- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Hadi ya kız nıye saklardın amannn napcan ya ben atmayı sevıyorum yada vermeyı ama şuan evde fazlalıklar var bahar temızlıgı yaparken toplayıp toplayıp vakfa verecegım atılacakları atacagım yıne. Dönem dönem sende yap birikmeden vermek daha kolay. Biriktikçe daha çıkılmaz bir hal alıyor. Ay bi ara bende izliyordum izleyıp gaza gelıyprdum. Bende ıvır zıvır ip boncuk vs bırıktıtırm mesleki deformasyonben hep böyleydim adet öncesi sürecte, bir ara bitkisel sakinlestirici kullanmistim
bazi aylar cok ama cok zor geciyor, gercek anlamda deliriyorum, asiri sinirli oluyorum
bayadir bu haller yok ama yasdigim zamanlarda cidden dünya alt üst oluyordu
virüs var evet elleri yikiyoruz, aldigim her seyi dezenfekte etmiyorum ama zaten yemeden önce yikiyoruz hep en azindan gönlümü rahatlatiyorum
bak ben eski istifcilerdenim, cöpümü dahi atamazdim ama bu güzel bir huy degil
esyaya cok deger verme, ayrilamama insani kisitliyor, boguyor bir yerde
zor olsa da vere vere alistim hala da aklim kalmiyor degil
hele bugün de icim bir ciz etti, duygusal olarak bagkaniyorum cünkü
youtube de obsessive komplussive cleaners var, onu izledikce rahatlarim ben, istifcilik huyumdan bu sekilde vazgectim desem yeridir, bakis acimi degistirdi
esya dolu bir mekan da ne yaparsan yap karisik ve pis gözüküyor bir zaman sonra
ay önceden herseyi saklardim bir de yaa
Kesinlikle kalabalık evde temızlık çok zor oluyor. Evimde toplasan 10 tane dekoratif ürün yoktur. Toz almak felan şipşak biter hemen. Ama yınede nasıl sadeleştirsem diye düşünüyorum. Mutfagım bıraz kalabalık oda. Tezgahımı bosaltmak istiyrm ama dolaplar kullanıslı degıl hala bulamadm nasıl düzenleyeceğimi.esya dolu bir mekan da ne yaparsan yap karisik ve pis gözüküyor
Kesinlikle kalabalık evde temızlık çok zor oluyor. Evimde toplasan 10 tane dekoratif ürün yoktur. Toz almak felan şipşak biter hemen. Ama yınede nasıl sadeleştirsem diye düşünüyorum. Mutfagım bıraz kalabalık oda. Tezgahımı bosaltmak istiyrm ama dolaplar kullanıslı degıl hala bulamadm nasıl düzenleyeceğimi.
Benımde işte küçük bulasık sepeti bi iki baharatlık çaycı mikro dalga kupa askıö ve yağlar var. Aman ev hiç kullanıslı degıl kiler vs yada ekstradan bi dolabı yol bombos ev o yuzdende sıkıntı oluyor. Burda kalıcı olup olmadıgımızda bellı olmayınca dolap yapma işine hiç girişmiyoruz. Boyle gececek şimdilikeleyebildiklerini ele, baktin hepsi lazim mecburen her esyanin bir yeri olsun
yani yeni bir depo alani edinmeye bak
baska türlü basa cikilmiyor
benim birkac tane elektirikli mutfak aletim var onlari icin teygah alti dolaplarini kullaniyorum, tezgahin üzerinde su isitma aletim var sadece, bir de buz dolabina girmeyen meyve ve sebzeler var
tahta kasiklarim var o kadar
benim mutfagim metrekare olarak zaten kücücük, giriste golum genis bir alan, depolama alani olarak kullaniyorum ama dolaplarim kullanisli degil, kismetse genis dolap almayi düsünüyorum da oglanim biraz daha büyüsün hele
Benımdd çok
Benımde işte küçük bulasık sepeti bi iki baharatlık çaycı mikro dalga kupa askıö ve yağlar var. Aman ev hiç kullanıslı degıl kiler vs yada ekstradan bi dolabı yol bombos ev o yuzdende sıkıntı oluyor. Burda kalıcı olup olmadıgımızda bellı olmayınca dolap yapma işine hiç girişmiyoruz. Boyle gececek şimdilik
Bizimde 120 galıba ama holu genıs ve 3 balkon varDolap olmasi büyük avantaj ama tabiki kalici olmadiktan sonra biraz sabret, ben de fazla esyalari bir sekilde atiyorum, evim kücük aslinda türkiyeye göre, 90 matrekareydi galiba ama iki cocuk odam, yatak odasi, banyo , mutfak, oturma odasi bir de holüm var
sıkıldım burdan artk
Tabııı canım en özel lüksümBak bu lafin asiri lüks geldi bana off özendim
Çilek ayıklıyorum reçel yapayım dedim ay inşallah guzel bişey çıkarırım
Tabııı canım en özel lüksüm
Kesınlıkle 2 çocuk odalı zor bulmak burda genelde oturma odasını 2. Çocuk odası olarak kullanıyorlarBizim burada kalacagimiz o kadar belli ki, tasinmakla alakamiz yok
kiramiz cok uygun, iki cocuk odali daire bulmak cok ama cok zor, olanlar da yüksek kirali
en büyük sansimiz bu daire, hergün dairem icin sükrediyorum
Kesınlıkle 2 çocuk odalı zor bulmak burda genelde oturma odasını 2. Çocuk odası olarak kullanıyorlar
Bende kavanoz biriktirrim yapabıldıkçe evde kendım yapmaya çalısıyorm doğal yıyebılmek adına ama çilek reçelini ilk kez yapacagım. Ay domates buyuk rahatlık son 1 kavanozum kalmış yemeye kıyamıyorumBizim cocuklar cilek receline bayilir, bir markette var hep ayni receli aliyorum kavanozlarini da biriktiriyorum. yogurt falan mayaliyorum
domates konservesi yapmayi düsünüyorum bu yaz insallah nasip olursa, kücük kücük tatli kavanozlarim bekliyor o günü..
SalonnnndaNereye oturuyorlar
Bende kavanoz biriktirrim yapabıldıkçe evde kendım yapmaya çalısıyorm doğal yıyebılmek adına ama çilek reçelini ilk kez yapacagım. Ay domates buyuk rahatlık son 1 kavanozum kalmış yemeye kıyamıyorum
Salonnnnda
Ay bende susuz severim geneldede oyle yaparım meyve yoğun sekılde. Domates bi harikaaaa kesınlıkle yap hem kısın almamıs oluyorsun ki zaten kısın tadı hiç olmuyor hem acayıp pratık. Çokta kolay mutlaka denemelisinDaha önce hic domates konservesi yapmadim
cilek receli de yapmadim, bizim aldigimiz güzel ya , yapmama gerek yok
burada bir de receller farkli oluyor yani suyu yok, sadece cilekleri ezdiklerini düsün, yogur kivami var, illa ki icinde su da vardir ama sürümü yogun oluyor
ay domatese bayilirim ama
Şimdi efenime söyleyeyım türk hanımları salonu mikemmel sekıldd dayayıp döşeyıp kapıya bir kilit vuruyorlar çok möhöm misafir gelince açarlar. Oturma odasıda standart bı oda maaile orda takılıyorlar fark buSalon ile oturma odasindaki farki anlamiyorum
biz de bir tane oturma odasi var oturuyoruz,ekstra salon diye birsey yok ki
madem iki oturma odasi var tabiki de biri cocuk odasi olacak
Ay bende susuz severim geneldede oyle yaparım meyve yoğun sekılde. Domates bi harikaaaa kesınlıkle yap hem kısın almamıs oluyorsun ki zaten kısın tadı hiç olmuyor hem acayıp pratık. Çokta kolay mutlaka denemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?