- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Ailede eltinin patavatsizliginin farkinda anladigim kadariyla,esinizde arkanizda ozaman esinizle oruup ortak bi karar alin ve bidaha görüsmeyin...yani bu pratok olarak zor,iste dügün dernek,bayram vs...oralarda onun seviyesine düsmeden selamlarsiniz,kutlarsiniz okadar ama gidis gelisi kesin,samimi olmayin,esiniz hicbi isine kosturmasin daha...abisiyle disardada görüsebilir...kalan aile fertleriylede iyisiniz zaten onlarda kötü karsilamazlar bence...zaten küs olmiycaksiniz ama ona ona hal ertigi deeri vereceksiniz...soze gelen yine,sizi sayan yine ayni olur oda konussun dursun,kiskancliktan yaptiklari,catlasin artik napcan...
Baya baya kıskanmış sizi.. Artık kendisi nasıl geçimsiz biriysee... Bencede düşmeyin onun seviyesine. Görüşmek zorunda değilseniz, eşinizde sizin arkanızdaysa eğer dikkate almayın konuşmayın görüşmeyin mesafenizi koyun.. Çevrenizdekilerin sizi ondan çok sevmesi ona en güzel cevap zaten..
valla öz yiğenleri aylardır burda kalıyor 1 kere evine gitmemiştir.davet etmez çünkü, ama lafa geldimmi sizin neyiniz oluyor onlar benim yiğenim deyip çıkıyor.eşim konusunda içim rahat çünkü ben akşam mesajlarına baktım dedim merak ettim çünkü bana sölemedin dedim.boşver o benim elime düşecek elbet dedi.görüşmiycem diyo zaten.evlenicek olan kaynıma da dedik kız istemeye ağbini götür diye yok dedi .o konuşana kadar ben isterim diyo.aman yengemle tanışmasın benim için iyi olan bişey sölemez o diyo .
bence tepkisiz kalıp görüşmeyi kesmek en iyisi...
Bu insanlarla mı tartışacaksınız.
Aile ortada.
sizin gücünüz yetmez onlarla tartışmaya.
Anladığım kadarıyla terbiyesizlikte sınır tanımıyorlar.
Boşverin.
Susun.
Yokmuş gibi davranın onlara.
Görünmez insanlarmış gibi.
Yoksayın. Ve hiçbir yaptıklarını umursamayın. Ne kadar kışkırtırlarsa da..
onlarlamı gidiyim yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?