Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

yahu anlamiyorum cidden
ders vereyim size ben. kocana fingirdemeyeceksin de ne yapacaksin
ben sirf kocama fingirdemek icin evlendim ya
valla ver ders hic memnun degilim bu halimden. anneme cekmisim babamin annem hakkinda dedikleri aklima geliyor. simdilik iyiyiz ama bi 5 yil sonra iyice yastan dolayi buzlasirim heralde

Hiç duymadım filmi

Öyle sakin ki, ama cok güzel islenmis
bir genc kadin var vilayatten vilayete sürülüyor fahise diye, ama agzi var dili yok, herkes sarkiyor, güzelliginden bir yerde barinamiyor, en sonunda da zaten acliktan ölüyor
cok ama cok üzücü bir film, ilk izleyisim de degil

Dur bendr izleyeyim

valla ver ders hic memnun degilim bu halimden. anneme cekmisim babamin annem hakkinda dedikleri aklima geliyor. simdilik iyiyiz ama bi 5 yil sonra iyice yastan dolayi buzlasirim heralde

Kiz demee
aslinda esin senden memnunsa zaten problem yok
söyle ki ben esime cok asilirim,sadece evde degil alisveriste, arabada falan sevgiliyiz sonucta neden olmasin
evde de nazlanirim, mesela bana sinirlenemez kolay kolay
hemen güldürürüm cünkü taciz ederim illa ki yumusar
ya herkes böyle degil mi ki zaten, kucagina yatarim sürekli öperim falan
kedi gibiyim ya ben. sirnasmayi cok severim

ay yok yapamam ben memnun sikayetci degil cok gulsem bi göz kirpsam adamin eli ayagina dolasiyo

Bende oyle severım hele keyıflı olsam tam kedi moduna gecerım ama artk sıkıldım ha bire kovalamaktan adamım istemese uzun sure kardes kardes takılırım acayıp uzaklastım

Bende oyle severım hele keyıflı olsam tam kedi moduna gecerım ama artk sıkıldım ha bire kovalamaktan adamım istemese uzun sure kardes kardes takılırım acayıp uzaklastım
bu uzaklasma neden olur ki acaba kendimi de huzursuz hissediyorum boyle olunca

Ay ver valla ama özelddm ver bura olmaz evlenınce oyle olurum dedim herifim heves bırakmıyor bende saldım 1 2 aydr

civil civil her sartta kocama sarkmak benim hayat felsefem
ya ben gercekten ask kadiniyim, esim odun aslinda ciddi anlamda
baya baya actim ben onu, yüzünü güldürüyorum benden yana cok mutlu
tek sorun kizinca mangalda kül birakmam yakarim, o huyum da olmasa keske

ya o ise gelince ben beklemiyorum hic
beklersem o bekleyisin hic sonu gelmez
kendisi cok bilgisayar oynar aa burada kadin mi var demez, gözü görmez
hele aksam ben uyuyakalirim o ise oynamaya devam, e calisirken zaten erkenden uyuyoruz
ben kocavalamiyorum aslinda o konularda cok netin direk agzimla söylüyorum
yani naza cekmiyorum, ben onu yataga atiyorum hic utanmam

Açık açıkta yazılmıyor ki anacım kocam hevesımı kırdı bı kaç kez bende bi daha girişimdr bulunmadım ve talep etmekten sıkıldım peşindr dolanıp sırnasasım gelmıyor artk isteyen buyursun gelsım dıyorum ama halındrn memnun

ay yok yapamam ben memnun sikayetci degil cok gulsem bi göz kirpsam adamin eli ayagina dolasiyo

a aaa neden yapmiyon kiz kocan o senin yazik adama bak eli agayina dolasiyormus
kocam da kocam diye pohpohlarim, överim
bazen fazla ilgimden bunalmiyor da degil. ama yapacak birsey yok ben seviyorum

aynen yazilacak cok sey varda ben kacacak delik ariyorum mahsus bol tisort camasirsulu esohman giyiyorum dusun psikolojiyi

ya insanin modu bazen düser, arada olmasi normal insaniz haliyle
moralimiz bozuk olur
ama benim fark ettigim ne kadar ara verirsen gercekten iyiye gitmiyor, daha da uzaklasiyor insan
ben bunu cok net gözlemledim, ara verince ben de uzaklasiyorum
aslinda cinsellik baya baya önemli, olmadigi zamanlarda daha mutsuz oluyorum
hele ki arkadas moduna girersek evden atasim geliyor, ay bi git be falan oluyorum
evde sanki bosuna besliyorumusun gibi uzaklasiyorum
bu duruma da gelmemeye calisiyorum

a aaa neden yapmiyon kiz kocan o senin yazik adama bak eli agayina dolasiyormus
kocam da kocam diye pohpohlarim, överim
bazen fazla ilgimden bunalmiyor da degil. ama yapacak birsey yok ben seviyorum
kendimi iteleyim bi bakalim heyecan katalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…