Şimdi ben nasıl devam edeceğim?

canım mutlaka sabah kalkınca aç karnına ılıktan biraz sıcak suya limon sık iç bağırsaklarını harekete geçirir ve yağlarını eritmene yardımcı olur.yavaş ve sağlıklı zayıflamak en güzeli bence öğünlerine kısmak yerine sık ve az ye bide burda okumustum olduğunca yemeğini yavaş ye buda çok önemli çoğu insanların kilo almasındakı etken buymus

ben böyle yaparsam hiiiic acikmam ki zateeeeen :)) hadi bakalim yarin daha fazla yiyeyim en iyisi :)))

bana diyetisyen geçen yıl sölediğinde aynen şunu şöölemiştim ee ben bu kadar yemiyom ki zaten:)) o da bana az ve sık yiyerek metabolizmamı canlandırman gerek demişti düşün haftada 6 gün spor yaptığım halde kilo veremiyodum o dönemlerde:))

cnm ben zaten normalde cok yavas yerim herkes yemegini bitirir ben en sona kalirim yanlis seyler yiye yiye bu hale geldim :))bu ilik limonlu suyu dedemde söyledi bana daha hizli kilo verdiriyormus evet benim hatam galiba burda sık yemiyorum ondan yavas veriyorum galiba simdi annem aradii mcdonaldsa gidelimmi dedi hayir dedimmmm ben dedim bunu :)))) afferin bana

aynen benim verdigim cevaaaap demekki sık yemeliyim ama insan gibi yemeliyim :))) yarin aynen bu söylediklerinizi uyguluyorum ablalarim

canım ben yiyordum akşam belli bi satten sonra yememek doğru bi şey fakat gün içinde çok ağır kalorili şeyler yemediğin sürece bence bi sakıncası yok zaten yedğin şeylerde yoğurt meyve,bi avuç leblebi ya da taçınlı süt falan olabilir yagsız olacak tabikide süt:)akşam yemeğinden 2 saat sonra falan yiyebilirsin bence:)

en azından evde mekik falan çek ve mümkün olduğunca yürümeye çalış canm..ayrıca üzüm muz incie kuru incir kuru üzümden uzak dur kesinlikle..günde 2 kere fln da yeşil çay içmeni tavsiye ederim

ben kilo vermeden mekik çekilirse yağların kaslaştığını biliyorum.mekik çekmek kilo verdikten sonra vucüdü toparlamak için faydalı olur.bol hareketli spor yapın bence.mesela tuğba özayın fitness cdsini alın acın müziğinizi de son ses hem spor yapın hem de eğlenin bence bu daha faydalı olacaktır :içelim:

aynen benim verdigim cevaaaap demekki sık yemeliyim ama insan gibi yemeliyim :))) yarin aynen bu söylediklerinizi uyguluyorum ablalarim

bi başarı öyküsünde okuduğum bi cümle vardı ''suç ne sizde ne de yediğiniz yiyeceklerde.bütün suç yediklerinizin miktarında'' die.ve dio ki bi dilim pastadan aldığınız tadı bi çatal pastadan da alabilirsiniz.yani miktar arttıkça o pastanın lezzeti artmıyor.

cok haklisin bende anladim bunu eskiden karnimi degil gözümü doyuruyordum ben bundan sundan diye diye sistim ama simdi sadece karnimi doyuruyorum :))) canim cekiyorsa arada azicik kacamak yapiyorum fazla degil cünkü kilom baya fazla ver ver bitmeyecegi icin kacamaklarda olmasi gerekiyor haliyle :) ben bilmiyorum bu spor olarak geciyormu ama evde aciyorum müzigi göbek atiyorum bol bol 1saate yakin :)

bayanlarrrrr tartildim ben az önce dayanamadimda :) sonunda 96yi görebildim tam olarak 96.9 ama olsun sonucta 97degil 96 gösteriyorrrrrr kaydirigubbakcemile3 birazdan limonlu ilik suyumu icecem acaba bunu ben gece yatmadanda mi icsem??

dans etmek iyi bir fikir :lepi: sonuçta enerji harcıyorsun fazlasıyla.bol suyu ihmal etme canım

canım bak sana elma sirkesi+bal+su karısımını tavsiye ederim ben onunla diyet yapmadan 1.5 ayda 6 kilo verdim.sen sporda yapıyorsun yediklerine de dikkat ediyorsun sende daha ii sonuc veriri.

elma sirkesini duymustum gidip aldim koydum buz dolabinda duruyor :)))) ama ben 1bardak suyun icine 1kasik elma sirkesi koyup iciyodum sabah ve aksam bal koymuyodum icine..koymasam olmazmi

canım bildiğim kadarıyla bal bağırsakların çalışmasını sağlıyor ve elma sirkesinin mideye zarar vermesini önlüyor.sürekli kullanırsan mideni delebilirsin canım.ve bu karısımı yemeklerden sonra yarım su bardağı içersen yediğin şeyler hemen yakılır yağa dönüşmesi engellenir.sirkenin faydası saymakla bitmez hiç başlamıyım ve inanılmaz incelme sağlıyor ben 6 kilo verdim ama görenler cok daha fazla verdiğimi söyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…