merhaba kızlar 4 yıllık evliyim evlendiğimden beri eşimle sorunlar yaşıyoruz ama hep suçlu olan taraf nedense ben oluyorum nedense benim eşim dörtdörtlük....küçük bi ilçede yaşıyoruz kaynanamda burda oturuyo benim ailem ise il merkesinde yaşıyor ben evlenirken eşim burada 3-4 sene otururuz sonra merkee taşınırız ev alıp demişti..şimdide oturduğumuz kirada olduğumuz evi almak istiyor 2 sene kredi çekip bende taşınalım diyorum almak istemiyorum...o da böyle yaparsan hiç taşınmam diyor sinirden kendimi yiycem beni kandırdı yani sözünde durmadı...kavga ediyoruz hergün bugün de kavga ettik ben kavga edince çok ağlarım bana diyo herşeye ağlıyorsun felan benim hiç değerim yokmuş bunu anladım yani bide her kavgada küfürler felan....ne yapmalıyım çok moralim bozuk yardım edin ne yapmalıyımki düzelsin ilişkimiz ve bu sorun????birde biz geçen sene eşimin kuzenine 2 tam altın borç verdik borç verdiğimiz kişi de sarraf hala borcunu vermedi ben başının etini yedim de birini almış geçenlerde....ya sorun borç vermek değilde adamın ihtiyacı yok yani yılda 3-4 kez tatile gider felan hiç ihtiyacı yok kaç evi kaç arabası var.... anlamıyorum neden vermiyor bende eşim acaba başkasınamı verdi yada borcu felan vardı oraya yatırdı da banamı yalan sölüo diye şüpheleniyorum...artık eşime güvenmiyorum soğudum yani ne yapcağımı şaşırdım...