Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Kız bak yınedd senım için söyleyeyim
Ev araba yazlık alırdım sevdiklerime dağıtırdım bırazda. memur kafası işte

Bunlari lottosuz da insan bir sekilde zamanla aliyor zaten yav
napsak ki ban dert oldu simdi, cok para
ev tamam ama nasil bir ev, off en zevkli kismi da bu ya zaten, ic dekorasyonu nasil olacak, havuzu olacak mi
havuz varsa yardimci da lazim, evimde yabanci da istemem
zenginlik de zor bee

ben ne hayal edersem o olmuyor. en basit sey bile yarin surayi temizleyim.desem dahi olmuyor. esimin ailesinin yanina gitmek istemiyorum kac defa denedim bilerek hayal kurdum ciddi ciddi gitmedik. iyi seyleri de dusunemiyorum artik
Bahtsız bedevı amaaa daha çok uyanık bedevı hç

Am
amannn olmuyor işte bak tıkandın hemen

cidden su an kriz var diye hisse kovaliyor, hangi firma ne kadar düsüste onunla egleniyor yigidim
alip alip geri veriyoruz hisseleri korkudan
ama hakkini yemiyim vizyonu var, bütün arkadaslari bahceli ev aldi bir biz kaldik
bakalim gelecek gösterecek neler olacagini, ev almayacagimiz kesin ama

Hisse misse hiç bilmeyük o işleri enişte buyuk oynuyor heralde eşimde oyle ev para getirmez ama iş getirir modunda ev alırsak benım baskılarımla

ben ne hayal edersem o olmuyor. en basit sey bile yarin surayi temizleyim.desem dahi olmuyor. esimin ailesinin yanina gitmek istemiyorum kac defa denedim bilerek hayal kurdum ciddi ciddi gitmedik. iyi seyleri de dusunemiyorum artik

Ooo bir tikaniklik var sende
bu bilincini kirmaya calis, zincirleme olmus resmen
ara sira illaki böyle talihsizlikler olur ama hep olmaz

Hisse misse hiç bilmeyük o işleri enişte buyuk oynuyor heralde eşimde oyle ev para getirmez ama iş getirir modunda ev alırsak benım baskılarımla

Aynen ev is getirir, hem de ölü yatirim der
alip kiraya vermedikten sonra
daha büyük oynayamiyor, paramizim bir kismini hisselere yatiracagiz gibi ama, 30 sene sonra baya geliri oluyor iyi ihtimalleri düsünürsek

30 sene çok uzunn bi süre değilmi ya

emeklilik zamanindaki getirisine bakiyoruz
datlum sen bilmiyon akarken doldurcan, akmayacak hele gelince de diger musluklari acacaksin ki yaslilikta kendine yetebilesin, bizimkinin felsefesi
yasliligi cok düsünüyor
e zayif düsünce en azindan paramizla hallederiz diyor
öyle yani herkesin hayata bakisi farkli

Datludan ekonomi dersi 1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…