- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
Eltim benden yaş olarak büyük eşimin en büyük abisinin eşi bende en küçüğünün eşiyim.eltimin kız kardeşleri ve eşleri bizi çok severler buraya geldiklerinde de eltime değil bana uğrarlar o derece yani.kız kardeşleri derken bir ucu akraba gibi ama uzaktan.neyse geçenlerde eltimin ortanca ablasını kızı evlendi evlenmeden önce de kız telefon açtı napıyosunuz falan diye eşim de dediki bayramda yaparsan düğünü gelebiliriz yoksa gelemeyiz biz dedi.kız bunu kafasında düşünmüş ve düğün kart maili geldi gerçektende bayram zamanına almış tarihi.benim ailemde aynı yerde bu arada hem ailemi görüp hemde düğüne gidelim düşüncesiyle yola çıktık.benim iznim fazla olduğu için ben önceden gittim eşim arefe günü yola çıkıcaktı.neyse düğün evine gittim.baktım eltim kapıdan girer girmez aaa senin ne işin var burda dedi.ben böle
kaldım tabi ss çıkarmadım.akşam eşim aradı biz yarın sabah çıkıcaz falan dedi eltimde karşımda benim kocamı almadan gelmesin dedi bana.onun eşide çalışıyor tabi.bende şakasına söylüyor falan diye düşünmüşken meğer ciddi söylüyomuş.eşime mesaj atmış.eşim geldi tabi, ben annemdeydim.eşim gece geldiği için düğün evinde kalır diye düşündüm.telefonum çaldı baktım eşim ben 10 dk ordayım dedi.ben anladım bişey var.geldi sordum hayırdır diye yok bişey dedi ama surat yerlerde.düğünde de eltim hiç bişey olmamış gibi davrandı ben tabi bilmiyorum hala ne olduğunu.düğün bitti ve hepimiz döndük.akşam bi merakla eşimin telefonuna baktım ne mesaj atmış diye.burası benim ablamın evi senin bu evde işin yok,üzerine yiğeni mesaj atmış babamı almadan gelme eşimin ne şerefsizliği kalmış ne kişiliksizliği allahım şok oldum.eşime dedimki niye bana sölemedin böle bişeyler yazdılar sana dedim.boşver dedi benim ağbim de iş yok o benim kardeşim sen nasıl böle bişey yazarsın diye karısına soramamışsa ben napıyım dedi.tabi bu kadar yıl eşimi kullandılar tansiyonum düştü gel beni eve götür,ağbinin arabası bozulmuş arabayı al tamire götür.dha ben bu zamana kadar kaynımı arayıp ta beni şurdan alırmısın dememişimdir.düğün evindede yok benim için onlar bitmiştir demiş yiğeni benim gelen misafirime sen nasıl gelme dersin idye çıkışmış vs vs.tabi bunlar onu daha çok çileden çıkarıyor.ortanca kaynım bile evleneceği kızı bize getirdi ilk tanıştırmak için.niye senin kapını kimse açmıyor, niye öz yiğenin bile bizim için sana çıkışıyor bunları kafanda bir kur bakalım.şimdi ben ilk görüştüğümüzde ilaaki kaynımın düğünü için bir araya gelicez .ben ona şimdi ne diim ki bütün hıncımı alıyım yada nasıl davranıyım dün o mesajları gördüm çileden çıktım resmen ya

Son düzenleme: