- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
- #1.141
İyi aksamlar tatlı kuzucugumu uyutmaya çalısıyorum sen nasılsın
Bence kendı kendıne nazarın degıyor. Kimseyler görüşmüyorum diyorsun burda yazıyorsun burdanda degecek degıl ya kendı kendıne degdırıyorsun benceiki gündür dünya üzerimize cökmüs gibi bir agirlik var bizde
coluk cocuk huy degistirdik
ay yaziyordum cok iyi baya huzurluyum diye
keme geldik resmen, sen ne diyorsun bu ise
Bence kendı kendıne nazarın degıyor. Kimseyler görüşmüyorum diyorsun burda yazıyorsun burdanda degecek degıl ya kendı kendıne degdırıyorsun bence
O kadarını bılemıcemKimseyle görüsmüyor olmam beni kimsenin görmedigi anlamina gelmiyor ki
önüm arkam, sagim solum sobe resmen
O kadarını bılemıcemişi gücü bırakıp senı dıkızleyıp nazar degdırıyorlarsa valla ne göz vardır onlarda. Artk kurşun mu dökersin tuz mu çevirirsin hatim mi yaparsın sana kalmıs
Aklına geldıkçe okumalısın. İlla ters bıseyler ın olmasına gerek yok. Öyle anlarda hemen Ayetel kürsü nas felak okurum. Çok huzurlu oldugumuzda veya eski Türk filmlerindeki aileler gbi vi durum olunca çevreye karsı oku oku üfleDüzenli okumaya baslayacagim hazir ramazan ayi da gelmisken
iki gün önce esimi okudum iyi geldi dedi, durduk yere boguluyordu
havalar güzel oldugundan herkes disarida, sosyal mesafeye dikkat ediliyor ama herkes bahcesinde, caddesinde falan
en son mangal yaptik disarida, günesi gören mangali yakiyor zaten. Mangal mevsimi acildi
e göz gözü görüyor alt katimda ve üst katimda esimin akrabalari yasiyor zaten birbirimizi görmeme ihtimalimiz yok, herkes balkonda, teraslarinda
mangaldan sonra bir daha toparlayamadik, cocuklar da ilk defa cok usluydular o gün isimizi halledebildik
hava da bir öyle bir böyle oldu basinc var gibi havada, o da rahatsiz ediyor bir yandan
bugün koltukta sizdik yine esimle, gözlerim acilmiyor bir yandan
cidden bir abdest alam ben yav
Aklına geldıkçe okumalısın. İlla ters bıseyler ın olmasına gerek yok. Öyle anlarda hemen Ayetel kürsü nas felak okurum. Çok huzurlu oldugumuzda veya eski Türk filmlerindeki aileler gbi vi durum olunca çevreye karsı oku oku üfleiyi geliyor kendını güvende hiisedersin kötü düşüncelerden uzaklasmıs olursun
Topiğimize sahip çıkalım. Sayın bakanım topiğimize sahip çıkalımsenelerdir rüya görmüyorum bu ara cok sik görmeye basladim bir de
birkac gün önce tek gözü kör ayi seklinde bir varlik saldirdi rüyamda okuyarak uyandim, sonraki gün kasirga koptu geliyordu camdan baktigimda heryer su olmus felaket
bunlar aklimda kalanlar aslinda aklimda tutamam bile
sure okumuyorum aliskanlik olarak yok yani, okumayi unutuyorum ama sürekli sükür var agzimda,sükür duasi ederim kendi dilimde
ama rüyalar da bazen uyarici olabiliyor, rüyalarin anlamini bilmesem de okumam gerektigini anladim
GüüüüüünayyyyyydınnnnnGunaydııın❤
tovbe est.GüüüüüünayyyyyydınnnnnGüne murat övüç neşesiyle başladım
Bah bah hem adamı bılıyor hem estağfurullah çekiyortovbe est.
Kız nolcak sahursuz tut bugun. Bizde uyanamadık 1 de uyuyduk sonrası sabah gunesıyle uyanmakYa sahura kalkamadik esime cok sinirliyim
oruc yok bugün, uyansinda tepesine bineyim diye bekliyorum
cocugu uyandi, ynaina gidip uyutayim demistim uyuyakalmisim
telefonu normalde yatak odasinda birakmam uyurken,biliyor almamis
davar gibi gelmis yatmis, gece bir ara kot ceketim suratima batiyordu tutup firlatttim
zaten en son ayak ucunda uyandim, oglum asla pesimi birakmiyor gece, kovalamaca gibi uyuyoruz
yani yataktaki kiyafetlerle uyumusuz, kaldirmamistim uyuyakaldigim icin
zebani gibi cökecem tepesine az kendime geleyim
GüüüüüünayyyyyydınnnnnGüne murat övüç neşesiyle başladım
Kız nolcak sahursuz tut bugun. Bizde uyanamadık 1 de uyuyduk sonrası sabah gunesıyle uyanmakneyse yıne Allah kolaylık verir tutmaya devam
Ya erkekler öyle hep sorumlulukları kadınlara yüklüyorlarSaati o kuracakti kurmamis, ben uykudayken özgür danalar gibi cimlerde kosuyor, söylemedikten sonra hicbir rutini yerine getirmemis
Abovvv gofret diyorsungofrete saldirdim sinirden ne diyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?