- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Bizde kapıda beklıyoruz her aksam halaylarla karşılıyorızSavun baklava ben arkandayim biliyon
kac gündür benimki evde diye rahatim bende. calismaya baslayinca gözlerim kapidan ayrilmiyor, zaman gecmiyor
Bizde kapıda beklıyoruz her aksam halaylarla karşılıyorız
Bak kıskandım seni şindiben direk cocuklari pasliyorum kendimi odaya kapatiyorum azicik dinlenmek icin
Bak kıskandım seni şindiayaklarını da uzatıyon mu hele de
Vaysssss çok havalı üffffUzatmak ne kelime, tavana dikiyorum
Hiç havalı olamamdm banada öğret be nasıl oluyor o işlerhavaliyimdir, evet
Sohbet seni çektide uyandırdı dımekcocuklari uyuturken uyumusum bisey var gibi uyandimyine uyku yok bu gece
almicaktim göya telefonu elime canim sıkılıyor kitapta kalmamis ilgimi cekenSohbet seni çektide uyandırdı dımek
Ne okudun en sonalmicaktim göya telefonu elime canim sıkılıyor kitapta kalmamis ilgimi ceken
Hiç havalı olamamdm banada öğret be nasıl oluyor o işler
kirlangic cigliklari ahmet umit yazari icim karardi ama yarim birakamama gibi bir huyum vaeNe okudun en son
almicaktim göya telefonu elime canim sıkılıyor kitapta kalmamis ilgimi ceken
Ay benım içimde oyle biri var ama hiç dısarı çıkaramadım yılların bastırılmıs duyguları işteyaa deme öyle
tüm havam kocama, evin icinde tam bir fingirdegim disarida da soguk cool bir havam var, ayarliyorum o isleri
kirlangic cigliklari ahmet umit yazari icim karardi ama yarim birakamama gibi bir huyum vae
Ay bende oyleyım yarım bırakamam ama bunalırımdakirlangic cigliklari ahmet umit yazari icim karardi ama yarim birakamama gibi bir huyum vae
hic fingirdek olamadim cok ozenirim.ama fitratttan buzdolabi gibiyimyaa deme öyle
tüm havam kocama, evin icinde tam bir fingirdegim disarida da soguk cool bir havam var, ayarliyorum o isleri
Bi yerde okudum sevmediğin yemeği yemene gerek yok demıstı yarım bırakılan kıtaplar için ve ben sevmedıgım yemegıde yerımya bende de tam tersi yarim biraktim onlarca kitap var =(
yooo sadece kitap degil yarim hicbisey bitmeden yeniyi acamamya bende de tam tersi yarim biraktim onlarca kitap var =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?