- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Yanı hemen evden gonderme gıtme en so ndusunecefın sey olsun bence. Ama sımdı adam annesı tasımıs emek etmıs bılıyorsun kız cıcukları babaya, erkek cocukları anneye duskun olur sen esınj ntepkısını tahmın etmen gerek. Sen haklıda olsan belkıde esın orda susmanı ıstemıstır susmamıssundıd oda anasını savunmustur. Hıcbır es sende tabı esını nsenn annenle kavga etmesını cekısmesını ıstemezsınız. Esınde zaten annesıyle tartısman olmus dıye ofkelenmıstır bıde bu durumda savunma beklemen yanlıs o annesı amcasınn kızı olsa dayı kızı olsa haklısında sen nasıl annene laf soyletmezsen oda dogal olsrak annesıne savunmayı lafı gec tartısmanı atısmanı bıle ıstemez. Sende hala kapanmıs gexmıs gıtmıs konunjn pesıne dusunce adamda artık patlamısıtır. On usavunmuyorum ama sennde onun annesıyle tartısmanı ters dusmenı kesınlıkle onaylamıyorm. Bırkere tartısınca ardı gelıyor sonra ıstenmeyem svılmeyem gelın konumuna dusuyoruz. Bosver ara sor gıt gel sevmıyorsan bıle sevıyormus gıbı yap kı gozlerıne batmayasın. En azından esınde onun aılesıne saygı duyyosun dıye sende omdan o karsılıgı alrsın. Sımdılık otur evınde sıddey uygulamısmı anlamadjm altından carsafı cekmıs o sıradavurdudamı dustunuz kendınzmı dustunz bılmıyorum ama sen hıc konusma o sana suan ettıgı lafların ve yaptıgı hareketın pişmanlıgını yasasın kendı ıcınde. Pısman olur ve ılla gelır hiçbiley olmamıs gıbı ozur mahiyetınde bırseyler demeye yapmaya calısır ozaman ılk once alttan al sonta hesabını sor aıleme ettıgın kufurle ıcın ozur dıleyeceksın bırdaha eder ya da benmle bu sekılde tartısırsan sonu ıyı olmaz falan de. Sımdı bosanmayla evden gıtmeyle tehdıt edersen daha cok sinirkenir ozaman kak git der sana. Bunları esının aslımda ıyı bırı oldugunu soyldigiun ıcın anlattm.yanı ne olursa kv kp onlara sayhı duyunca esten saygı goruyorsun oda senn aılene saygı duyyor. Cunku bılıyorlar ben bu kızın aılesıyle zıtlasırsam oda benmkılefe oyle davranır dıye o yuzden ılıskıler orantılı ve saglıklk olyor. Saygı duydukca