- 21 Temmuz 2015
- 34
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi thereisalwayshope
-
33 devrelerim yandıBenim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
Anneme sevgilimin olduğunu benden 12 yaş büyük olduğunu anlattım. Başta onaylamadı seni ezer tarzında konuştu. Bende anlatınca hiçbirşey demedi. Hatta normal karşıladı. Tek sorun avmde çalıştığı için eve 10da gelmesiydi.
Ertesi sabah annem babama anlatmış.
Çok hızlı gelişti olaylar. Babamda anneme daha büyük birini bulamamış mı demiş. Bugün de babam benimle konuştu. Ben senin öğretmen biriyle görüşmeni isterdim. Haftasonları tatil olan kişiyle evlenmenin daha uygun olduğunu düşünüyordum. Gece eve 10da geliyormuş sen en geç akşam 5te işten çıkacaksın bu nasıl olacak dedi.
Sonra yaş olarakta benden büyük olduğunu söyledi. Onun bana ayak uyduramayacağını. İleride benim gezmek isteyip onun uyumak isteyeceğini söyledi. Bende babama baba ben sana diretmiyorum olsun diye kalbini kırmıyorum. Ama hayırlısı neyse onun olmasını istiyorum ikimizde sert ve net konuşmayalım hayırlısını isteyelim dedim.
Şimdi ne olmalı nasıl davranmalıyım?
Onları da üzmek istemiyorum. Kendimde üzülmek istemiyorum...
Yaş degil kafa yapisi önemli. ..Eşim benden 1.5 yas büyük gel gorki sanki benden 30 yaş büyük gibi hayat enerjisi düşük ben 33 yaşındayım ama hala 23lerdeyim gerek görünüm gerekse hayata bakisim tutunusum hala 23 yasimdaama eşim 65 yaşında emekli olmusda azrail gelsede canimi alsa modunda
Benim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
BabaN yaşında bi adama mı aşıksınBenim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
Benim aşık olduğum adam benden tam 33 yaş büyük...bana evlenelim dese evlenirim...aileniz sizin iyiliğinizi istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?