Şimdi ben ne yapayım

Hep aynı tarz konular açıyorsun bir çözümü olmadığına göre şimdiye kadar bu konuda bir çözüm olmayacak

Ay sağolun sonunfa hak veren biri.Oglusunun ayağına diken batsa uçarak gidermiş yanına :) ama adam kaza yaptı gözünden yaş gelmedi bi de masrafı dusundu gel de anlat işte
Askolsun ben de hak verdiydim :) kiskandim bak hahaha

yeni evlisin sanırım sabret ilk zamanlar bir kabullenemeyiş oluyor alışırlar.kurulmuş yuvayı yıpratmayın boşverin.okula gidin eve geç gelin kütüphanede çalışın yemek yemeğe yukarı çıkın aglayın sızlayın çok yoruluyorum şöyle böyle diye bak böyle yap kimse senden bir şey beklemez

Askolsun ben de hak verdiydim :) kiskandim bak hahaha
Ya çok tatlisiniz guldum sabah sabah hak verenler kadar hak vermeyenler de var herkes hak verecek demiyorum ama ben buraya derdimi yazıyorum.Bosanacak olsam ailemle yasiycam ve tekrar o evin düzenine girmek çok zor olacak.

Kv neyse de eşimle olan sorunumu napiyim ben babamda aynı şeyi yaşadım önce böyle şeylere bakti sonra annemi aldatma aşamasına getirdi ve eşim o zamanlar çektiğim acıyı gördü şimdi bn ona nasıl bi daha guveniyim ki

Ya çok tatlisiniz guldum sabah sabah hak verenler kadar hak vermeyenler de var herkes hak verecek demiyorum ama ben buraya derdimi yazıyorum.Bosanacak olsam ailemle yasiycam ve tekrar o evin düzenine girmek çok zor olacak.

Esini zamanla kendine cevirirsin,guzel ve akilli hareketlerle tabiiki. Kaynanaya dediklerimi uygula,daha da bulasirsa sana ben de dark degilim

Esini zamanla kendine cevirirsin,guzel ve akilli hareketlerle tabiiki. Kaynanaya dediklerimi uygula,daha da bulasirsa sana ben de dark degilim
Altı aydır anladığım tek bisey varsa o da eşimin bencil olduğu şimdi ben diyorum sen ben gider gitmez niye böyle şeylere bakiyosun ozur diledim ya hem sabah sabah bu ne gecem zaten kötü ruyalarla geçti diyo benim hep kötü geçen ayım ne olacak acaba

10 yıllık evlilik tecrübesi ne yaparsan yap yaranamayacaksın eşinin ailesine..sal gitsin o yüzden nasılsa her halükarda tatmin edemeyeceksin..hiç değilse fedakarlık yapmadan kötü ol..

Ay sağolun sonunfa hak veren biri.Oglusunun ayağına diken batsa uçarak gidermiş yanına :) ama adam kaza yaptı gözünden yaş gelmedi bi de masrafı dusundu gel de anlat işte
Bazen olur böyle şeyler evin düzenin ayrı olsn eğer srekli bş arada olursan bu başlangıç olur bi de çocuk oldu mu vay haline

anaları hep iyi niyetli biz kadınlar hep kötü niyetliyiz ,

bütün kadınlar şeytan ama benım annem bir melek lafına geliyor ,

yani ezik bir tip olma.kendine güven güçlü bir kadın olarak kocana sevgini göster.bunun dışında olacaksa o kişinin karaktersizliğini gösterir.olmamış seyleri düşünüp negatif enerji yayma

10 yıllık evlilik tecrübesi ne yaparsan yap yaranamayacaksın eşinin ailesine..sal gitsin o yüzden nasılsa her halükarda tatmin edemeyeceksin..hiç değilse fedakarlık yapmadan kötü ol..
fedakarlık yapmasın aksine aglasın ağlayanlar yaranıyor bu zamanda.

Bazen olur böyle şeyler evin düzenin ayrı olsn eğer srekli bş arada olursan bu başlangıç olur bi de çocuk oldu mu vay haline
Ben zaten bu evde çocuk istemiyorum.Bi de eşimle sorunlarımızi halletmeden bebek istemiyorum olur da biz anlasamazsak çocuğa da yazik buna hakkımız yok bencr

Daha 6 aycık evlisin bitti demek için çok erken değil mi ?
zaten yemek olayını ayırmışsınız muhtemelen bunu hazmedemedi kv söylenip duruyor.
Eşiniz ile bir aile olmaya çalışın sonuçta sadece kötü niyetli değiller diyor.Açıkçası bende öyle düşünürdüm ve de bu tarz konuşmalarda sadece gerektiği gibi incitmeden cevap verir evime çıkardım
KV hALA oğlunun evlendiği fikrine alışamamış ki çamaşırını ver yıkayım diyor

Bi ay değil iki ay 6 aydır evli oğlu esimi de severim aslında ama bana yaptığı bazı şeyler beni çok kırıyor ve telafi etmeye de uğraşmiyor

gelin hanım hala öğrenci yaa biraz da ondan böyle davranmaları.işe girsin para kazansın iner havaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…