- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Datludan ekonomi dersi 1
Evde zıt kutuplar olcek ki o gemi yürüsünyazin bir kenera
belki altimiza isiycez hic belli degil
benimki de cidden kendini asiri garantiye almakla mesgul
napalim aldik bir kere nikaha
Evde zıt kutuplar olcek ki o gemi yürüsün
Kesınlıklebir disi bir de irkek yetiyor zitlasmaya
Kesınlıkle
Uyudum kaldım bende yaay benden bu gece bu kadar, epey yorgunum
öpüyorum sizleri
Uykulu gözlerle bakıyorum şuanAksamın ilk mesajı benden olsun napıyorsunuz hanımlar
Aaa neden bebe mi varUykulu gözlerle bakıyorum şuanBi baygın bi baygın, sabahın 5'inde ayaktaydım
Ne bodrummuş kız bitmiyor heeBodrumdaydim yine, toz icinde kaldim
bugün hava cok güzeldi, cocuklari cikarttik
ee sizler nasilsiniz
Ne bodrummuş kız bitmiyor hee
Bende mutfaga gırıstım yavastan dip bucak yapayım hamıleyken yapmıstım 1.5 yıl olmus neredeyse
Havada bulutluydu balkona bıle çıkamadık
Benımkı sıradandı ya guzel veya kötü dıyemecegım asırı derecede bunalmıs durumdayım ne tarafa dönecegımı sasırdımYaa bugün acikti hava, günes yakti hatta gözümü
rahat on cuval atilacak giysi var onlar atilmadan da yer acilmiyor
bugün de bir cuval ayakkabi ayirdim, bebek yatagi bir yanda, kullanilmayan oyuncaklar bir yanda
kaos cidden, midem bulanti tozdan esyadan
ha mutfaga ben de girdim acilip yenilmeyen bir sürü kavanoz ayikladim
yarin da devam
ayyy azicik gevseyelim ya, gün güzeldi ama
Benımkı sıradandı ya guzel veya kötü dıyemecegım asırı derecede bunalmıs durumdayım ne tarafa dönecegımı sasırdım
Ben daha beterim mi diyon yaniBunlar hep rahatliktan ya, benim oglan kec kere yerlere isedi, en son ayakkabisina isedi
Ben daha beterim mi diyon yani
Benımkı aıle ve tatıl özlemi kaç aydr baharı beklıyorız simdidede 1 aydr evdeyız bunalmam oyle normal kı
Hiç deme ya sende haklısın sampiyon ama işte insan bulunduğu duruma göre beklentıye gıriyor bendd kocam köylüyüm emmeeeeee kocamda yoğun çalısıyor valla depresifim bugun her türlü kendımı savunup depresmeye devam edecegımDatlum ben snei her türlü gecerim bu konuda, ta almanyadayim
ne ailesi, ne tatili
gerci bu yaz icin planimiz vardi
bak ben gecen sene olk defa uzun kaldim , önceki senelerde bir haftaligina giderdim türkiyeye cocuklarla dinlenemedigim icin
ha öyle cok özleyen bir insan degilim aslinda, acayip kocamköylüyüm
Hiç deme ya sende haklısın sampiyon ama işte insan bulunduğu duruma göre beklentıye gıriyor bendd kocam köylüyüm emmeeeeee kocamda yoğun çalısıyor valla depresifim bugun her türlü kendımı savunup depresmeye devam edecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?