Şimdi biliyorlar ne yapacağım?

thereisalwayshope

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
34
9
1
31
Anneme sevgilimin olduğunu benden 12 yaş büyük olduğunu anlattım. Başta onaylamadı seni ezer tarzında konuştu. Bende anlatınca hiçbirşey demedi. Hatta normal karşıladı. Tek sorun avmde çalıştığı için eve 10da gelmesiydi.
Ertesi sabah annem babama anlatmış.
Çok hızlı gelişti olaylar. Babamda anneme daha büyük birini bulamamış mı demiş. Bugün de babam benimle konuştu. Ben senin öğretmen biriyle görüşmeni isterdim. Haftasonları tatil olan kişiyle evlenmenin daha uygun olduğunu düşünüyordum. Gece eve 10da geliyormuş sen en geç akşam 5te işten çıkacaksın bu nasıl olacak dedi.
Sonra yaş olarakta benden büyük olduğunu söyledi. Onun bana ayak uyduramayacağını. İleride benim gezmek isteyip onun uyumak isteyeceğini söyledi. Bende babama baba ben sana diretmiyorum olsun diye kalbini kırmıyorum. Ama hayırlısı neyse onun olmasını istiyorum ikimizde sert ve net konuşmayalım hayırlısını isteyelim dedim.
Şimdi ne olmalı nasıl davranmalıyım?
Onları da üzmek istemiyorum. Kendimde üzülmek istemiyorum...

Yaş degil kafa yapisi önemli. ..Eşim benden 1.5 yas büyük gel gorki sanki benden 30 yaş büyük gibi hayat enerjisi düşük ben 33 yaşındayım ama hala 23lerdeyim gerek görünüm gerekse hayata bakisim tutunusum hala 23 yasimda ama eşim 65 yaşında emekli olmusda azrail gelsede canimi alsa modunda

Ailende bir yerde hakli ( umarim hakki da hayirlisi olur. Eger aranizdaki seyler gercekse pesini birakma ..

ogretmenle evlensen aksam 5-6 da evde olsa vakıt gecırebılecekmısınız kı
bunun mufredatı var, yazılı sonucları var, hafta sonu ozel dersı etutu var :)
hangı meslek rahat kı ?
sırf avm de calısıyor dıye bırınden vazgecılmez
sadece aılesı aılenıze ,kendısı sıze uygunmu sız ona bakın
hayırlısı olsun

Teşekkürler yorumlarınız için.
Aslında sevgilimle de sorun oluyor. Onun aileside benim onu 2 sene beklettikten sonra ortada bırakacagımı düşünmüş nedense. Ve buna benzer şeyler. Onlara kalsa hemen istemeye gelecekler..
Siz ne düşünürsünüz böyle bir durumda?

mesleklerinizin birbirine uygun olması bence çok önemli.şuan göze batmayabilir.ama evlendiğin zaman 10 a kadar eş beklemek kolay değil.çocuğun olacak her sorumluluk sende olacak. sen iyice düşün .baba sözünü dinleyen biri olduğunu hissettim.aileni sakın arkana alma.

Kimse keskin bir hayır dememiş. Eğer eminsen babanla bir daha konuş, Onu tanıyıp bir karar vermek daha sağlıklı olur, sizin düşünceleriniz ne olur, belki benim gormedigim şeyler görürsünüz de. Bir tanışırlar sonra bakarsın sonuca göre.
İş guc, yaş farkı şimdilik sorun etmediğin şeylerin ileride aile hayatına nasıl yansiyacagını kabul etmeliyiz ki büyükler daha iyi kestiriyor, tecrübe nede olsa. Kulak ardı etme.

Benim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...

Arkadaşım sen kendine konu açsan daha iyi olacak. Hepimiz seni daha çok merak ettik. İtirafın konuyu gölgede bıraktı

Hayırlısı demişsin, babanı da kırmamışsın. Bence çok güzel konuşmuşsun.

Eve kaçta geliri düşünmekten çok, anlaşabiliyor musunuz ona bakmak gerek. Sonuçta tek dert buysa bir iş değiştirmeye bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…