Simdi ben buraya neden ciktim? Nicin ciktim? Nasil ciktim?

Benim eşim aile ne demek bilmiyor 10 yaşındayken babası ölmüş 15 yaşındayken annesi yatalak kalmış abiside biraz degisik biri , bu kendini sorumlu hissediyor sanırım onlar ne yaparsa yapsın savunmak istiyor ben onları ezeceğim sanıyor farklı psikolojisi ablalarda onun bu Iyi niyetini kullanıyor açıkçası ama ben direttik den sonra mecbur çıkıp gidecek burdan bi başına ne yapacak ailesi onu sadece kullanıyor bu onlara maddi olarak yatırdığı zaman seslerini çıkarmazlar ama yedirmezse 1 dk yanlarında tutmazlar . Zaten birazda o yüzden bana bu kadar saldırdılar kaynakları kesildi benle evlenince evin giderleri onlara kaldi

Bizde doğuluyuz , doğma büyüme burdayım ben
İstediğin kadar memleketın dısında doğ büyü memleket insanın peşini bırakmıyor. Doğduğun yere ait olamıyorsun. Oranın kültürüne göre yasayamıyorsun. Köklerin nereye bağlıysa oraya ait oluyorsun. Çünki anne baba oraya o bölgesınin kültürüne sahip olunca senıde öyle yetıstırıyor

yasadigim yer gercekten cok serin, havalar isindi gerci ama kazakla oturuyorum evde ben
güneste gözlerimi acamiyorum, gözlügüm olmadan adim atamiyorum
off adetin ilk günü, cok sinirliyim bugün

Memleketimi severim ben , oralarda doğmak yaşamak isterdim ama işte buraya gelmiş babam zamanında kısmet herşey, tabiki kültür devam ediyor

yasadigim yer gercekten cok serin, havalar isindi gerci ama kazakla oturuyorum evde ben
güneste gözlerimi acamiyorum, gözlügüm olmadan adim atamiyorum
off adetin ilk günü, cok sinirliyim bugün
Rezene çayı içebiliyorsanız iyi gelebilir , sakinleştiriyor adet gerginliği çok zor .
Sıcaktan başım ağrıyor benimde

Rezene çayı içebiliyorsanız iyi gelebilir , sakinleştiriyor adet gerginliği çok zor .
Sıcaktan başım ağrıyor benimde

Kizimin odasini temizliyorum sabahtan beri, oyuncaklari ayiriyorum
basim döndü bir yandan, resim yapiyordu kizim, oglum da gicikligina aldi kalemi mobilyalari boyuyor
kizdim ben de ama kizma isini hic sevmiyorum
korkuyor cünkü hemen sanki hic kabahat islememis gibi
kücükken birsey demezdim ama anliyorlar artik, uyarmam da gerekiyor
ay basim yaaa, gerildim cok
evin isi bitmiyor, ben bitigim ama
azicik bir kendime geleyim, cocuklari parka götürecegim daha

Zaten regl in ilk günü araya birde iş yapmayı sıkıştırıp iyice kendinizi yormayin , çok acil yapılması gerekiyorsa o başka ama zor oluyor ilk gun

Zaten regl in ilk günü araya birde iş yapmayı sıkıştırıp iyice kendinizi yormayin , çok acil yapılması gerekiyorsa o başka ama zor oluyor ilk gun

spiralim var bir de
anlamadim ki oluyor muyum olmuyor muyum
leke gibi geliyor iki gündür
bir de hormonsuz, yani kanamayi arttiran spiral taktirdim, aylardir böyleyim
bir rahatlayamadim yani, sisip duruyorum

Virus olayı bitse de doktora gidersiniz ,
Spral işinden hiç anlamıyorum

kanamayi cok arttiran bir spiral kullaniyorum normalde cok olurum diye bunu sectim
daha da azaltti
ay doktorlar da basindan saviyorlar ciddi birsey degilse
aslinda sorun degil, ne bileyim ben de anlamadim ki
resmen adetim akinti gibi gelip geciyor
neyse güc toplamaya calisiyorum cocuklar disari cikmayi bekliyor
adim atasim yok benim de, zorla cikacagim ilk bir güc toplayayim
insan cocuk olunca hasta olsa bile yatamiyor malesef yapacak birsey yok
keeessske zengün olsam da bakicim parka götürse ben de bahtaniyeyi üzerime cekip de cay icsem

Normal bir şekilde olsa siz de rahatlamış olcaksınız sorun bence

O bakıcıdan bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…