- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Hiç duymadım filmiben bilgisayardan yaziyorum, bir yandan da yesilcam izliyorum
off cidden cok üzücü ya, yatik emine diye bir film, cidden toplumun ikiyüzlülügüne sövüyorum su anda
Ay benım içimde oyle biri var ama hiç dısarı çıkaramadım yılların bastırılmıs duyguları işte
hic fingirdek olamadim cok ozenirim.ama fitratttan buzdolabi gibiyim
valla ver ders hic memnun degilim bu halimden. anneme cekmisim babamin annem hakkinda dedikleri aklima geliyor. simdilik iyiyiz ama bi 5 yil sonra iyice yastan dolayi buzlasirim heraldeyahu anlamiyorum cidden
ders vereyim size ben. kocana fingirdemeyeceksin de ne yapacaksin
ben sirf kocama fingirdemek icin evlendim ya
Bi yerde okudum sevmediğin yemeği yemene gerek yok demıstı yarım bırakılan kıtaplar için ve ben sevmedıgım yemegıde yerım
Hiç duymadım filmi
Dur bendr izleyeyimÖyle sakin ki, ama cok güzel islenmis
bir genc kadin var vilayatten vilayete sürülüyor fahise diye, ama agzi var dili yok, herkes sarkiyor, güzelliginden bir yerde barinamiyor, en sonunda da zaten acliktan ölüyor
cok ama cok üzücü bir film, ilk izleyisim de degil
valla ver ders hic memnun degilim bu halimden. anneme cekmisim babamin annem hakkinda dedikleri aklima geliyor. simdilik iyiyiz ama bi 5 yil sonra iyice yastan dolayi buzlasirim heralde
Ay ver valla ama özelddm ver bura olmazyahu anlamiyorum cidden
ders vereyim size ben. kocana fingirdemeyeceksin de ne yapacaksin
ben sirf kocama fingirdemek icin evlendim ya
ay yok yapamam benKiz demee
aslinda esin senden memnunsa zaten problem yok
söyle ki ben esime cok asilirim,sadece evde degil alisveriste, arabada falan sevgiliyiz sonucta neden olmasin
evde de nazlanirim, mesela bana sinirlenemez kolay kolay
hemen güldürürüm cünkü taciz ederim illa ki yumusar
ya herkes böyle degil mi ki zaten, kucagina yatarim sürekli öperim falan
kedi gibiyim ya ben. sirnasmayi cok severim
Bende oyle severım hele keyıflı olsam tam kedi moduna gecerım ama artk sıkıldım ha bire kovalamaktan adamım istemese uzun sure kardes kardes takılırım acayıp uzaklastımKiz demee
aslinda esin senden memnunsa zaten problem yok
söyle ki ben esime cok asilirim,sadece evde degil alisveriste, arabada falan sevgiliyiz sonucta neden olmasin
evde de nazlanirim, mesela bana sinirlenemez kolay kolay
hemen güldürürüm cünkü taciz ederim illa ki yumusar
ya herkes böyle degil mi ki zaten, kucagina yatarim sürekli öperim falan
kedi gibiyim ya ben. sirnasmayi cok severim
bu uzaklasma neden olur ki acaba kendimi de huzursuz hissediyorum boyle oluncaBende oyle severım hele keyıflı olsam tam kedi moduna gecerım ama artk sıkıldım ha bire kovalamaktan adamım istemese uzun sure kardes kardes takılırım acayıp uzaklastım
Ay ver valla ama özelddm ver bura olmazevlenınce oyle olurum dedim herifim heves bırakmıyor bende saldım 1 2 aydr
Bende oyle severım hele keyıflı olsam tam kedi moduna gecerım ama artk sıkıldım ha bire kovalamaktan adamım istemese uzun sure kardes kardes takılırım acayıp uzaklastım
Açık açıkta yazılmıyor ki anacımbu uzaklasma neden olur ki acaba kendimi de huzursuz hissediyorum boyle olunca
ay yok yapamam benmemnun sikayetci degil cok gulsem bi göz kirpsam adamin eli ayagina dolasiyo
aynen yazilacak cok sey vardaAçık açıkta yazılmıyor ki anacımkocam hevesımı kırdı bı kaç kez bende bi daha girişimdr bulunmadım ve talep etmekten sıkıldım peşindr dolanıp sırnasasım gelmıyor artk isteyen buyursun gelsım dıyorum ama halındrn memnun
bu uzaklasma neden olur ki acaba kendimi de huzursuz hissediyorum boyle olunca
kendimi iteleyim bi bakalim heyecan katalima aaa neden yapmiyon kiz kocan o senin yazik adama bak eli agayina dolasiyormus
kocam da kocam diye pohpohlarim, överim
bazen fazla ilgimden bunalmiyor da degil. ama yapacak birsey yok ben seviyorum
aynen yazilacak cok sey vardaben kacacak delik ariyorum mahsus bol tisort camasirsulu esohman giyiyorum dusun psikolojiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?