- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Maalesef oyle prensipli insanlar yalnız kalıyor bos gereksız ortamlar daha cazip geliyorhayir yani neseliyim, enerjigim falan ama arkadas olarak beni tercih etmeleri icin cok yetersiz bir de
birkac deneyimim oldu
ya benimle yarisa giriyorlar baklavadeseni yaa
bu durumda nasil bir samimiyet olusabilir ki
sahte hep, arkamdan her an kuyumu kazacak gibi bir ortam
cekememezlik cok oluyor
türkiyede cok minnos arkadaslarim vardi iyi kötü
prensiplerim var ve yavsakliga cidden gelemiyorum
caliskan bir anneyim, aileciyim, mutfakta cok iyiyim ama bunlar arkadas ortami icin aranana özellikler degil
nerede bir yilanlik var o cazip geliyor millete
Maalesef oyle prensipli insanlar yalnız kalıyor bos gereksız ortamlar daha cazip geliyor
Heeee ooo alemlerden alemlere sohbetlerde sohbetleresen anlatsana arkadaslarin nasil asil hele, doludur simdi püfff
Ayyyy bencede herkes gıyınmeyı çok severrrKiz valla tanisan gördügün rahat kadinim aslinda
makyaj yapmam, dügüne bile makyajsiz giderim, moduma göre
evet giyimde bir tarzim var, seviyorum napiyim. güzel kokmak canli bir görüntü modumu yükseltiyor
ama hangi kadin giyinmeyi sevmez ki bir de ama dimi
Heeee ooo alemlerden alemlere sohbetlerde sohbetlere
Kesınlıkle mikemmeliz bebeğimben biliyorum hem cok mükemmel olmamdan kaynaklaniyor hi hi evet
Ayyyy bencede herkes gıyınmeyı çok severrr
Ay ben tesettürlüym ve gıyınmeyı bılmıyorum resmen hala bı tarzım yok ya sevmıyorum gıydıgım seylerı yok yanı yakıstıramıyrmOff sana uzun hirkalar, bohem tarz, uzun mantolar ne yakisir beeee
nasil özenirim ama giyinemem ben bunlari
hersey olsa omuzlarim kücük kaldiramam
Ay ben tesettürlüym ve gıyınmeyı bılmıyorum resmen hala bı tarzım yok ya sevmıyorum gıydıgım seylerı yok yanı yakıstıramıyrm
Ya işte tesettüre uysun diye aman bu tunık kısa aman bu pantolonun paçası dar aman kolu kısa aman göğsümü dar diye diye elimdeki tüm parçaları elemek zorunda kalıyorumkiz nicün yakistiramiyorsun
ayyy bak yaziyorum, kisin uzun mantolar, düz kesim gri, kahve mantolar, ona uygun bir tek sal atsan gözü doldurur, tek renk kombinleri yap hatta, kahveye kahve tonlari, griye gri, bir de gözlük müthis
gelelim yaza, efil efil tek parca uzun elbiseler tercih ederdim, cecit cesit kumaslardan alti yedi uzun elbisen olsa yazi cikarirsin, altina sandalet bitti gitti, gözlük ve canta da tamamlar
hemen aklima gelenler, yani yerinde olsam bunlari yapardim, hepsi benim rahat kullanmadigim parcalar bu arada
öyle alip üzerime geciremiyorum, illa ki boyu bilmemnesi elden gecirilmeli
ugrasamiyorum
Ya işte tesettüre uysun diye aman bu tunık kısa aman bu pantolonun paçası dar aman kolu kısa aman göğsümü dar diye diye elimdeki tüm parçaları elemek zorunda kalıyorum
Şöyle cevaplayayım tesettürün anlamına yenı yenı vakıf olmaya başladıgım için suanki dolabım çok uygun degıl. Simdilerde alırken daha secıcı ve dikkatlıyım. Giymeyecegım seyı almıyorum 5 kurus fazla olsun iyi kafasındayım zamanla olacak seyler işteben acik olmama ragmen öyle bir sikinti cekmiyorum
alirken zaten bunu düsünerek aliyorum
yani gögüs belli eden bir kiyafet almam mesela, cok dar falan giymem
acik olsam da sinirlarim olmadigi anlamina gelmiyor, hatta bazen sadece bas örtüm eksik olur öyle giyinirim kocam saolsun
yok yok, benim de bir stilim var dedigim gibi
pantalonlarim dardir, üzerime giydiklerim de genelde hep büyük beden olur, cünkü cok daha güzel ve rahat bulurum
yani örnek veriyorum s mi giyiyorum m alirim, hatta L alirim
tsörtlerde mesela bol giyerim hep, pantolan da bol olunca valla güzel oluyor
senin icin de aslinda bu tarz seyler olur
bak tunik hic sevmem, bana yakismadigi icin olabilir
yaptigim detay sudur momjean giyerim mesela bol, hat belli etmez belden oturur, üzerine de bol bir tsört giyden bir bölümünü göbekten iceri soksam tarz oluyor
cocuk pesinde koserken oram buram acilmasi ve rahat olayim derdinden bu konularda usta oldum
sen bence kiyafet alirken bunu rahat giyermiyim giyemez miyim diye sorgulamadan alma
sonra dolapta bakisiyor insan öylece, giyemiyor
Şöyle cevaplayayım tesettürün anlamına yenı yenı vakıf olmaya başladıgım için suanki dolabım çok uygun degıl. Simdilerde alırken daha secıcı ve dikkatlıyım. Giymeyecegım seyı almıyorum 5 kurus fazla olsun iyi kafasındayım zamanla olacak seyler işte
Anlattıgın kadarıyla tarzın pek hos severım dar kot bol bluzları tsortlerı
Ne guzel konusuyorsun valla dinleyesım gelıyor
Oww en sevdiğimyaninda olsaydim coktan giysi dolabini talan edip kombinler yapiyor olurduk
Eşimle aynı boyda olunca topukluları yasakladım kendıme ama kesınlıkle topuklj kurtarıcıama tarz dedigin sey zaten zamanla oturuyor
insan büyüdükce degisiyor, ayni seyleri bile beyenmiyorsun yeri gelince
ben 4 sene falan tesettürlüydüm ama becerememistim
su an daha usturuplu giyiniyorum desem yeridir, bir de baya eskidendi, simdiki gibi tesettürlülere uygun ürünler satan yerler cok yoktu ve benim de alacak param yoktu
evlendikten sonra esimden de gerek etkilenerek baska bir tarz olusturdum
anne olmak bile büyük etken, egilip kalkiyorsun sürekli
ama esim bu konuda bana yol göstericidir, ona sorarim zaten, dar seylerden falan hoslanmaz, cok hak veririm
hem bol hem de sik nasil olunur cözdüm gibi aslinda
yirtik jean bile giymis olsam hafif topuklu birsey giydim mi altina cok disi gösteriyor insani
Oww en sevdiğim
Eşimle aynı boyda olunca topukluları yasakladım kendıme ama kesınlıkle topuklj kurtarıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?