- 8 Eylül 2014
- 1.094
- 1.194
- 333
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Anayız bız anaolumsuz baslasakta sonu mutluluga bağlanıyor sen büyütmüssün artk darısı bana
Bende çok yorgunum bebemi uyutabılırsem kendıme vakıt ayıracagım film önerisinde bulunabilir misin bu garibanaBugün benden pek is cikmayacak gibi
epeyce yoruldum
karnimi doyurdum, bahtaniyeye sarilip film izlemek istiyorum
Bende çok yorgunum bebemi uyutabılırsem kendıme vakıt ayıracagım film önerisinde bulunabilir misin bu garibana
İzlemiştim. Ayyy hayvanat bahcesinde sıkılan panda gbi o tarafa bir bu tarafa yuvarlan modundayım ölüyorum sıkıntıdanbenim e cocuklari yatirmam lazim
öle cöktüm ki oturdugum yere kalkamiyorum
film olaraaaak forest gumb izledin mi?
Okuyunca içimde kemal sunal seslendırıyor sankibu nasil baslik guldum aksam aksam
aynen ilk kelimeden sonra kendimi öyle okurken buldum. birde farkinda degilim bir derdim var da konu sandim. diyorum nereye cikmisOkuyunca içimde kemal sunal seslendırıyor sanki
Ayyy buda dert bacım tüm dünyanın derdi evde bunalıp daralmak patlamak yer yer çatlamak ara ara daralmak çokça sıkılmakaynen ilk kelimeden sonra kendimi öyle okurken buldum. birde farkinda degilim bir derdim var da konu sandim. diyorum nereye cikmis
milletce deliriyoruz az kaldi. normalde disari cok cikan insan degilim ama yasak ya da tehlikeli deyince beyin bunaltiyorAyyy buda dert bacım tüm dünyanın derdi evde bunalıp daralmak patlamak yer yer çatlamak ara ara daralmak çokça sıkılmak
benim e cocuklari yatirmam lazim
öle cöktüm ki oturdugum yere kalkamiyorum
film olaraaaak forest gumb izledin mi?
aynen ilk kelimeden sonra kendimi öyle okurken buldum. birde farkinda degilim bir derdim var da konu sandim. diyorum nereye cikmis
hosbuldukValla aniden kafamda konu basligi belirdi
dedim neden benim de actigim bir topuk olmasin, hosgeldin bu arada
Bendd oyle fıldır fıldır gezmem ama evdede hep durmam az öz gezerdim ay ondanda oldukmilletce deliriyoruz az kaldi. normalde disari cok cikan insan degilim ama yasak ya da tehlikeli deyince beyin bunaltiyor
Karadenız dedin ya bi yakınlastık senınle bende giresunda okudum çok sevmiştim oraları
duruma el koydum dün bi silkelendim evi komple temizleyip filmlere dalis yapicamBendd oyle fıldır fıldır gezmem ama evdede hep durmam az öz gezerdim ay ondanda olduk
hosbulduktakilirim ben burayi sevdim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?