Şimdi ben napayım ://

Cosmo123

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
69
0
296
İstanbul
Kızlar...Yaklaşık bi ay önce başladık onunla konuşmaya.Daha doğrusu önceleri de bi çok kez sohbet etmiştik.Bana çıkma falan teklif etmişti.Tartışıp küsmüştük birbirimize her defasında...Sonradan ben ekledim onu yine facebookuma...Nedense hani derler ya şeytan dürttü...Gerçekten öyle oldu ve bana neden eklediğimi sordu.'Öylesine'dedim.Bana ne kadar yüzsüz olduğumu,onun arkasından neler dediğimi falan söyledi.Şok olmuştum.Meğerse arkadaşıma ondan bahsetmiştim.'Beni sevdiğini söylüyor.'demiştim.Hepsini anlatmış ! Hem de ben anlattıktan 5 dk sonra ! Ona 'Arkadaşıma çok güveniyordum.'dedim.Yeniden başladık konuşmaya.1-2 hafta kadar sürdü...O süre içerisinde başka bir arkadaşımla aramızda bir tartışma geçti...Bir yanlış anlama...Arkadaşım ise gidip olayı kime anlatmış dersiniz ? Çocuğun ablasına...Ablası sadece : 'Ben o kızı iyi biliyordum.'demiş.Bi gün yine onunla mesajlaşırken cevap vermedi son yazdığıma.Sonra sabah bilgisayara girdiğimde son mesajını gördüm gecenin 02.30 unda yazmış...'Bi daha yanımdan bile geçme,bana hiç bir şey yazma.' Şok oldum.Olayı sordum söylemedi.Ağzıma geleni söyledim sonra...'Sen ********sin!' dedim.Ağzıma geleni söyledim.'Seni denedim.'dedi bana.Sözde sabrımı sınamış ve ben bu sınavı kaybetmişim.İnanmadım tabi ki...Sonra olayı öğrendim.Arkadaşımın çocuğun ablasına gidip aramızdaki tartışmayı yetiştirdiğini...Hem de kıza hüngür hüngür ağlamış...Onun yerine sorununu benle paylaşsaydı olmaz mıydı ki ? Sonra arkadaşımı ve çocuğu aldım.Yüzleştirdim.Çocuğa sordum olayı sana kim anlattı diye..Tek dediği cevap 'Ablam.'...Ve çocuk bu olaydan 1 hafta önce bana 'Sen zor bi kızsın.Bana da öyle lazım.Yarın öbür gün işimi gücümü elime alıp seninde hep yanımda olmanı istiyorum.'demişti.Ki çıkmıyorduk bile...Bir soru sorma sitesinde de 'Geçmişe dönüp de bir şeyi değiştirme hakkın olsaydı neyi değiştirirdin?'demiş.İsmini gizlemiş.Ama onun olduğunu anladım...Her masal mutlu bitmezmiş işte...Ben napayım şimdi...İçinde bana karşı bişeyler olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bence hiçbişiy yapma seni seven sana gelendir her zaman onu işlet istiyosan biriyle ama etkili olmaz herkese farklı cevaplar verebilir duygularıyla ilgili (denendi) seni seviyosa eninde sonunda gelir başka bişiye gerek yoktur bu benim kanatim hayırlısı:16:

Bence hiçbişiy yapma seni seven sana gelendir her zaman onu işlet istiyosan biriyle ama etkili olmaz herkese farklı cevaplar verebilir duygularıyla ilgili (denendi) seni seviyosa eninde sonunda gelir başka bişiye gerek yoktur bu benim kanatim hayırlısı:16:

O dediğini yaptım bi kere :/ birini seviyorum falan gibisinden dedi.Ama açtığım fake msndeki kızın buluşma teklifine de hayır demedi :d Hatta o sevdiğim kızın sen olduğundan şüpheleniyorum da dedi :/ :D

tamam tatlım bu çocuk ya seni seviyo ya karasız zaman bırak sen seni seven sana gelendir unutma seni seviyosa eninde sonunda gelr mutlaka:64::64: ha bide şu sevipte vazgeçende var seni seviyo olabilir ama bi araya gelmek istemiyodur bölede olabilir

Sevmekten ziyade bana bu cocugun davranısları cok tutarsız geldi.:44:
Biraz cocukca davranıyor acıkcası sınamak veya denemek her ne haltsa hic komik degil.:53:
Bilmiyorum ama siz bir daha düsünün bence.:68:

senin için kolay bi durum degıl gıbı ama sunu unutma kendı aklıyla hareket etmeyen baskasının lafına ınanan bı ınsandan ne kadar es sewgılı olur?orası tartısılır sen sevıyorsun belkı oda sevıyodur ama hayat bu sekılde sınanmayla gecmez allah yardımcın olsun

anlamadm diyelim ki ablasına anlatmıs olsn kavganızı olamaz mı kimseyle tartısamaz mısın?bu yüzden sana tavır alması cokkk sacma..hicbisey yapmadan beklemelisin

Back
X