Askolsun ben de hak verdiydim :) kiskandim bak hahahaAy sağolun sonunfa hak veren biri.Oglusunun ayağına diken batsa uçarak gidermiş yanına :) ama adam kaza yaptı gözünden yaş gelmedi bi de masrafı dusundu gel de anlat işte
yeni evlisin sanırım sabret ilk zamanlar bir kabullenemeyiş oluyor alışırlar.kurulmuş yuvayı yıpratmayın boşverin.okula gidin eve geç gelin kütüphanede çalışın yemek yemeğe yukarı çıkın aglayın sızlayın çok yoruluyorum şöyle böyle diye bak böyle yap kimse senden bir şey beklemezÖncelikle hayırlı cumalar.Beni önceki konularımdan bilenler vardır 6 aylık evliyim.Kv ile altlı ustlu oturuyoruz.Kv nin evimdeki düzene çok karıştığını söylemiştim surekli yemege cagirdigindan bahsetmiştim.Öncelikle belirteyim ki yemekler hazır olmuyordu ben hazırlıyodum bulaşık da bana kalıyordu.Simdi buna kendimce bi çözüm buldum ve yemeğim hazır şunu yaptım diyorum pek gitmiyoruz.Ama kv su ara eşime çok düşkün oldu.Oglu elbette sevsin ama abartiyor bana göre.Ben yemek yaptım karşılaşmıştık kv ile de ben yemek yaptım anne dedim tamam dedi.Aksam yemekten sonra eşimi aradı oğlum yemek yemediysen gönderiyim diye.Ertesi gün de ben onların evin kanısındayım tabaklari bendeydi onu vericektim dur bisey vericem sana dedi kv içerde kp ile konuşuyorlar bu kız oğlumuza ne yapiyo ki diyo kp yemek yapmıyomusum oğulları hasta oluyormuş.Bisey demedim geldim eve.Aksam yine aradı ben gündüz çamaşır yikadim gördü ona rağmen oğlum verde kıyafetlerini yıkayım diyor eşim de yok filan dedi kapattı.Ben oğullarını mutsuz ediyormuşum,hasta oluyormuş yemek yapmadığım için.Okuldan gelince hemen yemege başlıyorum ki evimle kampusun arası bi buçuk saat sürüyor.Haftada iki kere de temizlik yapıyorum sizce benim ne kabahatim var ütü ve çamaşırı da eksik etmiyorum e ben daha napiyim esim de beni mutlu ediyosun diyor.Neyse ben dedim ki bizim çamaşır makinemiz yok mu da arıyor.Zaten babası önceden de bana tepkiliydi sorunumuz bi bunlar degildive ben eşime dayanamıyorum artık bitsin dedim eşim de yanı gram yardım etmez hasta olurum ilgilenmez anca oyun ve arkadaşları.Olmaz dedi ertesi gün diyo ki annesi iyi niyetliymis ben niye böyle kötü niyet ariyomusum oğlumu mutsuz ediyosun demeye getirdi ama ben kötü niyetli oluyorum.Sonra dedi işte karışıyorlar haklisin ama sensiz yapamam dedi.Eve geldiğinde de çok ilgiliydi ama yine eski halimize döndük.Yine bana ilgisiz.ve çarşamba günü +18 sitelerden garip bi takım ürünlere bakmış dün sordum inkar da etmedi.Beni umursamadigini dusunuyorum siz olsanız napardiniz.Bi de oğlunu mutsuz etmemi de geçtim oğullarına aradıkları kızlardan bahsediyorlar eski sevgilisi kapalı miymis bana bunu filan soruyor.Ben oğullarına yük oluyomusum ona da yazıkmis e ben napiyim sen okurken evlenelim diyen oğluydu hiç bi zamanda okulun masraflı demedi ama yani ailesi ve eşimin oyuna dalıp da çok rahatsız bile olsam ilgilenmemesi aşırı yordu benu
Ya çok tatlisiniz guldum sabah sabah hak verenler kadar hak vermeyenler de var herkes hak verecek demiyorum ama ben buraya derdimi yazıyorum.Bosanacak olsam ailemle yasiycam ve tekrar o evin düzenine girmek çok zor olacak.Askolsun ben de hak verdiydim :) kiskandim bak hahaha
Kv neyse de eşimle olan sorunumu napiyim ben babamda aynı şeyi yaşadım önce böyle şeylere bakti sonra annemi aldatma aşamasına getirdi ve eşim o zamanlar çektiğim acıyı gördü şimdi bn ona nasıl bi daha guveniyim kiyeni evlisin sanırım sabret ilk zamanlar bir kabullenemeyiş oluyor alışırlar.kurulmuş yuvayı yıpratmayın boşverin.okula gidin eve geç gelin kütüphanede çalışın yemek yemeğe yukarı çıkın aglayın sızlayın çok yoruluyorum şöyle böyle diye bak böyle yap kimse senden bir şey beklemez
Ya çok tatlisiniz guldum sabah sabah hak verenler kadar hak vermeyenler de var herkes hak verecek demiyorum ama ben buraya derdimi yazıyorum.Bosanacak olsam ailemle yasiycam ve tekrar o evin düzenine girmek çok zor olacak.
Altı aydır anladığım tek bisey varsa o da eşimin bencil olduğu şimdi ben diyorum sen ben gider gitmez niye böyle şeylere bakiyosun ozur diledim ya hem sabah sabah bu ne gecem zaten kötü ruyalarla geçti diyo benim hep kötü geçen ayım ne olacak acaba
Esini zamanla kendine cevirirsin,guzel ve akilli hareketlerle tabiiki. Kaynanaya dediklerimi uygula,daha da bulasirsa sana ben de dark degilim
Valla zaten hep öyle ise de her sabah babası gotururcidden kreşe giden çocuk muamelesi yapmış ya
10 yıllık evlilik tecrübesi ne yaparsan yap yaranamayacaksın eşinin ailesine..sal gitsin o yüzden nasılsa her halükarda tatmin edemeyeceksin..hiç değilse fedakarlık yapmadan kötü ol..Ben de hatanın eşimde olduğunu düşünüyorum çünkü power zaten yemek yapmış demiyor.Ailesine kızdığı da oluyor ama hep iyi niyetli olduklarını dusunuyor geçen kavgamizda bana ben senin ailene tavırlıyım diye yapıyosun dedi halbuki gerçekten niyetim o değil sonra gelip ozur diliyor ama kalbim çoktan kırılmış oluyor.Sadece bi kere dedi sen benim için çok seysin seni çok seviyorum diye.Ee madem öyle beni üzmelerine izin verme.Kadin yatak odama beni goturmeden halı almaya kalkıyor ben daha ne diyim ki
Bazen olur böyle şeyler evin düzenin ayrı olsn eğer srekli bş arada olursan bu başlangıç olur bi de çocuk oldu mu vay halineAy sağolun sonunfa hak veren biri.Oglusunun ayağına diken batsa uçarak gidermiş yanına :) ama adam kaza yaptı gözünden yaş gelmedi bi de masrafı dusundu gel de anlat işte
yani ezik bir tip olma.kendine güven güçlü bir kadın olarak kocana sevgini göster.bunun dışında olacaksa o kişinin karaktersizliğini gösterir.olmamış seyleri düşünüp negatif enerji yaymaKv neyse de eşimle olan sorunumu napiyim ben babamda aynı şeyi yaşadım önce böyle şeylere bakti sonra annemi aldatma aşamasına getirdi ve eşim o zamanlar çektiğim acıyı gördü şimdi bn ona nasıl bi daha guveniyim ki
fedakarlık yapmasın aksine aglasın ağlayanlar yaranıyor bu zamanda.10 yıllık evlilik tecrübesi ne yaparsan yap yaranamayacaksın eşinin ailesine..sal gitsin o yüzden nasılsa her halükarda tatmin edemeyeceksin..hiç değilse fedakarlık yapmadan kötü ol..
Ben zaten bu evde çocuk istemiyorum.Bi de eşimle sorunlarımızi halletmeden bebek istemiyorum olur da biz anlasamazsak çocuğa da yazik buna hakkımız yok bencrBazen olur böyle şeyler evin düzenin ayrı olsn eğer srekli bş arada olursan bu başlangıç olur bi de çocuk oldu mu vay haline
yani bosverin anne baba olmakta zor çocuklar hiç buyumuyor buyusun de istemiyoruz ben kendi adıma konusursamValla zaten hep öyle ise de her sabah babası goturur
Bi ay değil iki ay 6 aydır evli oğlu esimi de severim aslında ama bana yaptığı bazı şeyler beni çok kırıyor ve telafi etmeye de uğraşmiyorDaha 6 aycık evlisin bitti demek için çok erken değil mi ?
zaten yemek olayını ayırmışsınız muhtemelen bunu hazmedemedi kv söylenip duruyor.
Eşiniz ile bir aile olmaya çalışın sonuçta sadece kötü niyetli değiller diyor.Açıkçası bende öyle düşünürdüm ve de bu tarz konuşmalarda sadece gerektiği gibi incitmeden cevap verir evime çıkardım
KV hALA oğlunun evlendiği fikrine alışamamış ki çamaşırını ver yıkayım diyor
gelin hanım hala öğrenci yaa biraz da ondan böyle davranmaları.işe girsin para kazansın iner havalarıDaha 6 aycık evlisin bitti demek için çok erken değil mi ?
zaten yemek olayını ayırmışsınız muhtemelen bunu hazmedemedi kv söylenip duruyor.
Eşiniz ile bir aile olmaya çalışın sonuçta sadece kötü niyetli değiller diyor.Açıkçası bende öyle düşünürdüm ve de bu tarz konuşmalarda sadece gerektiği gibi incitmeden cevap verir evime çıkardım
KV hALA oğlunun evlendiği fikrine alışamamış ki çamaşırını ver yıkayım diyor
Keşke ben de buyumeseymisimyani bosverin anne baba olmakta zor çocuklar hiç buyumuyor buyusun de istemiyoruz ben kendi adıma konusursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?