Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

kiz sabahtan beri bu topigi ariyorum yaa yazmasaniz ustlere cikmiyirda Allahtan yazmissiniz

oruc beni cok sarsti ya iftardan sonra mutfagi zor topluyorum uykum geliyor siz neler yaptiniz

Tencereleri yikadim geldim
ya evde yemeden durmak benim icin cidden zor bir eylem
ben zevk icin bir insanim nihayetinde, mutsuz oluyorum azicik
yoksa aclik umrumda degil, acikmiyorum cok
ayyy seytan diyor yarin tutma tüm gün ye sonra devam edersin yine diyor
susmuyor yaaa

ben de aynı birseyler yeyince mutlu oluyorum. bugün son tatlımı yedim.yarın hurma yogurt diyetine baslicam

ben de aynı birseyler yeyince mutlu oluyorum. bugün son tatlımı yedim.yarın hurma yogurt diyetine baslicam

diyet mi, en sevmedigim
ya benim cok yiyen tarafimin yaninda cabuk tiksinen bir yanim da var
gecen kedilli pasta yaptim kolay yapim, cöpe gidecek diye üzülüyorum ilk gün üc catal attim simdi yiyemiyorum tiksiniyorum
ben de bu oruc döneminde galiba azicik kilo alacak gibiyim, yiyip yatmak iyi gelmiyor
az yemeye de gönlüm razi degil

ayy annem bana hep maymun istahlı der ben de hemen tiksinirimben de diyeti hic sevmem ama bu kisa vadeli hosuma gitti 1 hafta yapip dinlencem gecen burda biri yazdı 3 gunde 2.5 kilo vermis.

ayy annem bana hep maymun istahlı der ben de hemen tiksinirimben de diyeti hic sevmem ama bu kisa vadeli hosuma gitti 1 hafta yapip dinlencem gecen burda biri yazdı 3 gunde 2.5 kilo vermis.

dogru kelime maymun istahliymis megersem, dogru ya
hadi bakalim yap da buraya da yaz nasil oldu kac kilo verdin
kac kilosun simdi ?

80 di karantinadan önce 83 falan olmusumdur bodrum bitti mi senin

Birkac is daha var ama bekletiyorum, enerjim cok düstü nedense
ben de son dönemde kilo almis hissediyorum, selülitler gözüme carpiyor
su oruc dönemi bitince spora abanmam gerekiyor
ya nazara geldim diyorum ne bicim fisek gibiydim

nazar degmistir ya etrafta da tanidiklar var demistin. konusuyorlar belli ki cocuklara kendine esine oku felak nas. nazar cok kotu bisey.
senin o bisikleti esime gosterdim.cok hos falan dedim he koctas da var ondan diyo eskitme diyorum be adam

nazar degmistir ya etrafta da tanidiklar var demistin. konusuyorlar belli ki cocuklara kendine esine oku felak nas. nazar cok kotu bisey.
senin o bisikleti esime gosterdim.cok hos falan dedim he koctas da var ondan diyo eskitme diyorum be adam

Okumayi hep unutuyorum ya off, ilk isim olmali
Aynen cevremi tanimasam icim rahat olacak da taniyinca insan biliyor ne oldugunu
E ikinci el bisikletlere baksana, seine de gösterirsin, sanayide bile boyarlarmis kuzenim demisti
Ilgisini ceker ne belli
Kostacta kaca varmis ki merak ettim
Buz dolabi siparis ettik haftaya gelecek, o isler bekliyor bir de beni
Insallah o zamana toparladim

bakmaz ki fiyata mala bakar gecer cogunda ben derim fiyatina bi bak diye alip gecer bi enerji yuklemesi yap kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…