Ya bi de oğulları ilkokul mezunu bana diyo ki hava mı atican okulda yeni ayakkabı ile halbuki kendi dedi ayakkabı alalım diye bana çok çirkin bi ayakkabı gösterdi ben de begenmedim hemen böyle diyo halbuki hiç de hava atma niyetim yoktugelin hanım hala öğrenci yaa biraz da ondan böyle davranmaları.işe girsin para kazansın iner havaları
yinede daha iyi uğraşılar var. sankı yetişkin bir kadın değilde 10 yaşında kız çocuğu yazıyor. yok kv yok kvde. başka uğraşın yok belli.Ya siz de okumayin o zaman konularımi zorla okutmuyorum sonuçta
Olsun olsun daha taze gelinciksin ,herşey oturur zamanlaBi ay değil iki ay 6 aydır evli oğlu esimi de severim aslında ama bana yaptığı bazı şeyler beni çok kırıyor ve telafi etmeye de uğraşmiyor
Eşimin beni kırdigi konu çok büyük bi konu ama burda yazamamOlsun olsun daha taze gelinciksin ,herşey oturur zamanla
Yeni düzen ,yeni ev ,yeni alışkanlıklar bunlar kolay değil alışmaya
Anne ve babasının alışmasıdaa dahil buna ,hepsi birer faktör aslında
Eşinizin kırma konusuna gelince onun bu konularda kendini törpülemesi gerekiyor anlamıyorsa anladığı dilden anlatacaksınız
yani ilkokul mezunu biriyle evlenirsen halden anlamaz onun ezikliği de varmış uğraş dur.koca koca diye hemen evlenip sonra söylenip durmak niye.keske denginizi bulsaydınızYa bi de oğulları ilkokul mezunu bana diyo ki hava mı atican okulda yeni ayakkabı ile halbuki kendi dedi ayakkabı alalım diye bana çok çirkin bi ayakkabı gösterdi ben de begenmedim hemen böyle diyo halbuki hiç de hava atma niyetim yoktu
Canım ne oyunu oynuyor?Ah kocam da biraz beni anlasa.İsi gücü oyun hasta oluyorum o zamanda bakmıyor gelip ilgilenmiyor yani bu durumdan çok sıkıldım ben de süper gelin değilim ya benim de yorulduğum yerler var
hep negatif ergenliği atamamış.anasının evinde de anasıyla didişiyordu unuttu demek bunları.ben ergenken annemle amma didişirdim.yinede daha iyi uğraşılar var. sankı yetişkin bir kadın değilde 10 yaşında kız çocuğu yazıyor. yok kv yok kvde. başka uğraşın yok belli.
Eşim beni bu konuda hiç ugrastirmaz ama babası hazmedemiyotyani ilkokul mezunu biriyle evlenirsen halden anlamaz onun ezikliği de varmış uğraş dur.koca koca diye hemen evlenip sonra söylenip durmak niye.keske denginizi bulsaydınız
Eşimin beni kırdigi konu çok büyük bi konu ama burda yazamam
Ben size bu konuyu ozel mesaj olarak anlatabilirim ama burda olmaz esim bu konu açıldığı zaman konuşmaz hichım bilmeden yorum yapamayacağım.Ama mutlaka çıkış yolu vardır.
Sizi bu çok büyük konudan devamlı incitmesine göz yummayın yani kırıldığınızı incindiğinizi bir şekilde tavırsal ve konuşma olarak ifade edin.
Bilgisayar oyunu surekli yeni bisey buluyor ve baya da para harcıyor oyunaCanım ne oyunu oynuyor?
Ya bi de oğulları ilkokul mezunu bana diyo ki hava mı atican okulda yeni ayakkabı ile halbuki kendi dedi ayakkabı alalım diye bana çok çirkin bi ayakkabı gösterdi ben de begenmedim hemen böyle diyo halbuki hiç de hava atma niyetim yoktu
Bunu eşim değil kp dedi bana ben bedava para kazanacakmisim okul bitince sanki üniversitede çalışmadan sınıf geciyoruzO ne biçim çocuksu konuşmalar ya hu ! Hava atmak ne demek ?
Valla bazen kapıyı çarpıp annenle yasa onunla evlen diyesim geliyor biktim çünküeşinizi annesi sürekli şımarttığı için eşiniz sizi umursamıyor neden size ihtiyacı yok çünkü annesi bilerek bunu yapıyor
öğrenci olduğuna göre yaşın küçük.Ben de hatanın eşimde olduğunu düşünüyorum çünkü power zaten yemek yapmış demiyor.Ailesine kızdığı da oluyor ama hep iyi niyetli olduklarını dusunuyor geçen kavgamizda bana ben senin ailene tavırlıyım diye yapıyosun dedi halbuki gerçekten niyetim o değil sonra gelip ozur diliyor ama kalbim çoktan kırılmış oluyor.Sadece bi kere dedi sen benim için çok seysin seni çok seviyorum diye.Ee madem öyle beni üzmelerine izin verme.Kadin yatak odama beni goturmeden halı almaya kalkıyor ben daha ne diyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?