yok degilim oncu lider ruhlu olurlar yine degilim ozguven tavan olur ö sü yok ozguvenin
Benımkı dd öyleydı doğruyu soyle kandırma benı dıye diye adamı bu hale getirdim
mesela basaklar asiri titiz olur yok degilim oncu lider ruhlu olurlar yine degilim ozguven tavan olur ö sü yok ozguvenin
babama cok ugrastim gec falan mi yazdirdin diye yok diyor. tembelim biraz ben duzen iyidir de bazen yazi okumaya bile üsenirimAcep doğum tarihin mi yanlıs
Olabülür kocamlada çk iyi anlasırım kavgamız eksık olmaz ama en iyi arkadasımdr
babama cok ugrastim gec falan mi yazdirdin diye yok diyor. tembelim biraz ben duzen iyidir de bazen yazi okumaya bile üsenirim
Alkışlar beyıne gelsinyok bu konuda hic degismesi, yeminli gibi
huyu bir kere adamin, ileriyi cok düsünüyor
öyle ama ne olursa olsun yaninda ki tek kisi o ay icim kaynadi gidim opim sunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?