- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Ne zor dımı anne olmak ah ah ah varlıklarına bin şükür bi şapsik gülüş herseyı unutturuyoraynen benimkinin sirf ise gidip gelmesi 3 saat, e iste de epey kaliyor dogal olarak, ki haftasonlari da calisiyordu ayda en az bir haftasonu calisiyordu
diyorum ya karantina bize cok iyi geldi
ama hamilelikte zordu daha ziyade, bebek bakiminda da zordu uykusuzluk yorgunluk
bir cesaretle yaptim hallettim esim aslinda ikinciyi istemiyoru bu yüzden
valla seneler nasil gecmis, ben 7 ay falan kusup serum yemek zorunda kaliyordum
hamileligim cidden agir geciyordu, ikinci hamilelikte hasteneye yatamadim kizim var diye hatta
bakacak kimse yok, evde kaldim
öyle böyle bugünlere geldim cooook sükür
ama simdi baktikca herseye degmis
Ne zor dımı anne olmak ah ah ah varlıklarına bin şükür bi şapsik gülüş herseyı unutturuyor
Karın kasların neden yırtıldı ki bende üçüncüyü hiç hiç düşünmüyorum 2.yide senelerrrr sonraBenimkileri bir görsen var ya, abla kardes yaptiklari dayanismalar beni benden aliyor
ama ilk seneler zorluyor
biz ücüncüyü düsünmüyoruz , spiral taktirdim
korkuyorum da bir yandan yine de
ayni seyleri yasamak istemiyorum, ki karin kaslarim yirtildi benim hamileliklerde, ameliyat olacagim yine de bekliyorum cocuklarin büyümesini
bir hamileligi daha kaldiramam
tatlialirim bide beni en çok sinirlendıren sey herseyı annelere yüklenilmesi. Sanki sinirlerimiz alınmıs her daim sevgi pıtırcığı modunda olmalıyız kızmak yorulduğunu hissetmek ne haddimize. Böyle bi akım oluşmus resmen sosyal medyada herkes süper ana
Ayy Allah korusun dikkatli olup gerisini Allah a bırakmak sart. Olaylar sanıyelık olusıyor gercekten ne yapsak olacagın önüne gecemiyoruzevet var öyle birsey
ne zaman maruz kalsam sinirim bozuluyor mesela sacma sapan seylere bagirirken buluyorum kendimi
esim de inanma sunlara diyor
ha bir de her cocuk cidden farkli
cocugu kolay olaylar da vardir illa ki onlara birsey koymaz
ben bu yüzden telefon da veriyorum, cikolata da veriyorum
yeri gelince kiziyorum, cünkü yeri gercekten geliyor, öyle tehlikeli seyler basimiza geliyor ki kizmazsak olmaz
kizim kücükken normalde tüm prileri kapatiriz isimiz vardi acti birini, duvalr deliyorduk sen al civiyi sok prize iki saniye icinde
bir gece hastanede yatmisti babasiyla ne olur ne olmaz diye kalbini dinlediler, ben de evde oglumla kaldim
oglum emiyorken ehliyete baslamistim mecbur, kres yolunda bebekle yagmurda iki cocukla kalmak cidden berbat
zordu yani ama sonu güzel
hepsi gecmiste kaldi
Karın kasların neden yırtıldı ki bende üçüncüyü hiç hiç düşünmüyorum 2.yide senelerrrr sonra
Zor gecmıs gercekten. Ay evet operasyon lazım önce sağlık düzelir inşallah koronadan kurtulaydıkben zaten kücük bir kadinim, ama hamilelikte karnim devasal büyüdü
bazi kücük kadinlarin göbegi de kücük olur bende öyle olmasi, 4 kilo dogurdum kizimi üzerine ama icim cok darmis
parcalandi yani cok yirtildi kaslar karin büyüdügü icin
yürüyemiyordum, karnimi tutarak yürüyordum son zamanlarda
ikinci hamilelikte bir ay erken aldi doktor oglumu bu yüzden
sabah yediye kadar uyumadigimi bilirim bir gün, ayakta duramiyordum ip
simdi kaslarim ayrik, dikilmesi lazim
ic organlar kendini disari atiyor göbek gibi, göbek deligim de bozuldu. galiba fitik
bu sene doktora gidecektim korona cikti, kisa operasyon düsünüyordum
Zor gecmıs gercekten. Ay evet operasyon lazım önce sağlık düzelir inşallah koronadan kurtulaydık
Çin tüm dünyayı yıktı butun planlar iptalSenelerdir göbegi kamufle ediyordum, cin gercekten bu sefer cok damarima basti
bu sene benim senem olacakti
ameliyat olacagidim ya
Çin tüm dünyayı yıktı butun planlar iptal
Hele gecen yatık emine miydi onu izledimNeyse küfür yok
Hele gecen yatık emine miydi onu izledim
Gecmiş yıllardaki filmlerde ve gunumüzdeki bir çok yapımda dini asagıladıklarını düşünüyorum. Evet emine asagılayan kesım yobaz cahıl leş bi kesim. Ama islamıyeti harcamalarını kaldıramıyorım. Halbuki islamıyet insanı her türlü kabul edıyor kimseyı kınamayın yardım edin elinizi uzatın kımsenın ayıbını ortaya çıkarmayın diyor hersey kulla Allah arasındadır bizi yargılacak olan Allahtr deyıp sus dedikodu yapma kul hakkınangirme diyor ama filmlerde hep kötü insanlar namaz kılıp abdest alıyorne düsünüyorsun peki
Gecmiş yıllardaki filmlerde ve gunumüzdeki bir çok yapımda dini asagıladıklarını düşünüyorum. Evet emine asagılayan kesım yobaz cahıl leş bi kesim. Ama islamıyeti harcamalarını kaldıramıyorım. Halbuki islamıyet insanı her türlü kabul edıyor kimseyı kınamayın yardım edin elinizi uzatın kımsenın ayıbını ortaya çıkarmayın diyor hersey kulla Allah arasındadır bizi yargılacak olan Allahtr deyıp sus dedikodu yapma kul hakkınangirme diyor ama filmlerde hep kötü insanlar namaz kılıp abdest alıyor
Gercekten oyle bence en buyuk sorun saygı duyulmaması insanı oldugu gbı kabullenememk. Herkes haddını sınırını bilse dünya daha yasanır olacakIslamiyeti herkes harciyor
yani herseye alet ediliyor ona bakarsam, bu film islamiyeti harcamaktan ziyade toplumun asil yüzünü gösteriyor, ki dogru da gösteriyor
kültür olmus bircok seyi islamla karistirmamak da lazim, ama malesef islam artik bir marka gibi birilerinin elinde, dilinde
sort giydi kiza tokat atanlar mi dersin, basörtüye yobaz diyenler mi dersin
islamiyet böyle birsey degil, ben biliyorum, sen biliyorsun ama artik bunun farkinda olmayanlar cogunlukta
Gercekten oyle bence en buyuk sorun saygı duyulmaması insanı oldugu gbı kabullenememk. Herkes haddını sınırını bilse dünya daha yasanır olacak
Ne felsefe yaptık gece gecedünya imtihan yeri zaten
ben yurt disinda bunun ceremesini cekiyorum
yani adamin birinin yaptigi bir yanlisi o adama degil de Türklere, müslünlara yüklüyorlar
hakkimiza da giriyor böyle kötü insanlar
aman ya birak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?