Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

arkadas bu nedir ya, tarzlik bir olay degil ki, izleyecen gülecen
ciddi hayal kiriklisiniz su an
basitce bir film, güldük dedim yani, nobel filmi istiyorsaniz o baska tabi
Ayyy ne alaka ki herkesin güleceği şey farklı olabılır
Geliyor klasık bi söz yakala
Renkler ve zevkler tartışılmaz

Yine günesli bir gün yine bitkin bir ben
belli oldu adet öncesi döneme girmis bulunmaktayim, deli danalar gibi ne yiyem ne yiyem diye dolaniyorum evde
bugün tüm halilarimi hediye verdim birisine, aldi gitti
yanina da bebek yatagiyla, bebek salincagi gibi birsey verdim
gün güzel gecti yani

Çok şükür burasıda güneşliydi balkon sefası yaptık. Aylık alışveriş yapıldı hepsini dezenfekte etmek uzun sürdü. Ne iyi olmuş fazlalıkları vermen. Fazla esya insanda bir kambur halind geliyor bence az ve öz olmalı adet döneminde bende oyleyım ya tatlı çok fena yıyesım geliyor

Kiz ben dezenfekte etmiyorum, direk buz dolabina
ay bugünden beri ayaklarim sizliyor, kisa bir yürüyüse ciktik ama ayakta uyuyordum, belli oldu iste geliyor gönlümün efendisi
yemek de yapmadim, hazir hamburger almistim onlari yedik, yulafli meyve falan yaptim
ay ne yoruldum bee, kursum baslamadan su bodrumu bir halledebilseydim
yakinda olsan senin kiza da oyuncaklari verirdim ne güzel olurdu
minimalist olma yolunda ilerliyorum zaten ama uzun bir sürec, herseyden bir anda kurtulamiyor insan
cok sükür bugünlere yaa

Önce olsa bende direk yerleştirirdim ama simdi virüs dolanıyor dıye tedbır benden takdir Allah tan deyıp dezenfekte ediyorum. Ay fazla esya benımde var esim müdahale etmese çoktan çoğu seyı elden çıkarırdım ama ah ah tek basıma karar vermemk istemez esya konusunda
Ay önce çok etkılenmezdım adet olurken anne olduktan sonra tam bir saatli bomba haline geliyorum mutsuz ve sinirli o hafta su gbi gecsın istiyorum

ben hep böyleydim adet öncesi sürecte, bir ara bitkisel sakinlestirici kullanmistim
bazi aylar cok ama cok zor geciyor, gercek anlamda deliriyorum, asiri sinirli oluyorum
bayadir bu haller yok ama yasdigim zamanlarda cidden dünya alt üst oluyordu
virüs var evet elleri yikiyoruz, aldigim her seyi dezenfekte etmiyorum ama zaten yemeden önce yikiyoruz hep en azindan gönlümü rahatlatiyorum
bak ben eski istifcilerdenim, cöpümü dahi atamazdim ama bu güzel bir huy degil
esyaya cok deger verme, ayrilamama insani kisitliyor, boguyor bir yerde
zor olsa da vere vere alistim hala da aklim kalmiyor degil
hele bugün de icim bir ciz etti, duygusal olarak bagkaniyorum cünkü
youtube de obsessive komplussive cleaners var, onu izledikce rahatlarim ben, istifcilik huyumdan bu sekilde vazgectim desem yeridir, bakis acimi degistirdi
esya dolu bir mekan da ne yaparsan yap karisik ve pis gözüküyor bir zaman sonra
ay önceden herseyi saklardim bir de yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…