- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
bitsin su viruste artik. valla butun duzen kacti okullarda acilmaz artik bu sene diye dusunuyorum zatenaynen, daha yeni girdi üc yasina
cevremde üc yasindan önce veriyorlar krese genelde
ben gec bile verdim sayilir, tam krese alismisti virüs yüzünden hersey kapandi
olsun kaldigimiz yerden devam edecegiz
Bende sevıyorum ama ara ara sorumluluklardan sıkılıyorum bekar günlerimi özlüyorum
Ay inşallah bitsin ya ramazanımız, bayramımız neseyle gecsınbitsin su viruste artik. valla butun duzen kacti okullarda acilmaz artik bu sene diye dusunuyorum zaten
bitsin su viruste artik. valla butun duzen kacti okullarda acilmaz artik bu sene diye dusunuyorum zaten
nasil siz rahat misiniz cevrenizde var mi vaka falanbenim kursum yakind aacilacak, okullar da öyle, yani eger birseyler degismediyse son durum bu
Vallahı aynı dertler kızım bızımle uyuyor heryerım ağrıyor artk bi kaç gündür yatagına yatırıyorum inşallah alısıray ben bekarligi özleyecek ara bulamiyorum kendimde
özledigim sey su aslinda
sabah sirt agrim olmadan yumusacik yataktan kalkmak
oglumla uyuyorum gercekten gece on kere uyaniyorum. böyle uyku uyunmaz ya cidden. Kiyamiyorum da bir yandan ama gelen gecen bana kiyiyor
bir de bazen yemek yapmayip keyfime bakma özgürlügümü istiyorum, mecburum ama hergün o mutfaga girilecek
nasil siz rahat misiniz cevrenizde var mi vaka falan
Hadi ya bu kadar çabuk mu toparlandı mı çevrenızbenim kursum yakind aacilacak, okullar da öyle, yani eger birseyler degismediyse son durum bu
Insin..Çıktı artk iner mi bilemem
Vallahı aynı dertler kızım bızımle uyuyor heryerım ağrıyor artk bi kaç gündür yatagına yatırıyorum inşallah alısır
Aslında benımde özlediğim o işte kafana gore davranamamk mecbursun bazı seylere yoksa bende evlılıgımde mutluyum
Hadi ya bu kadar çabuk mu toparlandı mı çevrenız
Neden olmasin.
Neden olmasin.
Vazgectim inme. Kal orda.Olmayadabilir, oladabilir.
Bizde oyle ama arttıkça artıyor inşallah toparlanr bütün dünya buda bir imtihan ne diyelim gecer inşallahDagilmadi ki toparlansin
yani illa ki vakalr var ama biz zaten 17 marttan beridir evlerdeyiz, o gün kapandi tüm okullar
bakalim son durum ne olacak simdilik bunu biliyorum
okullar en azindan acilir belki, magazalari da dört gözle bekliyorum yeter da
ben mi yedim vahsi hayvani, b*k yiyin emi
Aaa belki ikna ederdin be hemen vazgectınVazgectim inme. Kal orda.
Bizde oyle ama arttıkça artıyor inşallah toparlanr bütün dünya buda bir imtihan ne diyelim gecer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?