Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Evet onu biliyorum, dünyanin en sacma olayi
2000 lilerin acaba bundan haber var mi?
öyle tanidiklarim var, kilitli kapilar ardinda kiristallerle dolu bir dünya, bozulmamis isleme kilifli yastiklar, ve parilti, ve isik ve parilti
cocuklar da oturma odasinda cekyatta falan yatiyor
ay cidden cocugun hic degeri yokmus, misafir icin oda kapatiliyor evde, ev halki giremiyor
o odalarin kokusu bile baska oluyor ya, ürkütücü aslinda

Kesınlıkle ürkütücü ve hala yapanlar var 25 yas civarında olanlar yapmamaya basladılar artk. Bizimde sadece salon var istisnasız ilk defa gelenler soruyor salonumu kullanıyorsunuz.

Kesınlıkle ürkütücü ve hala yapanlar var 25 yas civarında olanlar yapmamaya basladılar artk. Bizimde sadece salon var istisnasız ilk defa gelenler soruyor salonumu kullanıyorsunuz.

Ay cidden ya cok gereksiz, iyi ki bu nesil bu gelenegi devam ettirmiyor
evin cocuklarina yer acin
cocuk odasi büyük arti, cocuklar hele büyüyünce cok daha zaruri bir ihtiyac haline dönüyor
kendilerine özel alanlara ihtiyac duyuyorlar
biz burdayiz yani, o yüzden yenileme falan düsünüyorum

evin heryerine girip cikiyorlar kilitli hicbir yer yok
bu yil hatta salon takimimida elden cikardim koltuklar tv baska birsey yok.

Aynen valla bebelere alan lazım bizim oturma odasında minder ve halı var. Kuzucugum orda oynuyor orda takılıyor

Ay benım canım kocamda masaya takmıs durumda mutfaktakı yetermıs nıye almısız gıcık oluyormus Allahtan vitrin felan almadık
ama gercekten sık misafirin gelmiyorsa yemekli hic gerek yok. daha da birseyler cikarmak istyorum ama bakiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…