Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Bodrumdaydim yine, toz icinde kaldim
bugün hava cok güzeldi, cocuklari cikarttik
ee sizler nasilsiniz
Ne bodrummuş kız bitmiyor hee
Bende mutfaga gırıstım yavastan dip bucak yapayım hamıleyken yapmıstım 1.5 yıl olmus neredeyse
Havada bulutluydu balkona bıle çıkamadık

Ne bodrummuş kız bitmiyor hee
Bende mutfaga gırıstım yavastan dip bucak yapayım hamıleyken yapmıstım 1.5 yıl olmus neredeyse
Havada bulutluydu balkona bıle çıkamadık

Yaa bugün acikti hava, günes yakti hatta gözümü
rahat on cuval atilacak giysi var onlar atilmadan da yer acilmiyor
bugün de bir cuval ayakkabi ayirdim, bebek yatagi bir yanda, kullanilmayan oyuncaklar bir yanda
kaos cidden, midem bulanti tozdan esyadan
ha mutfaga ben de girdim acilip yenilmeyen bir sürü kavanoz ayikladim
yarin da devam
ayyy azicik gevseyelim ya, gün güzeldi ama

Benımkı sıradandı ya guzel veya kötü dıyemecegım asırı derecede bunalmıs durumdayım ne tarafa dönecegımı sasırdım

Ben daha beterim mi diyon yani
Benımkı aıle ve tatıl özlemi kaç aydr baharı beklıyorız simdidede 1 aydr evdeyız bunalmam oyle normal kı

Datlum ben snei her türlü gecerim bu konuda, ta almanyadayim
ne ailesi, ne tatili
gerci bu yaz icin planimiz vardi
bak ben gecen sene olk defa uzun kaldim , önceki senelerde bir haftaligina giderdim türkiyeye cocuklarla dinlenemedigim icin
ha öyle cok özleyen bir insan degilim aslinda, acayip kocamköylüyüm

Hiç deme ya sende haklısın sampiyon ama işte insan bulunduğu duruma göre beklentıye gıriyor bendd kocam köylüyüm emmeeeeee kocamda yoğun çalısıyor valla depresifim bugun her türlü kendımı savunup depresmeye devam edecegım

Savun baklava ben arkandayim biliyon
kac gündür benimki evde diye rahatim bende. calismaya baslayinca gözlerim kapidan ayrilmiyor, zaman gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…