- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Şimdi efenime söyleyeyım türk hanımları salonu mikemmel sekıldd dayayıp döşeyıp kapıya bir kilit vuruyorlar çok möhöm misafir gelince açarlar. Oturma odasıda standart bı oda maaile orda takılıyorlar fark bu
Kesınlıkle ürkütücü ve hala yapanlar var 25 yas civarında olanlar yapmamaya basladılar artk. Bizimde sadece salon var istisnasız ilk defa gelenler soruyor salonumu kullanıyorsunuz.Evet onu biliyorum, dünyanin en sacma olayi
2000 lilerin acaba bundan haber var mi?
öyle tanidiklarim var, kilitli kapilar ardinda kiristallerle dolu bir dünya, bozulmamis isleme kilifli yastiklar, ve parilti, ve isik ve parilti
cocuklar da oturma odasinda cekyatta falan yatiyor
ay cidden cocugun hic degeri yokmus, misafir icin oda kapatiliyor evde, ev halki giremiyor
o odalarin kokusu bile baska oluyor ya, ürkütücü aslinda
Kesınlıkle ürkütücü ve hala yapanlar var 25 yas civarında olanlar yapmamaya basladılar artk. Bizimde sadece salon var istisnasız ilk defa gelenler soruyor salonumu kullanıyorsunuz.
evin heryerine girip cikiyorlar kilitli hicbir yer yok
bu yil hatta salon takimimida elden cikardim koltuklar tv baska birsey yok.
Aynen valla bebelere alan lazım bizim oturma odasında minder ve halı var. Kuzucugum orda oynuyor orda takılıyorAy cidden ya cok gereksiz, iyi ki bu nesil bu gelenegi devam ettirmiyor
evin cocuklarina yer acin
cocuk odasi büyük arti, cocuklar hele büyüyünce cok daha zaruri bir ihtiyac haline dönüyor
kendilerine özel alanlara ihtiyac duyuyorlar
biz burdayiz yani, o yüzden yenileme falan düsünüyorum
Aynen valla bebelere alan lazım bizim oturma odasında minder ve halı var. Kuzucugum orda oynuyor orda takılıyor
Ah bu sıpalaray bizimkiler evi isgal ettiler zaten
yatak odamda yemek yememeleri gerektigine ancak inandirdim, kovuyorum oradan direk
bakteri gibi döke saca evde geziniyorlar, yerim onlari
Ah bu sıpalar
hayir hic ayri oturma odam olmadi salondaki gumusluk bufe masa sandalye cikardimSenin de mi iki oturma odan var?
salon takimini evden cikardim diyorsan iki tane oturma takimin mi vardi demek oluyor bu?
hayir hic ayri oturma odam olmadi salondaki gumusluk bufe masa sandalye cikardim
iki tane mi olsun istiyorsunay iki tane var deseydin hemen esime dram yapmaya kosacaktim, icimi rahatlattin kiz
Alışmak iyidir iyi yoksa huniyi takarızEvimde iki gün yasayip kalpten gidecek insanlar vardir buna eminim
bünyem alisti benim
iki tane mi olsun istiyorsun
Ay benım canım kocamda masaya takmıs durumda mutfaktakı yetermıs nıye almısız gıcık oluyormushayir hic ayri oturma odam olmadi salondaki gumusluk bufe masa sandalye cikardim
haaa Allahim yaHayir , yazar burada fakirlige vurgu yapacakti
Alışmak iyidir iyi yoksa huniyi takarız
ama gercekten sık misafirin gelmiyorsa yemekli hic gerek yok. daha da birseyler cikarmak istyorum ama bakiniyorumAy benım canım kocamda masaya takmıs durumda mutfaktakı yetermıs nıye almısız gıcık oluyormusAllahtan vitrin felan almadık
Hadi kız hevesın kursagında kalmasın de ki orfakı evlerde hep 2 tane varmıs hatta mutfagada L koltuk koyuyorlarmış at kendını yataga ağla basla dram yapmayaHayir , yazar burada fakirlige vurgu yapacakti
Ohooooooo bakımlar felan he neler aldın heletaktim ki ben
yavastan cikarip yerine koyuyorum ama
bugün cilt bakim ürünleri aldim
icim kipir kipir hepsini birden yüzüme sürmemek icin zor duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?