Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

İyiyim ya inanmazsınnn bugunde evdeydık   örgü ördüm oturdum oyle gunu gecırdım sen naptın nasılsın

Ben bugün ayaktaydim baya, günesliydi hava. Bu aralar gercekten hava cok güzel
normalde 8 de kahvalti yapardik, simdi ise neredeyse öglen 12 de yapiyoruz, balkonda yaptik kahvaltiyi bugün
birkac saat ev isi yaptiktan sonra disari cikarttik cocuklari
epeyce eglendiler enerjilerini attilar, eve geldik sonra ben yürüyüse ciktim
yemek yedim, üzerine tatlimi da yedim
pisman olmak icin hazirim yani
ayyy bu karantina bana cok iyi geldi yaaa, uzun süredir 12 de kahvalti yapmamistim
cocuklar sabahlari o kadar güzel oynuyor ki hemen kalkmiyoruz
ya senelerdir böyle yatak keyfi yapmamistik bu bakimdan ilkleri yasiyoruz
cocuklar büyüdükce vallahi rahatladik

Son düzenleme:
Ohhhh darısı bana mutluluğunuz daim olsun. Burda hava hala soğuk cayır cayır kombi yanıyor erken uyanmalara devam. Minnosum babasını çok özlüyor o yuzden gun boyu mutsuz ve ağlak kafam dağılsın dıye abıdık gubıdık işler yapıyrm ama sarmıyor

Aynen darisi basina, ilk zamanlari bilirim
büyüdükce rahatliyorsun inan. büyüdükce daha zor diyenler de var, bakis acina bagli
bence cok daha kolay, hele anlamsiz aglamalar bitiyor, inat bitiyor
bugünlere cok sükür, tuvalet egitimindeyiz, yine ayakkabilara cis capildi, sabahtan beridir cisli kiyafetlerle ugrasiyorum, ic camasina kaka bile yapti, olsun alisacak
bir bucuk yasindaydi dimi kizin?
ona göre aklima gelen birsey varsa yazayim

Cişli durumlarda zor ama sonrası rahatlık. Halıları topla salsın her yere
1 yaşında acayip huylar edınıyor telefon vermem için saatlerce ağlayabılır ben vermiyorum sağolsun babası guyaaaaa daha iyi olacagı na inandıgı için ağlamasın dıye her istediğini yapıyor aramızda çatısmaya neden oluyor ben ağlamasına izin verdiğim için sert despot kötü anne oluyorum

Baklavadeseni yere bahtaniye serip patates yuvarlama yarimasi yapsaniz, ne bileyim o yaslarda böyle seyler hoslarina gider
sen yuvarla o kossun alsin geri getirsin. ben ellerine kalem kagit verirdim kücükken hoslarina gidiyordu
evet havalar burada da epeyce soguktu kaloriferlerin derecesini arttirmistik uzunca bir süre öye idare ettik, nihayet günes acti

İnan çok rahat bır anneyım herkea sasırıyor rahatlıgıma ilk bebegım diye evham yapmamı bekledıler aksine pek rahatım dağıtsın döksün düşsün evde istediği tabı belli sınırları var herseyı verırım saatlerce cekmeceleri karıstırıp oynar oynatırım kitap okurum sarkı tekerleme hergun söylerız ama yetmıyor kızıma evde bunaldı çocuk açık hava istiyor

tatlialirim aman buyusun rahatlayım artk ya çocuk oldu olalı hep depresıfım anne olmak bana zor geldi hazırım sandım ama değilmişim. Kısmet artk Büyütecegız ama 2. Bebeyı hıc düşünemiyorum hafızamı kaybedip bu gunlerı unutmam lazım

hali zaten kullanmiyorum, iki cocuklu eve hali ne lazimmis, oyun bahtaniyeleri var üzerine icine bisküvi kirilmislar o da camur gibi dökülmüs, sürekli yikiyorum zaten camasir falan, önemli degil
biz telefon veriyoruz ya, mesela yemek yemem gerekiyorsa, tuvalette rahat birakmiyorsa veriyoruz, simdi baya baya azattik hatta, evet vermesek daha iyiydi ama biz de insaniz bir yerde, yeri geliyor bir lokma yemek yedirtmiyorlardi
biz bir de cocuklar icin olan tabletlerden aldik ikisine, saatini ayarlayabiliyorsun, yas sinirlamasi var, günde kac saat olacagina ne kadar olacagina sen karar veriyorsun, icinde uygulamalar, cizgi filmler, kitap bile var
biz bunu memelekete giderken saatlerce arabada oturuyorlar, ucakta da eglenirler diye de aldik ama evde de kullaniyoruz
bagimli degiller, illaki agliyorlar telefon diye yeri gelince duruma bakarak veriyoruz
mesela tuvaletten koruyordu tuvalet yapma sarkilari acip izlettim, cok sükür su son haftadir yendi bu korkuyu yavas yavas
yani herseyi dozunda yapmaya calisiyorum, kizim bu sekilde büyüdü toplama cikarma ve de tüm alfabeyi bastan sona yazabiliyor, seneye okula baslayacak
ay büyürken zor oluyor ama meyvelerini topluyorsun
kizim alti yasina mart ayinda girdi, kendi baslarina sütlerini koyup biskuvilerini batira batira yiyorlar bana sormadan, kendi düzenlerini oturttular ay ne rahatlim varmis yaaa

Ay tam tersi manyak bir anneydim, yani cok üstüne titrerdim ilk bebegimde
baya baya, muhtemelen lohusa depresyonuna da girmistim
odadan odaya bile gecirirken irkilirdim yüzüne rüzgar yapmasin diye
o stresli zamanlarim gecti, hele ikincide hic kasmadim ama yapi itibariyle cocuk konusunda fazla stres yapiyorum
ha kirip dökmeye ben de birsey demem, ev onlarin

ya aslinda iki bebe ayni anda büyürse ileride cok rahat oluyor
ben hamilelikte cok cekmeme ragmen ikinciyi yaptim
beraber öyle güzel oynuyorlar ki..
ama tabi bu sürecte cildimde stresten birseyler cikti, saclarim beyazladi, hafizam zayifladi
ama toparlayacagim insallah
kolay degil insan büyütmek hele de tek basina

Zaten devır teknoloji devrı uzak tutmak ne mümkün dozunda olması lazım. Evimize tv almadık özellikle eşim istemedi ama en çok ta kuralları yıkan kendısı. Ceremesini çeken ben işte. Ay biz halısız yapamıyoruz ya alısmısz eşime kalsa komple evi halıyla kaplatır

Eşimin çalısma saatlerı az olsa düşürdüm ama maalesef yoğun çalısıyor çok yoruluyor adamı zor ayakta tutuyorm ki çogu kez basarıısz oluyorum. Yardım edecek kimse olmayınca hiç istemiyorum kızımda çok üzüldüm çok yıprandım çol sevıyorum ama zor bı bebe

Tam tersi esim de haliyi hic sevmez
sonunda istedigi oldu, halilari hep kaldirdim mecburi, toza alerjim cikti cocuklari büyütürken, hayatin cilveleri
bizde tv var ama netflix izliyoruz bir de cizgi film
film izlerken aciyoruz, kanal falan bakmiyoruz
aslinda film izlemesi olmasa ben de televizyonu kaldirmak isterdim, cocuklar da kullaniyor kaldiramam
azicik büyüyünler, okullu olsunlar daha az kullaniriz gibime geliyor

aynen benimkinin sirf ise gidip gelmesi 3 saat, e iste de epey kaliyor dogal olarak, ki haftasonlari da calisiyordu ayda en az bir haftasonu calisiyordu
diyorum ya karantina bize cok iyi geldi
ama hamilelikte zordu daha ziyade, bebek bakiminda da zordu uykusuzluk yorgunluk
bir cesaretle yaptim hallettim esim aslinda ikinciyi istemiyoru bu yüzden
valla seneler nasil gecmis, ben 7 ay falan kusup serum yemek zorunda kaliyordum
hamileligim cidden agir geciyordu, ikinci hamilelikte hasteneye yatamadim kizim var diye hatta
bakacak kimse yok, evde kaldim
öyle böyle bugünlere geldim cooook sükür
ama simdi baktikca herseye degmis

Aynen bizde belli yayınları izliyoruz ama bebe az daha büyüsün kuracagım bi tv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…