simdi beyler eslerine mini dekolte giydiye yalvariyor

Erkeğin eşinin güzel görünmesini istemesi doğal bence tabii çok açık seçik olmasını istiyorsa tuhaf bir teşhir yöntemi ama dekolte, mini etek kadınsılığını ortaya çıkardığı için doğal geldi bana bu istek, çok yanlış görmedim :107:

Bencede normalde bir kac konu okudum arkadaslar dert yanmis esinden kalabalik yerde esleri dekolte mini yani cesur giymeleri icin yalvarmis turk erkeklerine ne oldu boyle diye sasirdim maco olarak taninirlardi da dunya da;)))

Bence yavaş yavaş toplumsal bir değişim yaşıyoruz Eski - Arada - Yeni kuşak olmak üzere 3 kuşak var. En zoru da aradakilerin işi sanırım :107:

Bencede normalde bir kac konu okudum arkadaslar dert yanmis esinden kalabalik yerde esleri dekolte mini yani cesur giymeleri icin yalvarmis turk erkeklerine ne oldu boyle diye sasirdim maco olarak taninirlardi da dunya da;)))

Gözümle görsem inanmam
Ben şahsen istemem de...
Ne açık giyindim diye çıkar onları diyen bir adamı, ne de kapalı diye dekolteye ısrar edeni...
Bir ortasını tutturamıyor bu erkekler hakikaten...

Yok sen o okuduğun iki üç konudan toplumsal çıkarım yapma bence;

Eğitimi,sosyo-kültürel değerleri ne olursa olsun çok büyük bir yüzde hala eteğin boyuna,dekoltenin fazlasına,makyajın aşırısına tepkili.

Aksi onlar için erkekliğin doğasına aykırı çünkü.

Son düzenleme:
Gözümde böyle bir erkek modeli canlandırdım da; aman aman bana uzak olsun
İlk defa böyle bir şey duyuyorum ayrıca.
Ne insanlar var hakikaten.

Kıyafete karışmayan erkek falan duydum da mini etek giy diyen bir erkek hiç duymadım ben. Ama benim erkek arkadaşım topuklu giy diye yalvarıyor hala anlamış değilim hoşuna gidiyor sanırım

Ben esimi cok seviyorum oyuzden hic sormuyorum tatilde bana bir keresinde bokunu cikarttin demisti okadarda rahat olmasi.a ragmen bunu dedi siz disunun beni hihi bu erkek milletine benim gibi davrancan vur dediklerinde oldurcen hihihi

Mini etek giy diye ısrar eden eşim olsa düşünemiyorum bile mümkün mertebe benden uzak olsun böylesi

benim adamın böyle bir isteğini rüyamda görsem hayra yormam kıyamet alameti:)

Ne eşler war bee pehh :))
benimki kırmızı papuçlarımı bile giydirmiyo,siz düşünün yanii bide mini etek giy dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…